Translate

tisdag 31 maj 2011

murriblurrrrr

Good evening.
Watashi no namae wa Josefine desu.
Jag är svensk.
Jag har haft en bra dag.
Jag är en snäll flickvän.
Jag har gjort fika till imorgon och förberett min tre rätters meny.
Hoppas livet känner sig ägt.
Hehe.

söndag 29 maj 2011

Ingen har en lika bra Fru som jag!


Jag tänkte bara skriva lite kort om min vackra fru Zoe Chaparro.
Vi har känt varandra sen 7:an och vi har nog aldrig riktigt bråkat, vad jag minns. Sura har vi säkert varit på varandra men vi har hittat tillbaka.
men iaf, hur hon blev min fru är väl en lång historia för hon har även varit mitt barn så jag är väl nån slags ----fil... höhö.
Och jag älskar min fru för hon är så gullig och underbar och ser ut som en liten asiat med sina stora, vackra ögon Och så är hon ju smart och känslig oxå (a) (precis som mig! ... säger vi..)
Och i fredags när jag inte mådde så bra och skrev med henne så försökte hon muntra upp mig och hon gjorde min kväll. Inte nog med det heller, när jag kollade på FB nästa morgon så stod det i chattrutan "Glöm inte hur mycket du är värd " och då trodde jag att jag skulle börja gråta (det gjorde jag sen oxå för jag är så bäst.)
inte en sån snygg eller bra förklaring men what the hell.
(HEHEHEHE, snodde bilden från din blogg 8D)
I Fru

FÅLLKREJS för fulla muggar


Jag var på folkrace igår och fanimej det var riktigt roligt och jag gör gärna om det! (att komma dit som fotograf alltså..) Min kompis Pillan var med och tävlade och hennes pöjk och jag fick väl ett par bilder, snarare 822 st (varav ca 40 var på Pillan & Jonas.) Idag fortsätter tävlningen men jag orkar inte åka dit idag för jag känner att jag behöver en liten slappardag. Så jag har nyss ätit lite mat och läst lite och snart blir det efterrätt.
Hoppas alla har haft en bra helg, för min har gradvis blivit bättre!

fredag 27 maj 2011

eller tre...


Jag har varit väldigt negativ idag och det ber jag om ursäkt för. Ibland måste man få vara det, man måste få ut lite undertryckt ilska och annat sånt.
Jag skulle behöva en sån där slagdocka så man kan slå och skrika åt den när man är arg så man slipper ta ut det på andra. Det ska jag önska mig när jag fyller år, måste komma ihåg det.
Jag är nog lite trött. Jag sak lägga mig snart för jag orkar inte mer av denna dag, hihi.
Ni får en bild med fina färger på istället för det här gråtrista vädret.

yttligare ett morr eller två..


Först vill jag bara tacka Martin för den uppmuntrande kommentaren "You are (still) the best", lite såhär paramoreaktigt snyggt, så tack Martin!
Dagen har iaf fortsatt vara sisådär och alla böcker jag tänkte låna fanns såklart inte på biblioteket, ****.... Det positiva idag är att jag fick VG i matte i slutbetyg, EHEHEHEHHEHEHEH. fan vad jag är bra (ibland).
Har gjort nougatrutor igen som jag ska sitta och tröstäta på ikväll och kolla på Talang om inget annat går. Sen tänker jag lägga mig för jag orkar inte mer av denna dag.
Leverpastej

Friday bloody Friday


Idag är det ingen bra dag för mig och för er som inte vet så regnar det.
Redan när jag vaknade så var något fel (vet dock inte vad, säger vi) och jag känner verkligen på mig att det här inte är min dag. Absolut inte min dag.
Det regnar, jag har idrottsprov (och alla mina papper är borta, WOHO) och ja. mina katter är knäppa.
Nu ska jag fortsätta min otroligt gråa dag och lyckas gå i skolan och sen bara åka hem och lägga mig.
Tack och hej

torsdag 26 maj 2011

"!¤%#¤!&#/!&#!#(!#/=!)(#?(?=

återigen.
hehehehhe.
Engelskaa, skolsköterska (förhoppningsvis) och sen svenska och hem och sen flöjtavsluting, HOHOOHOHOH.
Megafappyyyyyyyyyyy

buhuhuuuuuuu

Det blev ingen paradisask igår, för de hade höjt det fina priset på ENBART den asken och inte aladdin. Lessen chey. Men jag köpte en påse Twist istället, funkar det oxå!
Igår såg jag Baksmällan 2 med min kära pojkvän och den var väl ganska bra. Inget slår ju ettan men det funkade.
Nu har vi Excelprov (facebookkunskap) och det kommer gå tummen ner. sadface.

