Translate

måndag 28 maj 2012

I'm only human

Måste säga att jag har haft en väldigt bra helg med både fint väder och fint sällskap. Felix sov över i fredags och i lördags jobbade jag nere på city och det var förvånansvärt lugnt. Bäst var nog igår ändå när jag vakna av att jag får smsa av Felix som undrar om jag vill följa med ut till honom och ligga och sola på bryggan och laga god mat m.m. Så nu är jag en nyans rödare, haha.
Ska snart dra iväg till skolan och försöka skriva klart lite grejer på de 50 min vi har, sen är det bara idrott och sen slutar jag för dagen och ska hem och göra lite kakor.

tisdag 22 maj 2012

Take Five

Tar en liten pluggpaus och käkar lite glass. Jag har skickat in 2 uppgifter nu och jag har lovat mig själv att minst göra 3. Sitter och funderar på vad man skulle kunna skriva om för nyhet till samhällskunskapen. Den har jag väntat med ett bra tag nu. Den ska ju inte vara så lång heller som jag förstod, så länge man får med det mesta från samhällsvinkel. Jag kanske tar någon nyhet från förra året ändå, känner mig säkrast där.
Men aja!
Är ledig denna soliga dag faktiskt för att det är brytdag, haha. Skönt, men dock inte lika roligt när man blir väckt av sms och sol. Elakt.
Funderar på att ta nästa buss in till stan.

lördag 19 maj 2012

Tjolahoppla

Det där med plugg alltså. Tror ni det har gått bra hittills? Nä, såklart inte. Sitter självklart och spelar LoL och håller på. Trött jag blir på mig själv, haha.
Och imorgon ska det tydligen ätas kinamat och man ska träffa mysiga människor, inget jag säger nej till.
Snart börjar mitt game så jag måste återgå till det, haha. Usch, dumma mig.

tisdag 15 maj 2012

I'm not going, 'cause I've been waiting for a miracle.

Strålningsskador. Radioaktiv strålning i mat. Läskigt regn och cesium i växter och mat. Det är lite creepy att läsa om följderna av Tjernobyl. Men vill man ha ett betyg i naturkunskap så vill man!
Jag ligger så himlajädransmycket efter i skolarbeten. Har nog 5-7st arbeten som inte är gjorda. Tror det är dags att plugga lite? Eller..?
Tjejkvällar, grillning och shits. Nä, jag måste nog ta mig i kragen och verkligen göra något i helgen. Seriöst.
Musik, samhäll, LMK, naturkunskap, svenska och engelska, men den ska in i augusti.
UHUHHUHUHUHU, VILL HA ONSDAAAAG.

fredag 11 maj 2012

Kan inte öppna dörren

Här sitter jag, i mitt dystra trapphus och väntar på att min lillasyster ska komma hem. Min hemmanyckel har tyvärr Daniel för att han glömde sin mobil hos mig och var och hämtade den igår och jag hann inte få tillbaka den. Känns ypperligt trevligt. Och det luktar ganska mycket rök här. Har faktiskt aldrig tänkt på hur fult det kan vara i ett trapphus. Visst har jag sätt fulare men det är ändå ganska trist här.
Men på den ljusa sidan så ska jag iaf på Dark Shadows idag, den nya Tim Burton-filmen! Är supertaggad och ska gå med mysigt folk. Och hungrig. Men det får jag fixa med sen.
Är faktiskt lite taggad på att jobba imorgon oxå, jag tror att det kommer gå bra även om det är fint väder och cruising på kvällen.
Usch, vad hungrig man blir när man tänker på mat.
Just ja! Jag var och hjälpte till med en lattemaskin igår eftermiddag ute i Bergby hos Anders som jag hade min APU hos. Som belöning fick jag en hel påse med bröd och bullar. Kändes inte lite bra det heller, hihi!
Ikväll kommer även min "halvlillasyster" Correskrutt hit, har inte träffat kvinnan på år och dar och såklart så måste jag jobba på lördag bara för det. Men jag hinner i alla fall träffa henne en liten stund.
Hoppas som tusan att min syrra sitter på bussen nu, börjar frysa arslet av mig.

torsdag 10 maj 2012

Kötta cheez ballz.

Sitter i skolan i min fina kockrock. Är fett snygg i den.
Idag ska vi göra finska piroger och hurpadurpa. Och jag måste till Lido (no shit) och kopiera ett papper, komma ihåg mitt jävla paraply och sedan åka ut till Bergbys konditori och hjälpa till med deras nya lattemaskin. Känns fint.
Ska oxå säga GRATTIS I EFTERSKOTT MARIAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D
Och tacka mina tjejer för en superrolig helg. Ni är bäst och ni vet det. Och Felix såklart, för han är gullig!

torsdag 3 maj 2012

Håltimmar

IDAG har vi mycket hål. Vi har bara en lektion men det fick vi reda på när vi kom till skolan imorse. Kändes superkul. Och inte hade de datamusen jag ville ha på teknikmagasinet heller, uhu.
Maria klagar på att jag inte uppdaterar, så ni får en kort en.
Det var fint väder tills idag. Idag är det inte fint väder och kallt. Och imorgon ska det tydligen snöa. Gillar inte det. Och sen är det jobb på lördag. HUHU.
Plutt.