Translate

torsdag 31 mars 2011

Skubbilubb!


Känner mig duktig som vaknade av mig själv 07.20 och min buss går 07.32 och man måste gå hemifrån 07.25... Min mobil dog under natten och ville inte sätta igång mitt alarm, blev riiiiktigt pissed då. Så jag slängde på mig kläder, tvingade syrran att göra en macka och fixade väskan och stack iväg till bussen. Så nu sitter jag återigen på facebookkunskapen med mörtis och har inte hört ett piss av vad vår lärare sagt, har en aning svårt att koncentrera mig. hehe.

HÅRDROCK \m/ // MÖRT - http://www.martanilsson.blogg.se/


Ja... min fina mört.

onsdag 30 mars 2011

skitklassrum!


Jag fattar inte hur det kan vara så jävla kallt i ett klassrum, sitter fan med tumvantar och typ allt jag har men fryser som fan ändå! Och såklart så har vi en lektion till i det här klassrummet, blö. Men Pillan ska iaf klippa mig idag, känns lite weird för jag vet inte riktigt hur jag vill ha mitt hår... Luggen ska iaf bort (nej, ska inte klippa bort den) och sen tror jag att jag ska klippa strax ovanför axlarna så jag får ganska kort hår iaf. Nu har vi satt igång någon värmefläkt så vi får väl se om skolan står i brand snart. puss och kram

tisdag 29 mars 2011

back to schooooool


i skolan igen på facebookkunskapen. Är grymt hungrig och trött efter en stressig liten morgon. Gick upp 05.40 och gjorde mig i ordning och gick sedan till Matilda och gjorde i ordning en överraskning till min kära Felix som blir 17 idag, lägger ut bild senare ikväll när jag kommer hem. Så efter det så gick vi mot bussen som var i tid, vilket inte vi var så vi missade den, wohoooo... Så jag tog nästa buss och hann därför inte fira Mörtis (som oxå fyller år!) på morgonen, sadface. Men jag får väl gottgöra det på något sätt! Och eftersom min pöjk ÄLSKAR (not) Twilight så har jag gjort ett mycket vackert paket till honom!

onsdag 23 mars 2011

sadface!


Det är bara två dagar kvar på min praktik, jag vill verkligen inte tillbaka till skolan nu! Jag trivs väldigt bra och kommer kanske få jobba vissa helger och förhoppningsvis i sommar. Hur ska detta sluta?
sitter och bara tänker och tänker. Min lugg behöver definitivt fixas (PILLAN, HJÄLP!), jag måste färga mitt hår (ska göras ikväll) och köpa presenterna till min älskade pojkvän som fyller år nästa tisdag (och Mört). Gush, mycket att göra! och mina pengar räcker knappt till. Nä, nu ska jag ta och fixa lite mat, det kan behövas! (ska även göra en förhoppningsvis god efterrätt ikväll oxå, nom nom!)

måndag 21 mars 2011

ModelTop


yeah, sitter och kollar på finalen av Top Model och sedan bler det två och en halv män. Har haft en bra dag idag, lite jobbigt att gå upp så tidigt men det slipper jag imorgon. Jag tror faktiskt att jag ska stanna i kallköket på lido, det blir nästan bäst så för i bageriet står jag som ett fån eftersom jag inte kan deras rutiner och så. Det känns väldigt bra att vara på lido och jag hoppas verkligen att jag kan få sommarjobb där för det skulle vara guld värt!
Nu sak jag fortsätta kolla, kramis!

söndag 20 mars 2011

Gäsp med stort G


Ja, imorgon börjar man jobba igen. Börjar 06.00 så jag får gå upp en timme tidigare än vad jag gjort de två senaste veckorna så 04.50 ska jag upp imorgon... Woho... men men, förhoppningsvis är det värt det! Ska ju byta lite med Jossan så jag ska vara i bageriet från måndag till onsdag om det inte blir så att jag stannar i bageriet hela veckan, men jag trivs ju väldigt bra i kallköket med alla där.
Nu ska jag ta och göra mig en kopp te och äta lite kladdkaka och kanske lite chips, puss på alla! ♥

lördag 19 mars 2011

BARRARAMPAPAPAAAAHH


det var min fina fanför... eller.... vänta... nu glömde jag bort vad det hette. Eller hette det fanför? äh!
Det är min namnsdag idag, WOHO! :D Fast de där dumma som bestämmer vilka som ska ha namnsdag har varit elaka och tog bort mitt namn för några år sedan, fett med task, så dagens namnsdagsbarn är egentligen Josef & Josefina. JosefinA. hmmm... Aja! Det är iaf min namnsdag idag fortfarande - sådeså! Och mamma hade köpt en liten present, så jag undrar vad det är, hehe. Tyvärr måste jag baka min egen kaka idag, buhu... Men jag måste ju ändå ha något att fika på när jag ska iväg ner på stan och fika på Waynes. Jag är nämligen en liten fattig flicka just nu så jag gör mitt eget fika och tar med mig, hihi.
Jag undrar om jag ska ta och gå upp snart, klockan är ju änfå snart nio liksom och jag har varit vaken ett tag... Jaja, ha det så gött idag alla små kottilottar, SCHUSSH ÄÄND KREEEJJJMMÄ