onsdag 25 maj 2011

Starkt VG i engelska

Wohoooooooo
Lite synd känns det ändå att vara så grymt nära MVG i slutbetyg i engelska men jag är iaf nöjd med det jag gjort.
Eftersom jag känner att det har gått ganska bra idag ändå så ska jag köpa mig en paradisask, som BARA är min, HEHEHEHHEHEHEHE.

Kakor och tandkräm

Mina rubriker är allt bra ibland.
Ibland blir jag lite sur på våra lärare i skolan som inte kollar v¨rat schema inna de kollar saker. Som imorse när våran lärare sagt att vi ska vara i P5 men har satt upp en lapp på dörren och säger att vi ska vara i P1 och sen att vi inte ska ha någon engelska på eftermiddagen. Sen kommer man till P1 och då säger hon att vi SKA ha engelska på eftermiddagen. Muppit.
Så lite sur är jag, vi hade ingen svenska heller så vi hade 2h och 30 mins lunch, blääääh!
Nu ska jag sura och baka kakor.

tisdag 24 maj 2011

Sugar, we're goin' down.


I'm goin' down.
Jag är så sur och arg och GAAAH.
Veronica Maggio skulle ha spelat på onsdagen den 6:e juli (samma dag som älskade paramore) men när jag kollar på pips hemsida så ser jag att de bytt dag på henne! J***VVLAAA *AS*F*ASF*A*G**. Istället har de satt dit (Ursäkta språket nu Marta och alla andra som gillar detta band) ***** Nationalteatern.
Jag vet inte varför men jag har så förbannat svårt att lyssna på sån musik så just nu är jag sur för jag var så glad som skulle få se Veronica (trodde jag.)
Så, nu har jag fått ut lite ilska här.
tack och hej.

Don't you know who I think I am?


Jag vet att jag skrev för nån timme sedan men det är så tråkigt hemma och jag vet inte riktigt vad jag ska göra (förutom att gå ut och plocka blommer sen, haha.)
Musiken flödar omkring i lägenheten och katterna har äntligen lugnat ner sig lite så man kan lyssna lite högre. För tillfället är det min gamla MP3 jag spelar musik ifrån, jag har lyssnat på ganska mycket har jag märkt; Fall Out Boy, My Chemicla Romance, Daughtry, Amy MacDonald och massa mer, hoho. Nostalgitrippen här
Aja, Musik non stop till slut.

Ensam lång väg hem


Igår hade jag en riktigt awesome dag med underbara Pillis som sov ute hos mig. Vi var ute och fotograferade och jag ser då inte riktigt klok ut - som vanligt alltså.
Morgonen idag startades med nationella och slutade med nationella. Vi hade bara det idag, sen fick vi sluta. Det kändes ganska bra idag oxå inom matten, jag är förvånad över mig själv faktiskt.
Senare idag ska vi på middag hos min kära mormor som fyller år och sedan bär det av ut till Hammis igen.
Nu ska jag äta mat, HEHEH!

