Translate

fredag 30 december 2011

sitting in my soffa

with min laptop in mitt lap.
Jag ska fara ut till min gulliga far idag, som nu föresten fått tillbaka sin el efter 2 dygn. Ska hjälpa honom städa lite eftersom det blir nyårsfirande imorgon.
Becca började nyss skrika när hon damsög sitt rum. Det var en liten silverfisk som passerade hennes golv. Hon fick panik och nu står hon och småskriker åt i stort sätt allt.
Men iaf, nyår imorgon, jag och Felix firar 3 år tillsammans, HEHE. Vi är som gamlingar.
Men det ska bli trevligt. Vad jag vet så kommer Elsa och hennes kille ut och firar med oss, iaf ett tag, så det blir ju kul. Becca dissar oss för att vara med Martin i hans stuga någostans uppe i Hälsingland.
sitter som en risboll. Har ingen lust att dammsuga. Men men.
Kommer helt off topic här men jag är trött. La mig 03.30, höhö.

onsdag 28 december 2011

Maybe i'm not perfect, at least i'm workin' on it.

Varför ska det vara så himla svårt att hitta en kappa någonstans. en som går till midjan och som kan knytas så att man inte ser pluffsig ut? bajs, ska fasen ta och beställa hem något, jag orkar inte finkamma stan igen.
ska tröstäta av min paradisask som jag fick av Thomas idag och kolla film, uhu.
Imorgon ska jag få träffa min gullbulle igen, Felix alltså, och det blir biomys för oss. Sherlock Holmes står på menyn, hoppas den är bra! Vart jag tar vägen sen vet jag inte, orkar inte tänka på det nu heller för jag är en trött kotte. Muhu.

tisdag 27 december 2011

Shopaholic

Vaknade tidigt imorse för att ta mig ut till Valbo i god tid tills de öppnade så jag kunde vara en av de första in, haha. Väl där hittade jag ett par snygga jeans och en myströja. Hittade t.o.m. en Pillan, hihi! Men åkte in till stan strax efter det och hittade en HDMI-sladd till TV:n och datan och sen såg jag ett par fina skor. Men hann inte så långt för de ringde från jobbet så det var bara att knata upp på söder och jobba en stund. När jag stod och diskade så bestämde jag mig gör att jag skulle köpa skorna och det gjorde jag sen, hehe! Skorna och ett par örhängen.
Imorgon ska jag nog ner på stan igen, jag vill hitta en kappa. Känns så knubbigt att gå med en skidjacka hela vintern, känner mig inte direkt så supersnygg i den.... Men men, den får väl duga tills jag hittar något!
Ska ta och sova hihi, nattis!

söndag 25 december 2011

God Jul, i efterskott!

Godmorgon alla morgonpigga tomtar där ute!
Hoppas alla haft en bra jul och fått en massa god mat och presenter så det räcker. Jag har fått alla min julklappar förutom EN. DUN DUN DUUUUN. Felix har tydligen inte blivit klar med en av mina presenter, hmm?
En av de roligaste sakerna jag fick igår var en flygande lykta. Om någon sett filmen Trassel så vet ni definitivt vad det är, jag lägger ut en bild oxå. Men iaf, jag fick en röd sån och enligt instruktionerna så ska man skriva en önskan på själva lyktan och sedan tända nå pinnar, eller vad det nu är, som sitter på sen så att den sedan svävar upp i luften. Ganska fint och mysigt sådär. Så jag och Felix ska tända den på nyår då och släppa iväg den.
En annan sak jag oxå är glad över är mitt presentkort på Panduro Hobby på 500:- och min fjärrkontroll till min Nikon D3000. Provade den igår och den funkar asbra!
Och nu på morgonen när jag vaknar och smyger upp så står det en LCD-TV i hallen och en ny laptop i soffan och bara mamma är hemma. På hallbordet ligger allt som har legat i min jacka och Becca är inte hemma så hon har snott den och jag får inte tag på henne, GRRR.
Well, well. Ska snart ta och äta lite frukost, men först ska jag ta och spela lite spel som jag inte gjort på evigheter!
God Jul igen, ha det bra idag oxå!

