Translate

onsdag 29 augusti 2012

Hurrdurr

Syrran klagar på att jag inte uppdaterar så ofta så jag får väl slänga in ett inlägg nu!
Nu har skolan "äntligen" börjat och vi är igång med bakning och våra skolbutik öppnar på tisdag nästa vecka. Projektarbetet är även igång så jag hoppas att vi lyckas göra nå riktigt grymma grejer.
Imorgon drar jag ut och shoppar i valbo då vi i stort sätt är lediga från skolan imorgon, ska införskaffa nya och mysiga höstkläder. Tyvärr så¨är ju jag en sådan som köper nya kläder och använder mina favoriter ett bra tag, sen hamnar de i lådan tills nästa höst och då har jag redan hunnit skaffa mig nytt så jag får ta och rensa ut mina lådor och se om man kan göra någon annan människa lycklig med nya kläder! Ska även ta och klippa topparna och umgås med min kära Pillis imorgon medans jag ändå är i valbotrakterna.
Har antagligen gått och fått hål i en tand så om det inte blir bättre på ett tag så får jag ta mig till tandläkaren och fixa det, uhu.
Hoppas alla har det chill och tar hand om sig själva!

torsdag 16 augusti 2012

Brum brum!

Så säger bilen när man gasar.
Ska på körkurs-grejs idag, den kursen som är några timmar. Så jag ska väl sitta där duktig som jag är och förhoppningsvis lära mig något. Känner på något sätt att jag kommer bli hungrig mitt i det hela. Får ta med mig något att äta.
Mitt liv består typ av jobb och filmkvällar för tillfället, det är så det känns iaf! Kan inte riktigt fatta att jag börjar skolan om en veckan. Men men, det ska väl funka det oxå.

söndag 5 augusti 2012

Tror du att det finns något okänt där ute?

Sitter och lär mig allt mer om min nya telefon och jag kan säga att det är ganska roligt ändå. Har jobbat hela veckan och ska köra på en chillhelg för dr tycker jag att jag kan få förtjäna .
Idag ska jag i alla fall ta och åka ner på stan och äta lunch med lillasyster som jag spenderat väldigt lite tid med denna sommar pga alla saker jag farit iväg på och jobbet såklart. Men lite ska i alla fall tas igen nu!

fredag 3 augusti 2012

Mobilbloggande

Kan äntligen mobilblogga igen! Nu hoppas jag att jag blir bättre på att uppdatera, men antagligen sämre på att stava, hihi!