måndag 23 maj 2011

Fruktkaka i advent

1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaft
nötter
2 liter whisky


Ta fram en mellanstor skål. Kolla whiskyn genom att smaka.
Häll whiskyn i ett decilitermått och drick. Upprepa.
Sätt på elvispen. Smaka återigen på whiskyn om den fortfarande håller kvaliten.
Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen.
Kolla om whiskyn fortfarande är god. Drick en kopp.
Schtäng av elvischpen. Knäck två hönor och schläng i schåklen, med all tojkad fjukt...
Schätt på elvischpen igen...
Om den fjuktade torken fastna i schåklen, vrid loss den med en muvschrejsel. Schmaka sen om whskyn fortfarande är god.
Schen schka du schila 2 dl schalt, eller nåt sånt... De é inte schå noga.
Kolla whischkyn. Schila citronsaften, lägg till en mat... sched... Osså socker, eller nåt, äsch... vafan...
Schmörj ugnen. Vrid kakfromen på 220 grader, glöm ej att schtänga elvischpen.
Schläng ut schkålen genom fönschtret och... Schå kolla sen whischkyn.
Gå å lägg dig.... Vem fan vill ha fjuktkaka?

lördag 21 maj 2011

Oh sunny day!


Denna soliga dag känns som en belöning för att jag skickade in min svenska igår som åtminstone är ett G. Och bara för det ska jag göra nougatrutor och gå på någon slags föreställning på kulturskolan med min snygge pojkvän så det ska bli kul! Sen är jag så cool att jag följer med honom hem efteråt och äter lite grillat gott gott och sen en rabarberpaj Tror faktiskt det blir så att vi spelar TV-spel sen och kollar på P.S I love you om inget annat går på tv. mys!
Imorrn blir det baseball för hela slanten och sen åker jag ut till älskade Hammis igen med kanske en yttligare person... Hehe! Sen ska den personen ev. sova här coh dagen efter ja då ni, hehehee....
Nä, nu blir det frukost för min del. Ha en superhärlig dag allahopa!

fredag 20 maj 2011

Stress i mängder


Idag har det mesta faktiskt gått riktigt bra i skola, och jag är definitivt nöjd med idrotten! Origentering i H-by idag med Pillan och vi gick "VG-spåret" och vi fick alla! (utom 3:an för den hade gömt sig, dum.) Gick på ungefär en timme så vi är båda väldigt nöjda och siktar på MVG i höst!
Det är ju så oxå att vi måste skicka in våran rapport (som jag kommit halvvägs med) inom svenskan idag annars får vi IG i den kursen och måste göra om det i höst så jag känner att jag verkligen måste hem och skriva på den. Fast det är ju det att jag inte kommer hem förens vid sju ikväll. Om jag känner mig själv rätt kommer jag inte orka plugga då men tvingas till det ändå vilket är = ledsen Josse. Men men, den ska vara inne innan 23.59 ikväll så jag siktar väl på det då!
Nä, nu ska jag kämpa mig iväg på flöjten, tjoflöjt!
(Önskar jag fick bränna allt skolarbeta sådär. Den ser ut som en kanindrake.)

torsdag 19 maj 2011

Now I know what I want.


Nu är jag hemma och är definitivt på bättre humör och jag tror till och med att jag ska ta och baka lite.
Här har ni iaf en bild på tårtan jag slängde ihop igår och som jag sa är jag inte nöjd (och som ni ser rinner jordgubbssaft ut från den), men den smakade tydligen gott iaf så det är väl ett plus.
Baka baka lite kaka.

"%(/!%#!&¤&/¤#")(/)(&%#"&/

wohooooo.
jag vill hem. Hem och sova. Idag är det en "Jag-orkar-inte-dag".
Igår var jag på Pirates 4 och den var faktiskt över mina förväntningar så jag är nöjd + och min snygga pojkvän vann biobiljetter till premiären av Baksmällan 2 så jag ska på bio igen nästa vecka!
Hem kom man inte förens 22.15, jag vet att det inte är så sent men just då hade jag haft en dag med massor som hänt så jag var väldigt trött. Och när man kom hem var det bara att sätta igång och göra en tårta - vilket jag inte är så nöjd med. Det var en Schwarzwald och jag hade inte så extrem mycket ingredienser märkte jag (och inte så mycket tid heller för den delen) så jag har ingen aning om hur den blev - men men.
Nu ska jag sova vidare här under datakunskapen.