fredag 18 mars 2011

ruuummrruummm


Min morgon startade bra, jag hittade en tia, jag blev fett glad. Sen lekte jag lapplisa på jobbet och satte lappar på en massa sallader och mackor och baugetter och jag vette tusan allt. Jag är fett kung på det. Och på att göra snygga myckor och ceacardressing. Fick t.o.m prova på kassan idag, jag är bra på att slå in weinerbröd. fan alltså. Ibland är jag bra king på saker.
Mjummjum, ska nog ta och baka något ikväll om jag orkar så jag har något att fika på imorgon.
Nä, nu orkar jag inte skriva mer, jag är så trött och prutt så det är sant.

tisdag 15 mars 2011

last day


Imorgon är det antagligen sista dagen jag är i kallköket på Lido, sen flyttar jag bak i bageriet om inte annat sägs. Känns lite sorligt faktiskt, jag kanske tar och stannar i kallköket om jag får... Äh, jag vet inte, jag får ta och tänka över det där lite.
Nu såhär på eftermiddagen tänkte jag försöka göra det lite lyx för mig. Tänkte ta ett skönt bad och sedan måla mina små tossingar medans jag myser med lite mat framför tv:n som det sedan blir Mentalist och 99 saker man måste göra innan man dör, ruligt!
Nu ska jag helpa syster min med sina chokladbollar!
See ya later aligater!

måndag 14 mars 2011

workin' nine to five


Det är vad jag gör. Eller, bara idag egentligen för imorrn börjar jag sju igen, tjoho! not.
Jag har tänkt på en grej ett tag, Som de flesta vet är jag väldigt smal men äter lika mycket som en "normal" 16-åring gör men jag går ändå inte upp i vikt. Jag är underviktig med sisådär.. några kilon (vill inte ge någon direkt summa) och jag kommer nog vara det ett tag till. Jag är inte precis nöjd över att jag är såhär smal och att i stort sett alla byxor jag har sitter löst i midjan på mig och inga tajta tröjor sitter särskilt tajt på min kropp. Men vet ni, jag gillar att vara smal! Jag har lätt att ta mig förbi där det är trångt eller ett litet utrymme och jag kan hitta världens bästa gömställen! Jag har trott ett tag att anledningen till att jag blivit så smal är pga en sak som hände mig under en jobbig period men nu på senare tid har jag kommit på varför. Det går nämligen i släkten! Jag är mest lik pappa och storebror och har ärvt deras kroppsbyggnad. Pappa berättade för mig att när han var i min ålder vara han också smal som en pinne och så var även min bror, vilket jag fått se på kort. Sen när de blev runt 17-18 år, då jävlar växte de så det knakade! Så jag hoppas att även min tid är inne snart så att jag åtminstone går upp några kilo (och kanske blir liiiiite längre, det skulle inte skada). Så ja, jag är fanimej nöjd med att vara smal.
Nä, nu ska jag ta min påse med godis och gå och kolla på halv åtta hos mig med min halvsjuka, söta mamma!
Pussogodnatt
(En ros till alla de i Japan som inte överlevt, r.i.p)

lördag 12 mars 2011

Little miss Sunshine


Det är jag idag!
Med ett glatt humör och positiv inställning på nästan allt ska jag på födelsedagskalas och sedan åka ut till min fina och underbara pojkvän. Sen ska jag såklart oxå fota en massa med min nya, vackra och bra systemkamera och kanske ta en tur i skogen + att jag ska lära mig mer av Minecraft, YEAH! snart kommer jag äga ut alla på det (säger vi).
Och om typ en timme ska vi iväg på kalaset och jag sitter fortfarande i pyjamas, osminkad och ser sådär lagom ful ut så det känns som att jag ska ta och röra lite på mig nu.
Puss på er alla och ut och njut av det otroligt vackra vädret! ♥

måndag 7 mars 2011

Dag 1


Klev upp runt sju imorse och gjorde mig i ordning och åkte iväg till Lido där jag fick arbetskläder och massa, massa uppgifter. Sen vid 14.00 så lugnade det hela ned sig och jag vek en massa kartonger till FetTisdagen imorgon, herregud. Nu är jag så sjukt trött, är fortfarande i mitt eget sportlov fast nu får det ta slut och jag får börjar 07.00 imorgon. Fast jag tycker lite mer synd om Jossan som börjar 05.00 men hon är ju en tuff brud så de funkar bra!
När jag sitter och väntar på bussen ser jag en rödhårig tjej som är helt försjunken i sin egna lilla värld och jag bara: KAPAAAOOOWWW! skrämde livet ur henne. heheheheheheeee. jag är snel ,, hihi.

söndag 6 mars 2011

8.00

Har haft en väldigt trevlig dag idag med god mat och fika. En mysig stund ute med min gulliga katt har jag oxå fått till, han är så söt ♥
Imorrn börjar jag "arbeta" på Lido och jag börjar 08.00 vilket låter ganska jobbigt för tillfället men det kan (förhoppningsvis) inte bli värre.
Jag orkar itne skriva så mycket mer för jag skakar av min medicin, natti ♥

