Translate

måndag 28 november 2011

come crashing in, into my little world.

Sista APU-veckan lider mot sitt slut, trots att den redan har börjat. Kusinen min är här för hon praktiserar på en bonnagård här ute i lilla Hammis. Helgen har varit grymt rolig och jobbig på samma gång. Hade fredagsmys med Felix och på lördag gick jag på bio med Viktor och Daniel och såg än en gång Breaking Dawn - Part 1. Lika bra då oxå, hihi!
Igår var det bara jobb, jobb och lite mera jobb. Såg Rickard Olsson, ni vet han från Vem Vet Mest och Bingolotto. Han som är från Gävle? (lägger upp bild) Fett status, han tog en festis av oss.
Nu ska jag hjälpa far min med maten innan mitt huvud sprängs, har världens huvudvärk (trötthet mest tror jag).

fredag 25 november 2011

I feel happy, I feel sad, I feel like running through the walls.

Det har hittills varit en både bra och mindre bra idag. Jag har stått och kavlat ut 60 bröd till 1mm tjocka spisbröd. Låter inte mycket men när man måste handkavla och det tar mer än en och en halvtimme är det inte så kul. Slutade med ont i ryggen och blåsor i handflatorna. Sen har jag rullat mellan 120-150st lussekatter. Har jag sagt att jag är trött?
Sen är det ju någonting med luften på bussar som gör att man vill somna, men det går inte för att det sitter en tjej och hostar. Känner att jag stör mig på saker idag, inte bra.
Glömde och ta fram smöret till remonsen oxå kom jag på nu, uhu.
Ska försöka vila iaf, natt natt.

torsdag 24 november 2011

It's such a cold, cold world and I can't get out.

"So I'll just make the best of everything I never had."
Hello cold world - Paramore

När jag först hörde deras nya låt blev jag en aning besviken. Den låter som inget Paramore någonsin gjort förut. Men nu när jag lyssnat igenom den några gånger så inser jag att det är en Paramorelåt. Det är inget konstigt med den, det är deras sätt att gå vidare från när bröderna Farro lämnade bandet. Och just nu är jag riktigt kär i den här låten, den är så bra och stämmer så väl.

Jag har inte skrivit på ett par dagar p.g.a att jag varit så trött nu efter APU:n. Jag har knappt haft en ledig dag de senaste 2 veckorna, förutom när jag var sjuk då men det var ju inte så kul heller. Nu i helgen ska jag bara jobba på söndag vilket känns skönt, men det kommer nog bli en hel del eftersom det är skyltsöndag. Ska försöka hinna baka på lördag och kanske åka till Viktor imorgon, men det är nog inte så troligt för tillfället. Jag behöver vila och ta hand om mig själv. På senaste har mina ögon väldigt lätt svämmat över och jag behöver nog en paus från jobb och skola och så.
Men men, det är väl kanske inte riktigt min månad det här.

söndag 20 november 2011

Fotokurs

Nu efter ett par långa dagar är jag på väg hem! Har lärt mig mycket användbart under fotokursen och kommer förhoppningsvis kunna ta riktigt snygga bilder i framtiden nu. Gäller att öva på alla inställningar och nöta, nöta och nöta. Lite samma som i bageriet, man gör saker så många gånger tills man kan det med förbundna ögon sen. Inte för att jag kan det än men snart så!
Igår kväll hade jag oxå förbannat trevligt faktiskt hemma hos Lovisa. Så mycket har jag nog inte skrattat på evigheter, så himla härligt gäng, även fast inte alla var med. Känner mig lycklig och pigg och tänker ta och kämpa på som en galning den här veckan.
Anmälde ju mig till en grupp som kuratorn pratade om för flera veckor sedan och jag kom på att de mötena börjar den här veckan så nu har jag flera saker att hålla koll på på eftermiddagarna.
Men det kommer gå som en dans hoppas jag, hihi!

fredag 18 november 2011

Hello cold world

Har lugnat ner mig och blivit rätt så trött för den delen oxå.
Är fortfarande lite hungrig och ska nog göra något åt den saken oxå.
Imorgon börjar fotokursen och jag är lite spänd faktiskt. Det känns som att alla som kommer dit kommer vara superduktiga och så kommer jag och undrar vad alla knappar betyder, haha. Äh, jag kommer ju få restaurangmat så jag klagar väl inte så mycket.
Felix är på In Flames för tillfället med ett gäng kompisar, jag är så nyfiken på hur de har de och om de var bra. Själv är jag inte så inne på metal men jag gillar typ två av deras låtar iaf.
Aja, det blir nog en relativt tidig kväll för mig, John Blund börjar sprida lite sovstoft över mig.