tisdag 17 maj 2011

Att vara här och där på samma gång


Det fick vi testa på idag under distriktstävlingen när vi i stort sätt skulle servera och plocka undan på samma gång och fylla på en massa grejer. Men jag måste medge att det var kul, även fast jag inte trodde det igår, så jag är nöjd!
Jag har farit och flängt och slängt hela dagen idag, även här hemma har jag gjort maränger, fixat med en massa choklad och blandat en massa grädde och värmt jordgubbar och jag vete tusan allt - men jag är trött! Så snart blir det kväller för lilla mig och imorgon väntar en förhoppningsvis awesome dag! (Inte i skolan dock, skola vill jag inte ha.)
Nä, nu ska jag lägga ner här så jag tackar för mig och önskar alla en god natts sömn

måndag 16 maj 2011

I'm singing in the rain ~

Nja, sjunger gör jag nog inte men huttrat har jag definitivt gjort och bara det låter roligt.
Aldrig hade jag trott att det var så jobbigt att gå upp en måndag som denna men idag var det nästan så det inte gick. Regnet öste ner och har man sovit dåligt är det inte sådär särskilt kul.
Till skolan tog jag mig ändå och när jag kommer dit visar det sig att vi har en massa lediga dagar framöver innan lovet och att jag och 4 andra i min klass ska hjälpa HR 2:orna som ska vara med i nå matlagningstävling så det kommer massa elever från hela länet tror jag det var för att visa vad de kan, om man kan säga så. I alla fall har vi fått uppgiften att hjälpa de att bära ut maten och diska osv och vi börjar 08.00 och slutar 16.00. Tjoho.

Idag är det även så att min älskade fluffiga katt inte längre kommer vara fluffig på ett bra tag... Han är och rakas nu, min söta muff. Gäller att hålla koll på honom sen så att han inte råkar dränka sig i vattenskålen när han är yr.

Det är så mycket som händer just nu med skolan, vännerna och snart är det lov och man känner att man inte riktigt hänger med i skolan fast det egentligen är nästan viktigast nu. Man får kämpa kämpa kämpa inom skolan nu och sen när man kommer hem så finns det mycket sysslor att göra så inte hinner man med massa andra saker.
På onsdag ska jag och några av mina vänner ta en paus och gå på bio och kolla på den ursnygga Johnny Depp som (Captain) Jack Sparrow, det ska bli så härligt, jag är supertaggad!

lördag 14 maj 2011

Aj aj.

Spelade ju brännboll igår och gissa vem som har världens träningsvärk idag och beter sig som en kärring? Jo - jag! :D
Och ändå så ska jag kämpa mig ner på stan och köpa den där tröjgrejen jag ville ha och fika. Vad gör man inte för folk ibland va?
Äh, skrumpna tår och filosofi.
nu ska jag sminka mig.

fredag 13 maj 2011

Fredag den 13:e

Dagen då vi (nästan) alla har otur.
I år var jag den som hade tur tror jag. Det blev inget regn (bara pyttelite) under brännbollen och vårat lag vann så; tjoho tjohej glad tjej!
Dock blev jag grymt trött när jag kom hem och somnade en stund efter mitt bad och nu har jag ätit världens jäkla portion mat så det ser ut som att jag är gravid.
Ska ta och slappa framför TV:n med mamma och Becca och kolla på något, det finns en del att välja på ikväll så.
Nu orkar jga inte skriva mer, pussar och kramar på er

torsdag 12 maj 2011

VOLUUUUME


HEHEHEHEHEH
Sitter hemma och lyssna på Paramore på högsta volym och taggar som fan till 6 juli redan nu. Ska blir så grymt jäkla!!! GAAAH!!! Oförklarligt!!!!!!!!!! (och bara för att visa hur extremt peeeepppppp jag är överdriver jag mitt skrivande - ja.) Gud som jag längtar.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Ikväll ska jag på baseball med folkisar, det är Gefle mot Akademin... Varför har jag en känsla av att Gefle torskar? (FÖRLÅT ÄLSKLING! )
Nä, nu ska jag återgå till att koka potatis och lyssna på älskade paramore

What did you say?

