Translate

torsdag 26 juli 2012

Kent, glassmaskin och Zyra

Det är vad jag har införskaffat mig, hehe!
Såg reklam på TV idag att en glassmaskin bara kostade 300:- så jag skyndade mig till datorn och klickade hem den. Inte nog med det så impuls-köpte jag en biljett till KENT nu på lördag i Uppsala så för andra gången i år ska jag få se de. Och för de mer spelintresserade så köpte jag Zyra till LoL igår, höhö.
ÅÅÅH, jag är så glaaaad!
Kent och glass!


tisdag 17 juli 2012

Housewifemode - on.

Har varit fin hemmafru hela dagen. Har varit och hämtat ut saker på posten, handlat, bakat, städat, duschat och ska snart till med att laga mat åt fina Felix som kommer över på middag och massage. Ibland kan man ju vara lite snäll alltså.
Idag har det nog varit den finaste dagen i Gävle på VÄLDIGT länge och dat har varit alldeles för kallt i luften för lilla mig, har blivit för kräsen sen jag var på Mallis, haha.
Klockan tickar iväg utan att jag märker det, hej och hå, nu måste jag börja laga mat!

måndag 16 juli 2012

Vad som helst utom verkligheten.

Ny vecka, nya saker att ta tag i.
Känner att jobbet inte är så lockande för tillfället. Skulle kunna slappa hela veckan och ta och träffa vänner som man inte sett på länge. Ska kanske bjuda min pojkvän på middag någon dag i veckan om vi båda kan, har en lägenhet för mig själv i två dagar och måste vara kattvakt.
Har skaffat en översättsgrej från google till min blogg nu och jag provade precis med att översätta till engelska. Det såg ganska roligt ut men man fattade typ innehållet...

söndag 15 juli 2012

Lite bakom flötet

Jag stack ju iväg till London helt plötsligt sådär mitt i veckan och hade det väldigt bra men klurigt väder. Med klurigt menar jag regn i ena stunden och sol den andra och så tillbaka till regn igen. God mat, bra sällskap och roliga aktiviteter och en fotobomb kommer om någon dag om jag orkar engagera mig i det, haha!
Hann bara komma hem på fredag eftermiddag när min bror och fru kom och hälsade på. Vi körde på lite kvalitetstid och mys med bio, Church Street (Tack Lisa! :*) och sedan hem för mera filmmys. Har haft en sådan otroligt bra vecka alltså!
Kommer även lite sent med videon från min brors vackra bröllop. Har inte gjort den själv utan det gjorde en av brudens väninnor. Jag själv dök tydligen upp någonstans mot slutet.
PUSS.

fredag 6 juli 2012

PEW PEW PEW!

Taggar mig själv inför att göra tårta, "klä upp" mig och att verkligen dränka folk inför denna kvälls vattenkrig.
Igår var jag till optikern för att göra syntest inför körkortstillståndet (ja, jag ska tydligen börja övningsköra) på synsam. Kom dit med en hink med vattenleksaker, en väska med "vapen" och lite annat och kommentaren när jag kom dit var "Du vet att gymnasievattenkriget var för ca en månad sen..?". Fick förklara att det då inte gällde gymnasieelevernas vattenkrig och fick veta att de tyckte jag såg lite väl ung ut för att vara med i det kriget. Vad ska jag säga då? Ser jag så ung ut? Ska jag ta det som en komplimang för att jag ser yngre ut än vad jag är? Hahaha, ålderskris.

onsdag 4 juli 2012

It takes a fool to remain sane.

Har varit alldeles för lat för att orka skriva något de senaste dagarna. Har i stort sätt bara försökt att sova så mycket som möjligt för att bli av med förkylning, ont i knät och för att orka jobba. Hittills har det funkat ganska bra! Börjar dock känna mig lite småstressad inför att göra en tårta till på fredag men det ska väl lösa sig, det är ju inte så varmt ute?
Redan på måndag drar jag iväg till London i hela 5 dagar, känner mig grymt pepp! Trots att de säger att vädret ska bestå nästan enbart av regn men ändå vara ganska varmt och lite solsken. Jag ska då inte klaga, jag gillar regn.
Matchande paraplyn ska införskaffas!