Breaking Dawn - Part 1

Idag har jag, Ann och Maria kollat på Breaking Dawn, Twilight-serien.
Jag är jävligt nöjd över att ha sett den, den var väldigt bra gjord och stämde bra överens med boken, iaf för mig.
Hur de hade fixat och trixat. Hjälp, jag är alldeles uppspelt fortfarande faktiskt!
Jag är stolt över att gilla Twilight-serien, det finns de som hatar den och de som älskar den. Jag tycker filmerna blir allt bättre och bättre och det blir allt mer action än romantik. Mer drama (vilket jag gillar, hehe). Men det kommer nya saker liksom pang på hela tiden och man sitter som fastklistrad och vill se varenda detalj. Den börjar så gulligt, roligt och romatiskt och det övergår mer och mer till som en thriller. Jag förstår varför de har satt 15års-gräns på den här filmen.
Åååh, jag är fortfarande överväldigad, hihi!
Ska försöka lugna ner mig och ta och äta något.

onsdag 16 november 2011

de här ramlar snart ner i min brevlåda



De översta paret kommer att ramla ner i min brevlåda och de andra paret kommer ramla ner hos min vän. Fy fan vad nöjda vi är.

måndag 14 november 2011

Sjuhuhuhuuuk.

Provar väl en gång till. Datan min la precis av när jag skrev mitt förra inlägg och hälften försvann - såklart.
Men som sagt i rubriken är jag sjuk. Imorse var jag inge pigg alls (men vem är det vid 05.20, haha?) och pappa och jag bestämde att jag skulle stanna hemma. Det känns väldigt tråkigt att missa APU:n, men jag får ju ta igen det sen under något lov eller en helg eller så.
Jackie är lite uppmärksamhetsberoende och jag är hungrig.
Natti folkz.

söndag 13 november 2011

Fars dag

God eftermiddag. Vad glad jag blir när jag ser att jag har haft besökare varje dag fast jag inte skrivit ett skit på flera dagar, haha!
Jag har haft väldigt mycket att göra de senaste dagarna och jag är supertrött. Har ju haft praktik som ni vet och jobbat på Lido efter det. Igår jobbade jag 10 timmar i sträck, åkte hem till Felix och åt pizza och somnade i stort sätt på en gång. Känner mig lika trött idag och ändå ska jag upp runt 05.00 imorgon, yay.
Men den här veckan blir det betydligt mindre jobb på Lido, jobbar bara på tisdag och torsdag för att en jobbarkompis ville ha mitt pass på fredag. Superskönt, ska slappa och läsa böcker så det ryker om det! Men på fredag, då blir det bio med Ann och Maria, Breaking Dawn (part 1) står på menyn och jag tror det kommer bli riktigt kul.
Ska ta och slänga i mig lite mat och fars dag tårta snart, hihi!

onsdag 9 november 2011

Jag är on my way!

Halvsovandes på bussen sitter jag på väg hem för tillfället. Dagen har varit likadan som igår fast med lite mera drag på jobbet. Igår var det för lugnt så vi bara stod där och hade inget annat att göra än att se söta ut, haha. Men idag så pratade jag lite med "huvudchefen" på lido och hon tyckte att jag skulle pröva på att vara ute i bageriet i några timmar så att jag i framtida syfte kan hjälpa till på båda ställena på Lido, det ska bli superkul! Så på lördag börjar jag 7 och slutar runt 17, lite kämpigt men jag klarar det nog!
Även idag åker jag hem med en påse bullar, HAHAHA! Hjälp, kan knappt äta upp allting.
Men men.
Imorgon är det fullmåne, hoho, så jag hoppas jag kan få sova gott imorgon natt. Vet inte varför jag började tänka på det nu... Men jag är ju jag- knasig.
Ska försöka sova en stund nu utan att missa min hållplats.
Kramisar!

tisdag 8 november 2011

Åker till stan yao!