Phototime




lördag 5 mars 2011

The Kings Speech


bluuurrgghhh..
Är hemma efter en mysig dag ute på Ockelbo marknaden, en bullbaks eftermiddag och en mysig biofilm på kvällssidan. Köpte lite godis o gott på marknaden och bullarna.. ja, kanelbullar helt enkelt och biochips, nomnom ♥ Har nog tjockat mig lite idag.
På bio såg vi The Kings Speech vilket faktiskt var bättre än jag väntat mig så det var helt klart värt det och eftersom mina bussar går som de går så åkte jag med hem till Felix efteråt, där jag somnade, men blev väckt och fick åka hem med sena bussen. Så nu sitter jag här hemma och nickar till lite då och då så jag tror jag ska ta och krypa ner i sängen väldigt snart.
Förövrigt så känns det som att det är måndag imorgon fast det inte är det. Jag kommer börja klockan 8.00, buhu, så jag sover nog hos min mor imorgon så jag slipper gå upp 6.00.
Nä, nu ska jag sova, Godnatt på er folkz!

fredag 4 mars 2011

We should not be the same


Ännu en dag och jag vaknar fortfarande väldigt tidigt trots att jag lägger mig sent. Dumma skola.
Idag har jag lovat mig själv att jag ska ringa till Lido eftersom min handledare är knepig att få tag på så förhoppningsvis får jag reda på mina arbetstider och sånt idag. Senare idag ska jag åka in till stan där jag sak få kolla (och köpa) min efterlängtade systemkamera! ♥ Tror ni jag känner mig lite glad eller?
Det blir även bullbakning hemma hos oss idag, ska göra en god remons oxå ;D Sen blir det slappa med min pöjk i soffan och kolla på Iron Man 2!
weeiiiiiiiii

torsdag 3 mars 2011

Förbannelse


Jag tror det ligger en slags förbannelse över badhus. De blöter ner en, de värmer upp en och sen gör den så att man glömmer saker kvar där och gör en sjukt sömnig. Det är en anledning till varför jag inte skrev mer igår, för jag var så j*vlarns trött! Det var ett under att jag höll mig vaken när vi åkte till Monroe's och åt och sedan när jag återigen vann över Felix i Super Smash.
Eftersom min Fru hade det lite trevligt igårkväll och inte mår lika bra idag så kommer inte hon ut till mig idag, så det blir kanske bara min lilla Lisa om hon orkar. Det är ju en ca 40 mins bussresa ut till mig och det kostar 30 spänn, så det är inte ofta nån kommer ut hit (förutom jag, pappa och syrran då). Men men!
Imorrn är det äntligen bestämt att jag ska få kolla på systemkameran som snart blir min (om det inte är något fel på den 8( ) så jag är glaaaad :D Fast jag måste vänta inne i stan i typ... 2-3 timmar innan jag kan åka dit för att jag ska till min APU-plats (Konditori Lido på söder) och min kontaktperson jobbar bara förmiddagar och slutar 14.00 så jag får väl skynda mig lite. Får jag inte tag på henne då får jag ringa!
Nä, nu ska jag ta och äta frukost och städa upp lite här hemma, pussiiiiii

onsdag 2 mars 2011

Dumma.


När jag för en gång skull känner att jag kan sova riktigt bra under det här lovet så måste jag gå upp tio i nio! >__< Nu är jag trött och sur och vill inte 8(
Ja, anledningen är ju att jag ska till Parkbadet idag med Pillis, Jonas och Felix. Men om Felix inte mår så bra (han börjar bli sjuk, lilla plupp ♥) så blir det inget men Pillis och Jonas får vara mer kanin! Men isf, HAR JAG GÅTT UPP I ONÖDAN!!!! jag vill sova.
Nu ska jag äta en Lisa&Josse-frukost. själv. snyft.

tisdag 1 mars 2011

Oj oj oj!


Nu var det ett tag sedan jag skrev men det är bara för att jag njuter av lovet!
Igår på bowlingen så var jag bara 2 poäng efter Felix och skulle skjuta iväg mitt klot då speltiden var slut, Josse blev ARG. Men hon fick som tur var följa med Felix hem och spöa honom i TVspel istället, först till 100 och jag vann, HEHE! Då var han inte så glad :D
hihi, imorrn blir det bad om inte min pöjk mår för dåligt :( Om han gör det så varsågod Pillan, du får Jonas för dig själv :D
Torsdag så kommer min Fru och min snorunge (hihi ♥) hit och kanske Grave oxå, det vet jag inte än men men! Jag tror vi ska baka bullar om jag inte är alldeles för lat och vi gör kladdkaka istället, lite godare faktiskt.

Idag har jag gjort ganska mycket (enligt mig), jag har städat lite och damsugit golven här uppe och lagat asgod mat och till och med gått ut och lekt med min syster. Undrar om det var något konstigt i min frukost imorse...?
Well well, nu ska jag ta och chillaxa lite innan alla braiga täväprogram börjar, SMÖR ♥