IHHIHIHIHI, jag är lite skum idag, tralalalaaaaa
Jag är supertrött och jag tror jag börjar bli lite förkyld (Om det inte är pollen?) så det blir jag lite ilsk på.
Att sova just nu vore det bästa men här sitter man på facebookkunskapen och nördar Baking Life med typ alla andra. Det är nästan som att lana det fördömda spelet. Igår fick jag psykbryt för jag trodde mina kakor skulle brännas medans jag var i valbo, men de gjorde de inte! HEHEHEH.
Nä, jag börjar bli knäpp. Jag skriver när jag känner mig mer normal.

onsdag 11 maj 2011

MOOORRRRRR!!!

Blir så sur och arg på den dumma routern vi köpt. Den vill inte sammarbeta, vi vill inte sammarbeta. Någon händig kille där ute som är bra på sånt där med kablar och datorer så skriv för tusan och kom och hjälp!
Va och shoppade ute i Valbo förstår ni när vi köpte routern. Men det var inte bara det vi köpte nej utan lite annat smått och gott oxå. Jag köpte ett par nya skor (det behövs!) och en kudde faktiskt ♥
Nu är jag så trött så trött så jag tror jag ska ta och se lite på Sagan om det Två tornen, hehe!
nattiiiiiiiiiiiiiiii

Galna påssjukan



Min katt, en av de fyra jag har (HAHAHAHHA, jag låter som en galen kattant), har nog fått galna påssjukan. Hon är galen i plastpåsar och i väskor. Pillan, U know... Så fort vi kommer hem från att t.ex. handlat och har nya, prassliga påsar med oss hem så är hon där. Hon luktar på de, kryper in i de och slickar på de. Känner att mina katter är normala...
  • Tova (Måste äta specialmat annars spyr hon)
  • Nova (har allmänt mycket damp ibland bara och låter väldigt roligt)
  • Jackie ♥ (Min stora gråa fluffboll, en riktig latmask som älskar mat)
  • Tindra (Bitchen.)
Det är mina fyra katter det, yeah! (y)

Det jag tänkte skriva var att jag sovit supergott och jag känner att det kommer bli en bra dag idag!
Har skola om 40 minuter och jag ska försöka att få saker gjorda så mycket som möjligt. Efter skolan ska mamma, jag och Becca ut till Valbo och shoppa, hehehehe!!!!! Skor ♥
Well well welll, nu kanske jag ska fixa lite här hemma så det inte ser ut som en tornado varit här.

tisdag 10 maj 2011

Wruuuum!


Känner att jag äger på rubriker.
Och jag tänkte bara säga godnatt.
Godnatt ♥

It's a beautiful day!


Även fast jag sovit extremt dåligt och är supertrött har jag faktiskt klarat av dagane ganska galant tycker jag själv! Imorse hade vi engelska Nationella och jag känner mig nöjd över att jag svarade på allt (även om det kanske inte var rätt, bättre att gissa än att inte skriva något alls.) När jag var klar gick jag iväg och åt och cyklade sen ner på stan och gymmade i en timme. Känns bra att jag fortfarande har mina lårmuskler kvar efter att inte varit på gym på 2 månader. Kunde till och med ta 5 kg mer än vanligt så heja mig!
Åkte hem, tog ett bad och bytte om och åkte sedan ner på stan och träffade kära Fru & Lisa, mys mys ♥ Köpte även den gula fina tröjan som jag ville ha, hehehe...
Så jag är alltså mycket nöjd med min dag hittills och ikväll är det ju premiär för The Mentalist igen, HIHIHIIHIHHIIH!! ♥
Så kvällen är fortfarande ung och ännu är det saker som väntar!

måndag 9 maj 2011

Jag blir la galen


Mina ben är brända och det kliar som bara den, blir lite smått galen på det.
Det har varit en liten speciell dag idag. Vi har inte haft livsmedelskunskap som vi skulle får våran lärare har skadat axeln (den där axelkulan har spruckit) så vi har varit i bageriet hela dagen. Tyvärr så slapp vi inte vårat prov om stress men jag svarade på allt iaf så ett G borde jag få.
Sen har jag bara vort hemma, bakat kladdkaksmuffins igen och varit ute och fotat katt och syster. Även fått mig en timmes promenad med gulliga Lorin i det sköna vädret. Har till och med varit så snäll att jag diskat oxå så jag är stolt över mig själv idag!
Nu är det bara matten, pollen, Odysséen och Greklandgrejen som är kvar att göra, men det ska nog lösa sig, känner att jag kan plugga iaf.
Nu är jag för trött för att sitta här, ska ta mig en muffins och dricka lite saft.
Puss och kram ♥