onsdag 21 december 2011

händiga män

Gordon Ramsey, vilken man. Han kan laga fantastisk mat och har så mycket energi. Om han inte redan vore gift så skulle jag lätt gifta mig med honom. Och jag skulle bli fet oxå, HEHEHEHE.
Jeremy Davis skulle jag oxå lätt kunna gifta mig med. Han är ju basist i världens (enligt mig) bästa band Paramore och förbannat snygg. MUMS. Men tyvärr är han oxå gift, den jäveln.
Johnny Depp är ju oxå en snygging... Jag vet inte om han och Vanessa tagit ut skilsmässa eller inte, men HOHO, jag kan sno honom.

Sitter verkligen och dreglar här, hihi ♥

Tomteverkstad

haft en enkel och fin skoldag och nu ska jag ta och göra lite olika sorters kola och slå in presenter nu när mamma inte är hemma, hihi!
Ska slå in systers presenter sen när hon åkt iväg oxå, hoho så kul det är!
Vi brukar ofta använda lack när vi göra paket, sånt där gammal och fint och lite tidningspapper. Det blir så snyggt och ser så mysigt ut!

tisdag 20 december 2011

Drar en lättnadens suck

Är klar med alla uppgifter i skolan nu, inskickade och klara. Imorgon blir det att gå i skolan till typ 12 och vi ska i stort sätt bara prata och göra och äta pizza. Sen ska jag göra klart mina exklusiva paket och koka lite kola i olika smaker och göra lite klubbor.
Torsdag är det avslutning oxå och lite julklappsbyte, hihi.
Nu vill jag sova.
Natti.

måndag 19 december 2011

Inte min dag.

Definitivt inte min dag idag.
Det började igårkväll då strömmen gick, igen. Tydligen har det varit lite så i hela länet. Men iaf så gick pappa och jag och la oss för vi tänkte att strömmen skulle komma tillbaka under natten, men där hade vi fel.
Jag vaknade av att pappa gick uppe i köket, mitt rum ligger under det, och jag kollade klockan och den var typ 6. Jag provade att tända min lampa men det var ändå kolsvart, blä. Gick upp och hjälpte pappa så mycket som jag kunde och ringde till vårat bolag igen och de skulle skicka ut någon. Så det har varit kolsvart hemma, bara några tända ljus och temperaturen sjunker allt mer. Hoppas pappa eldar. Det jag är mest orolig över är nog ändå frysen som håller på att tina eftersom den inte får ström, uhu.
Det är inte bara det utan jag har 3 uppgifter som ska lämnas in idag och jag är bara halvklar med de, därför sitter jag på bussen redan nu för att sitta och plugga i skolan fast jag börjar 10. Ni skulle bara veta hur trött jag är.
Det här blir nog en riktig skitdag för mig. Förutom bion ikväll, haha.

torsdag 15 december 2011

Lite uppdatering

Eftersom Maria sitter och tycker att jag uppdaterar allt för sällan (vilket jag gör) men jag har en del i skolan nu att ta itu med, huja. Matte, samhällskunskap och idrott har jag skriftliga uppgifter kvar att göra men INGEN tid. Skola imorgon, jobb direkt efter det och direkt efter jobbet ska jag på jazzettornas konsert. På lördag blir det återigen jobb och jag kommer hem sent och på söndagen ska jag julhandla det allra sista. Jag finner nog kanske lite tid på söndag, men ytterst lite. Matten och idrotten prioriteras, samhäll fixar jag under dagen och skickar in. Hoppas jag.
Allt är lite kaozzzzzz nu, uhu.

