Translate

torsdag 13 september 2012

You're gonna lose it

Är det någon årstid som jag älskar så är det nog banne mig hösten. Solnedgångarna, löven, mörkret - allt blir så himla mycket vackrare. Hoppas naturen gör så att man själv kan se lite funkar ut oxå.
Ville bara att ni skulle veta det.

It's obvious that you're dying.

Livet leker på ett positivt sätt för mig nu. Trots stress med städ, projektarbete och annat så går det faktiskt bra! Studentmössan är fixad, studentkryssning håller på att bokas och jag fyller snart hela 18 år och får äntligen vara lite mera fri. Det jag är mest glad över med att bli 18 är nog egentligen att jag får byta bankkort då, haha!
Tar en sväng förbi bror min imorgon på en sen kräftskiva och åker hem på lördag igen och tar och firar Madde.
Har hunnit införskaffa söt klänning oxå, hihi.
Älskar mina sidvisningar btw.

onsdag 5 september 2012

Snurra min jord igen

Sitter med mobilen i hand på väg mot landet igen. Har precis slutat skolan och har idag fixat med våra studentmössor, måste säga att jag är ganska nöjd med mon trots att den ser tjejig ut. Inser lite nu hur bra det kommer bli att ta studenten.
Har även skaffat mig en ledig dag imorgon så jag ska ta en riktig jag-dag. Bara ta det lugnt och göra glass, haha!
Idag fyller min gullplutta Zoe år så kg önskar henne ett stort grattis igen och ett förlåt för att jag inte kan vara med på lörda då jag måste med till Falun.
Sen måste jag nästan medge att jag saknar min pojkvän en aning, men det behöver inte han veta.

måndag 3 september 2012

Goodbye my lover

Har haft en bra helg, lite crazy och känner mig en aning mörbultad och har blåmärken där jag inte trodde jag skulle ha några. Försöker även att leta efter det där goda humöret som jag nog har tappat på någon av 25:ans bussar, får väl ringa bussgods snart.
Planerar redan födelsedag och helger. Känner att det inte finns tillräckligt många helger då alla blir upptagna för mig. Jag är nog kanske bara mer negativ, det finns säkert tid till annat också. Någonstans.
Godnatt.