söndag 8 maj 2011

Aj aj. sadface

Imorse gick jag upp vid 9 för att göra i ordning en picknick till mig och min kära Felix (Kyckligpastasallad och kladdkaksmuffins - munch.) och åkte iväg till vår mötesplats.
När jag komemr dit så är Felix där och då berättar han att han har feber. Man åker inte på picknick om man har feber! men han ville inte att jag skulle göra allt i onödan så han kom för att göra mig glad, min söta dummer ♥
han åkte iaf hem sen och jag gick till Viktor och skaffade mig ett par riktigt snygga blåsor på hälarna på vägen dit, yes! (y)
Det har typ varit min dag hittills och nu är jag hemma :3
hihihi ♥

lördag 7 maj 2011

Natti natti

Jag har haft en väldigt bra dag idag, dock har det varit lite kallt. Kollade på amerikansk fotboll för första gången - fattade inte ett smack och Gävle förlorade så ja... Det var ju inte toppen. Men sen hade jag det bra ändå för jag var med min Bubbe, hehe ♥
och nu ska jag sova och imorgon ska jag förbereda en picknick!
Natti ♥

fredag 6 maj 2011

Ovant


Igår skrev jag att jag skulle spela lite på min flöjt för första gången utan tandstälnning och fy tusan. Det känns som om jag inte har spelat på flera år! Redan efter halva låten hade jag värk i kinderna. Jag är inte van att spela utan.
Men gud så mycket bättre det lät! Tycker jag iaf... Det gick faktiskt riktigt bra att spela igår, så nu kan jag åka till min lärare med gott samvete.

Och ingen skola (förutom idrotten) har jag idag så det har varit ganska skönt att sova ut förutom min konstiga vampyr-dröm. Det var ingen Twilight dröm utan en blandning utav filmen Trassel och det vanliga livet. Jag vet inte men Becca och en liten tjej tävlade vem som kunde åka snabbast med en Segway (så där skum sak, lägger ut bild!) och Becca förstörde en soptunna. Sen helt plötsligt kom min "Elaka vampyrmamma" (liknade en häxa, utan hatt) som ansåg att jag var redo att bli vampyr så hon drog mig i håret och satte mig på en stol och började klippa mig i håret. Inte snyggt som en frisör utan tog tag i olika slingor och bara klippte av de och jag minns hur jag tänkte " Usch, Felix kommer tycka jag ser hemsk ut!". Jag försökte streta emot men häxan tog tag hårdare och helt plötsligt började jag sjunga någon av Paramore's låtar (tror det var Decoy eller någon liknande). Tyvärr så vann jag inte över henne så jag tog saxen ifrån henne och började klippa mig själv. Men sen på nåt sätt lyckades jag komma undan och häxan förlorade sina krafter och fastnade i något slags lim och jag sprang för glatta livet. Sen på nåt sätt bet hon i någon slags vaxkaka och blev fri från limmet och kom jävligt snabbt emot mig men pappa han döda henne.
höhöhö, fin dröm. Nästa gång ska jag komma ihåg den bättre, det är andra gången jag drömmer den.
Ni behöver btw inte läsa allt...

torsdag 5 maj 2011

Mäktigt!


Sitter med en prinsesstårta på ett fat i knät och äter med sked och dricker påskmust, hoho! Det börjar bli lite mäktigt kan jag säga...
IMORGON HAR JAG INGEN SKOLA, AHHAHAHAHHAHAHAHHA!
Okej.. Jag har idrott, men det är simning så det räknas inte. Jag funderar på om jag ska ta och gymma innan jag sticker till fjärran, det vore ju ganska bra för mig som inte varit där på länge.
Efter det ska man ju sedan på flöjt (första gången utan tandstälnning, HEHEHEH!) och sen ska jag nog hem till min vackra och underbara pojkvän som bara jag har, hihi ♥
Nej, nu ska jag truddellutta lite granna på flöjta!

cupcaketime



Jag åt en cupcake igår. yeah.
Jag ska till butiken idag och köpa en till. yeah.



