Translate

tisdag 28 februari 2012

It's a beautiful day, don't let it go away.

Gillar trevliga helger, gillar inte tankarna som rör sig runt allt plugg som existerar. För mycket plugg, tycker fan att vi skulle haft det där jäkla LMK-provet innan lovet så vi hade de avklarat men nä. Folk tycker ju inte att de fått plugga tillräckligt till det när vi hållt på med det i mer än en månad.
Irriterad men ändå glad som jag är ska jag ta mig ett behövligt bad och sedan ta nästa bästa buss ut till min käre far och nog ta med mig min gulliga systemkamera ut på en promenad och se om jag kan få fram något roligt.
Tänkte bara tipsa om ett kap jag gjorde igår på Åhléns! Köpte ett par nya vintervantar för 29:- och även en supermysig halsduk för samma summa! Tänkte att det var bäst att köpa det medans man ändå kan, haha.
Måste förbi Lido idag oxå, det hade blivit något krångel igår med lönerna men jag hade fått min som vanligt och inget annat så jag ska ta och gå dit och prata med de idag oxå.
Nu blev det stressigt helt plötsligt, haha!
Ha en bra dag och njut av det fina vädret allihopa!

lördag 25 februari 2012

@ Lisas place

Sitter hos min fina Lisa och myser med henne och lillasyster.
Har precis köpt pannacotta som vi gjort och så har vi cheez ballz, cider, te, godis och film på gång. Lite skräckfilm och disney väntar. Kanske lite ansiktsmask oxå?
Känner mig allmänt glad bara och hoppas på en bra morgondag och ett bra lov. Jobbet idag har gått ganska bra det oxå, det känns bra skönt ska ni veta! Nu ska jag inte jobba på några dagar (tror jag) och sedan i veckan så händer det lite andra roliga grejer. Huvudstaden väntar på torsdagen och bowling/fest på fredagen.
IT'S LÖRDAG, LÖRDAG! GONNA GET DOWN ON LÖRDAG!

fredag 24 februari 2012

Åttwöjpiij ddeuti

Känner mig inte glad idag.
Vet att en sak kommer gå ganska bra och att en sak kommer gå raka vägen ner i helvetet. Orkar det inte, fy bajs. Vill att skoldagen ska vara över så jag kan glömma den och ha mitt förbannade lov!
Men jag ska jobba lite innan jag blir ledig, både idag efter skolan och imorgon. Men imorgon känns det ändå rätt så bra för jag ska till mina flickvänner efter jobbet. Vi träffas ganska ofta men jag saknar de konstant, haha.
Ska deppa lite nu innan vi landar i stan.

torsdag 23 februari 2012

Gästbloggning!

Hihi^^   Sitter i skolan och har bajs livsmedel :( som suger!!!
Tack o lov är lektionen snart slut och då ska jag och Jossan baka =)
och sen slutar vi, happy face :D sen blire stan med älskling..
men nu ska Jossan få jobba på sin data medans jag ska spela sims på min som tidsfördriv.
Puussheej!<3

Kika gärna in  min blogg  LiiinneaofSweden
//Linnéa Jansson

måndag 20 februari 2012

You could have knocked me out with a feather

STRESS
ELAK STRESS
Jag orkar INTE med skolan nu, trots att det är lov snart. Det är HEMSKT.
Vill bara ha helg, jobba de där 6 timmarna och sen sluta och åka hem till mina underbara flickvänner och snacka en jävla massa skit och mysa!
Känner mig aggressiv. Borde kanske ta ut det på något sen.
BLÄ

lördag 18 februari 2012

I can't do this alone

Att det kan hända så mycket på en vecka i skolan kan jag inte riktigt fatta. Det känns som jag jobbat en evighet. Känner mig stressad, sjuk och trött - ingen bra kombination. Nästa vecka händer ännu mer och jag vet inte riktigt om jag kommer palla trycket. Det är redovisningar hit, det är inlämningsuppgifter dit. Någonting varje dag. Nä, jag kommer nog smälla av snart.
Men ikväll får jag ta och försöka känna mig glad och pigg för jag ska på middag hos min nyblivna 18åring Sofia! God mat väntas, hehe!

fredag 10 februari 2012

Maraboudigestivetryffeltårta

YES!
Drar iväg till mina flickor nu och ska mysa sönder!
Inte dricka, som mamma nu tror....
CIIAAAOOOOAOJFSJOAJFOAJF
GLADAST I SVERIGE

onsdag 8 februari 2012

Mina nära och mycket kära

Det här är bara ett litet inlägg till mitt lilla tjejgäng som jag tycker så mycket om. ♥
Vi har inte känt varandra superlänge fast det känns som så. De fyra tjejerna har iaf stått mig närmast de 4-5 senaste åren. Vänta er inte något så speciellt, det här kommer nog bli ganska klichéigt.
Men iaf, jag vill mest bara att de ska veta att de betyder så otroligt mycket för mig. Vi har gått igenom en massa olika faser i livet men vi lyckas alltid på något sätt ta oss tillbaka då och då och glömma allt det jobbiga och bara leva för stunden. Iaf som jag känner det. För det var i vintras när vi bestämde oss för att träffas allihopa som jag verkligen kände hur otroligt mycket jag saknat er. Det här kommer låta så otroligt fult och filmaktigt men det kändes verkligen som jag fick en del av mitt liv tillbaka. Jag lever gladare än vad jag gjort på länge och det märks på mig och jag känner av det själv. Jag skulle aldrig byta ut er mot något annat i världen (kanske om jag fick gifta mig med Johnny eller Jeremy men den chansen är ju stor) så jag får helt enkelt ta och ha kvar er i resten av mitt liv. Sådeså.
Jag bryr mig inte om om ni flyttar utomlands eller till en annan del av Sverige, fuck you, jag tänker fortfarande vara er vän. Vi ska vara de där tanterna som går och fikar minst en gång per år och pratar minnen tills vi blir superdementa och inte minns vad vi pratat om. Som små guldfiskar.
Okej, jag börjar nog spåra ur nu och det där är nog ett av de sämsta sätten för mig att beskriva hur mycket jag tycker om er. Men nu vet ni det igen. Ni kommer få höra det på fredag oxå, det kan jag lova er!
Massa minnen snurrar runt i mitt huvud nu, kommer snart börja grina hahah...
Men jag älskar er, hoppas ni fattar och förstår det mina fisgummor. ♥

måndag 6 februari 2012

That moment when...

... jag glömmer att jag börjar 12.30 och stressar för att hinna med 11.17 bussen. Så ja, kunde sovit en timme till, inte behövt stressa med mat and shits. Vad sur jag blir på mig själv!
Men men, nu har jag ju tid att spela mitt älskade MS igen, hihi ♥
Jag gillar våra måndagar. Eftersom jag hoppat av matten nu för den var elak så börjar jag som sagt 12.30 och har bara femtio minuters svenska och sen typ en timmes idrott och sen slutar jag för dagen! Jag har ju flöjt efter, men det räknas inte...
Nu ska jag hämta in godispåse och ta och spela lite.
Plssisisisiisisis

lördag 4 februari 2012

Skisser för sommaren

Sjuk men uppe på fötter. Förkylningar ska ju alltid vara så jävla länge. Hosta har jag ju oxå fått såklart.
Skulle egentligen jobbat idag men insåg redan igår att jag inte skulle orka det så ringde redan då. Ingen skola blev det heller för den delen.
Men lite bio i eftermiddag med trevligt sällskap funkar ju iaf, inte så himla ansträngande.
Så att alla vet så har jag även mensvärk. Det är jättekul!
Det här blir min helgsuppdatering, höhö!