Translate

måndag 25 juni 2012

Dat förkylning.

Ligger nästan helt utslagen i min säng nu. Förkylning som går ut i lederna är då fan inte roligt. Men jag har knaprat piller och hoppas jag är bättre till imorgon då vi åker iväg. Just nu känns det inte sådär super för mig, men jag vet att jag kommer ha ändrat uppfattning imorgon, behöver vila mest av allt nu.
Godnatt nu people!

Mumford & Sons

Ett plötsligt skitväder skjuter upp vår resa till P&L med en dag, vilket bara är bra för min del då jag gått och fått en förkylning. Är sådär äckligt torr i halsen och känner mig helt slutkörd fast jag inte gjort något än att sitta still. Dricker te och käkar honung och lyssnar på Mumford & Sons för att komma igång lite inför deras spelning, är superpepp på att se de, de är så mysiga och gör mycket bra musik!
Känner mig ändå ganska lycklig.

söndag 24 juni 2012

till en vän


Yeah, från Mallis. INTE bra bild.

torsdag 21 juni 2012

Update from Mallis

Sitter nere i hotellobbyn där det finns gratis internet efter en väldigt... Speciell dag. Visst har alla varit speciella på sitt sätt men ändå, haha!
Är fortfarande på fina och extremt varma Mallis. Havet är sådär turkosblått och fint och det är så varmt att till och med jag kan bada, jag som är badkruka och allt! Solens strålar har jagat mig under dagarna och jag är väl så brun som jag nästan kan bli, vilket inte är så brunt, om jag ska jämföra med min syster och mamma. Bara för att de har andra hudpigment and shizzles. Men jag klagar inte!
Igår kväll bestämde mamma sig för att vi skulle åka till andra sidan ön till en liten stad som hette någonting roligt som jag inte kommer ihåg. Men i alla fall, vi gick upp extra tidigt idag för att hinna med bussen som gick dit och vi satt där, visste inte vart vi skulle gå av men vi tänkte att det säkert var skyltat. Så vi åker in i någon liten stad som vi tror är Pollenca men som i själva verket är den där lilla staden vi skulle till och det märker jag när vi redan är på väg mot riktiga Pollenca. Så ja, vi fick oss en ordentlig busstur och när vi var på väg tillbaka till våran lilla vik (Puerto de Pollenca) blev busschauffören stoppad av polisen och vi var tvungna att vänta i ca 20 min. Sen kom vi slutligen tillbaka och la oss på stranden och glassade. Där har vi varit i stort sätt hela dagen och vi ska snart dra ner till en restaurang och äta middag, våran näst sista eftersom vi åker hem imorgon kväll och kommer hem lördag natt (runt ca 03.40, haha).
Nu ska jag inte skriva mer, detta blev så långt! SOLKRAMAR!

fredag 15 juni 2012

Ska tjata liiite mer bara

Vi åker om 1½h, hoho! Nu börjar det kännas lite!
Ska skriva fett många vykort och sola, och sola lite mer och bada om vattnet tillåter. Eller ja, om vattnet är tillräckligt varmt för mig - kräsen som jag är (BADKRUKA).
Är så otroligt pepp på att komma hem sen också, att få åka på P&L med mina bruds och njuta av livet!
PUSS OCH KRAM, RING MIG INTE!

torsdag 14 juni 2012

Hääär kommer flygplanet!

Imorgon åker vi, det känns ganska overkligt för tillfället! Packat (nästan) klart och har koll på det mesta. Är nog mest nervös hur det kommer gå för lillasystern min eftersom det här blir hennes allra första flygtur och första gången hon åker någonstans utanför Norden. Så länge hon inte blir åksjuk så hoppas jag det går bra!
Känns som en helt vanlig dag, det blir bio och tjejmys ikväll och sedan åka hem och sova.
JÄVLAR, TVÄTTEN!

onsdag 13 juni 2012

Hey, I just met you

Min kära peacebiljett är äntligen i min ägo och jag är mer pepp än någonsin! Dock så krockar några band/artister med varandra men det får tålas.
PUSS.

tisdag 12 juni 2012

I'm so tired and funny

Bröllop är fina. Jag satt och nästan grinade. Och fick god mat och vin till. Dans och party med gammal 90'tals musik och vuxna som rocka loss. Det är fint nu alltså.
Och nu går det väldigt fort och redan på fredag så åker jag till Mallorca och en MASSA saker ska fixas innan dess till P&L och så. Pengar, pengar och lite mera pengar. Funderar på att sno Marias lön någon dag...
Hej och hå, mitt liv är underbart!

fredag 8 juni 2012

Weddingtime!

Är nervös som tusan!
Har äntligen fått mitt sommarlov men det har inte riktigt börjat då jag ska på min storebrors bröllop imorgon, är så pirrig! Att klä upp sig och uppföra sig och träffa en massa människor, hej och hå.
Förhoppningsvis får jag en bra bilder med min kamera och får kanske med mig själv på en bild någonstans?
Nä fy bubblan, nu måste jag lägga mig så jag hinner sova någonting.

torsdag 7 juni 2012

Det var för länge sen

Bara imorgon kvar och sedan börjar sommarlovet på allvar. Och en uppgift som ska in till svenskan ska också klämmas in. Sen blir det full karrusha med bröllop, resa till Mallorca, åka på P&L och sedan landa och vara hemma en vecka för att sedan åka utomlands igen, den gången blir det att fara till London.
Nu är jag bara allt för trött för att ens orka tänka, har jobbat och hållit på med sådant som tar på krafterna ordentligt idag. Blir nog till att lägga mig relativt tidigt ikväll, börjar 8.00 imorgon eftersom jag hjälper till med serveringen åt alla studenter. Enkla men bra pengar.
Hoppas alla får en bra sommar och att vädret är tolerant!

måndag 4 juni 2012

Hej hopp, jag är seg.

Att skriva och sådant har jag inte kommit mig för att göra. Sista veckan i skolan och man har verkligen ingen lust alls att vara kvar, det är alldeles för nära slutet för att man ska orka engagera sig i något och ändå har man två uppgifter kvar som ska in. Får försöka kämpa på!
Tyvärr har LoL tagit över större delen av mitt liv för tillfället, även fast jag suger på det, haha! Förhoppningsvis är det bara en fas och går över snart.
Idag fyller även min lilla lillasyster 16 år, hinner knappt träffa henne men presenter kan hon få iaf, så snäll är jag.