Det går bra på facebookkunskapen, jag är duktig på det. Hittar massa söta bilder och blir glad så mina käkar gör ont.
Dock är jag en aning hungrig så jag ska till butiken sen, men det har jag ju redan skrivit, hihi!

Muuuuh






Idag har vi vad som kommer kännas som en lång dag i skolan. Har ingen större lust med det just nu faktiskt men det är ju sånt som måste göras så.
Som tur är får vi iaf en sovmorgon till 09.55 imorgon för att engelskan utgår - ganska skönt!
Well, nu ska jag springa iväg till bussen och se vad som väntar på facebookkunskapen idag!
Kramisar!

onsdag 4 maj 2011

GRATTIIIIISSSS



MIN SÖTA GULLIGA OCH UNDERBARA KVINNA LISA!!!!! Och Awesome-Kalle såklart!
HOHO, ni blir äldre idag.
Okej allihopa, jag har fastnat. Jag har fastnat vid ett FB-spel och allt är Martapartas fel så jag måste äta en cupcake nu innan jag snart har matteprov.



Kände att allt det där hängde ihop....

tisdag 3 maj 2011

ÖHHÖHÖHÖHÖ

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 175cm.
[/] jag tycker att jag är ful.
[] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[] Jag har en tatuering.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[] Jag har fräknar.


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[] Jag har rymt hemifrån.
[] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[] Jag har barn.
[] Jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[/] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[] Jag har pissat på mig av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


HÄLSA
[] Jag föddes med en sjukdom.
[] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[] Jag har brutit ett ben.
[] Mina tonciller har tagits bort.
[] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[] Mina visdomständer har tagits bort.
[] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.


RESANDE
[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[] Jag har varit i Ryssland.
[] Jag har varit i Kina.
[] Jag har varit i England
[] Jag har varit i Japan.
[] Jag har varit i USA.
[] Jag har varit i Afrika.
[] Jag har varit i Asien.


ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[] Jag har körkort.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[] Jag har sett norrskenet.
[] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[] Jag har åkt snowboard.
[/] Jag har kört skoter och har skoterförarbevis.


FÖRHÅLLANDEN
[] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[x] Jag är förlovad.
[x] Jag är gift.
[] Jag har varit på en blind date.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[x] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[/] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[] Jag kan inte svälja piller.
[] Jag röker.
[] Jag har blivit diagnostiserad med depression.
[] Jag tar mediciner mot depression.
[] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.


DÖDEN
[/] Jag är rädd för att dö.
[/] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[] Någon nära till mig har begått självmord.


MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[/] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[x] Jag har egen TV.
[x] Jag har egen dator.
[] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[] Jag samlar på serietidningar.
[] Jag äger något från Benetton.
[] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[] Jag äger något från Diesel.


SLUMPVIS
[] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[/] Jag ser på nyheterna.
[] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson.
[x] Jag betalade för min ring

Baking Life

Yeah, vi gjorde prinsesstårtor idag för vi är så bra! Och Marta har fått mig att spela Baking Life på FB. Mupp.
Imorgon som de flesta vet är det nationella i engelska, buhu! Jag som inte är bra på att skriva uppsatser, muuuuuuuuu, lesseeeeeeeennn.
JUST JA!
GRATTIS FADER MIN som fyller år idag!!! :D Hehehe, puss!

Godmorgon gråtrista värld!


Jag är på toppenhumör idag av någon anledning. Men det är bara bra skulle jag tro, hehe. Sovit hur skönt som helst, ätit frukost och bussen om en kvart för att åka iväg till skolan och facebookkunskapen.
Medans jag väntar på att de här 15 minuterna ska gå så sitter jag och lyssnar på lite partymusic men antagligen stör jag grannarna. (Mamma, oroa dig inte, jag har inte så högt!)
Nä nu, nu ska jag ta och göra mig i ordning så jag kommer någon vart, see yaaa!