Nu är lilla fröken Josefine på väg in till stan för att jobba, höhö!
Det är fortfarande lite ovant att gå upp tidigt men snart kommer jag nog igång!
Min rygg gör lite ont efter APU:n idag, gjorde pajskal och "klädde in" pajformar med det i lite mer än en timme. Det låter inte ett dugg jobbigt om man inte har gjort det, mina tummar var döda efter att ha petat in kanter och hörn. Men jag fick sluta en timme tidigare idag för att min handledare ville att jag skulle hinna vila lite innan jobbet nu, det var gulligt. Dock har jag lite skuldkänslor för att jag åkte så tidigt eftersom jag vill utnyttja min tid i bageriet till fullo. Skola kommer före jobb, så är det!
Uscha, jag blir bara tröttare av att sitta på bussen, ska försöka vila och inte somna.

måndag 7 november 2011

Blivande arbetsnarkoman

Det är jag det! Inte nog med att jag går upp 5 varje morgon och har APU utan nu ska jag börja jobba på eftermiddagarna på Lido oxå eftersom jag slutar så tidigt. Jag klagar inte, jag behöver pengarna och man lär sig något nytt varje dag. Det är så himla skönt att ha den där extra tusenlappen i månaden så man kan göra/köpa lite grejer som kostar lite mer än vad man annars skulle ha råd med.
Men jag har det bra, är på väg in till stan nu för att spela lite flöjt med Lina och sen ska jag dra mig hemåt igen och äta, kolla tv och gå och lägga mig.
Jag tycker det är lite mysigt att solen går ner nu faktiskt, men lite kyligare väder skulle jag kunna tänka mig så det blir lite frost. Vill ut och knäppa kort med mitt nya stativ! Då hinner jag kanske öva innan jag sticker iväg på intensivkurs inom fotografering nästa helg, mycket spännande.

söndag 6 november 2011

Fallen ängel

Har precis läst ut boken Fallen Ängel och måste säga att jag tyckte den var riktigt bra! Den är nog kanske inte att rekommendera för de som inte är så förtjusta i fantasy. Nu längtar jag efter att få låna 2an och sitta och fördriva tiden efter APU:n eftersom vår data har bestämt sig för att lägga av igen. Men förhoppningsvis löser det sig snart.
Just nu sitter jag hemma och äter mandelmassa bara sådär, för jag är lite speciell, haha.
Ska fortsätta min slappardag/kväll nu med min gulliga fader och min lite mindre gulliga syster. Äh, gillar henne ändå!

fredag 4 november 2011

Länge leve länge sen

Sitter hemma och myslyssnar på Maggio och sitter och funderar på om jag ska ta och köpa biljetter till hennes konsert nu i December. Det vore ganska mys tror jag faktiskt! Men, ska tänka ett tag till.
Det blev inte så mycket shopping igår, det var mest Elsa som shoppade, haha. jag köpte en supermysig lång polotröja att ha i vinter, den är verkligen superskön och nu längtar jag efter vintern, haha.
Idag har det jobbats och NU ska jag ta en välförtjänd helg med kalas och slappa timmar. Sen börjar APU:n igen och mitt sociala liv flyger iväg, haha... Men lite bio ska jag försöka klämma in med både Elsa och Maria, olika filmer med båda två, hihi!
Kom just på att jag har en katt att klappa, ha det gött!

onsdag 2 november 2011

MOT MUPPSALA!

Ska alldeles strax slänga in mig i duschen och sedan bege mig mot stan för att sedan kunna bege mig ut mot Valbo för att vara med sötaste Pillis! Worms står på menyn och skitsnack såklart, haha.
Har även planerat att köpa en B&J till mig själv som jag kan tjocka i mig när jag och Felix ska har våran The Mentalist-kväll. Längtar och vill ha nu!
Imorgon beger vi oss av för våran kvartaliga shopping i Uppsala då ev. kära Eeeels följer med, jag tror det kan bli riktigt kul. Våran sallad från i somras, åhå ♥
Nä, nu väntar duschen på mig, kramisar! ♥

tisdag 1 november 2011

Let this go

Ännu en bussresa hem från jobbet. Hade igen lust alls att jobba imorse när jag åkte in till stan, trots att jag bara skulle jobba 4 h. Men jag överlevde och hade det faktiskt ganska kul på en och samma gång. Lite bullar har jag även liggandes bredvid mig på sätet!
Det har varit en väldig skön dag, vädermässigt sett. Kändes som när första vårvärmen kommer.
Nu är jag väldigt hungrig och ska hem och äta, har inte ätit varken lunch eller middag så min mage är lite sur. Och nej, jag tänker inte äta en bulle före maten!
Nu ska det chillas lite.