tisdag 13 december 2011

The sky is burning

Jag vet inte varför men att se soluppgångar får mig att vilja blogga, haha. Jag tror nog att ni kanske oxå märker det om jag skriver det. Solen är stor och fin och alla moln lyser ett orange och rosa sken. Blir lycklig när jag ser sånt!
Sista riktiga skolveckan har jag nu oxå, nästa vecka går vi bara till onsdag så slutar vi på torsdag.
Fick reda igår, tror jag, att KENT kommer till PiP, festivalen jag var på i somras och såg Paramore. Nu i sommar kommer de iaf dit och jag vill yttligare en gång åka ner till Karlskoga och njuta av detta underbara band och underbara festival!
Jag känner mig inte klar med all julhandling än, jag har mamma, syster och kusiner kvar och även Felix. Det är verkligen förbannat svårt att hitta något till sin kille. Men jag och Eels ska ta och leta lite någon dag, hihi!
Snart dör min mp3 och jag har en bit kvar till skolan.
Bajs då.

måndag 12 december 2011

RUBRIK

Maria tycker jag ska göra ett kattinlägg men det orkar jag inte, hihi.
Jag ska göra lingonkola och andra sorters kolor idag, moahahahaa! Mamma ska göra pepparkakor (urk) och jag slipper!
Jag är trött och slipper skridskor idag men vi ska ha massage istället, huhu vad läskigt.
Maria spelar roligt spel, vill ossåååååååååååååååååååååååå

lördag 10 december 2011

snörvel.. Oj, hej!

Har varit så seg och suttit inne på min blogg flera gånger den här veckan men aldrig tagit mig för att skriva något. Anledningen till att jag skriver nu är för att jag är väldigt trött (antagligen feber) och sitter och snorar och fryser. Det är väldigt kallt hemma hos mamma, usch så det drar! Tjocktröja och filt har jag iaf på och invirat runt mig. Tycker man borde få ha en eldstad i spis om man bor högst upp i ett hus med lägenheter. En liten skorsten så är ju allt fixat liksom. Men nä, vi får frysa här vi. Men febern värmer ju lite, haha.
Jag skulle egentligen precis just nu gått iväg till Lorin för att ha tjejkväll med de vanliga söta tjejerna men snuvan och febern stoppar mig. Känner mig alldeles för seg för att ta mig någonstans förutom till toan.
Ska ta och sitta här i soffan resten av kvällen och snyta sönder min näsa, uhu.

tisdag 6 december 2011

In the mourning

Paramores smyglyssningslåt som kom ut i våras har nu spelats in i studio och låter vackrare än någonsin. Live vore väl kanske det vackraste men jag får vänta lite till tills jag får se de igen. Den här låten är ganska sorglig men det finns ändå hopp i den och enligt mig kan den både göra en glad och hoppfull eller mer ledsen, beroende på hur man har det.
Samtidigt som jag lyssnar på denna mysiga låt, och vill sjunga den för alla på bussen (haha), så går solen upp bakom träden i ett gyllene sken och jag känner att det här kanske blir en riktigt bra dag!
Jag önskar ni fick se det jag ser nu, det är ofantligt vackert.
Det kanske märks att jag mår bra, sådana ord som jag skriver haha. Men jag känner mig lycklig oxå och glädjes åt de vänner och familj jag har.
Fast jag vet att mitt humör kan ändrar inom en halv sekund så jag ska nog inte säga att det kanske blir en bra dag ändå.
Helt osammanhängande text idag, men jag orkar inte hålla koll när jag skriver med mobilen, det blir lite flödesskrivning.

måndag 5 december 2011

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!

EN KATT!!!! ÅNA TYCKER DEN FAGRASTE MÖN I ORTEN JOSEFIN FALK OM OCH JAG HAR RÅKAT TRYCKA IN CAPSLOOK UPPTÄCKTE JAG NYSS HHMMMMMM.................
jiohsdgoihegoihio. Josefin gav mig fria händer det är inte bra då kommer jag inte på saker. Jag ska inte skaffa blogg har för lite fantasi. Lina anser att jag ska köra födesskrivning så vi försöker väll de da!!!!!! jag åt KINA MAT igår!!!!!! sug på den undra om det blev särskrivning nyss............... http://www.youtube.com/watch?v=_fHCh_bARGo
Puss ochKRAM!!!! NU BLIR DWET MAT HA DET SÅ TREVLIGT!!!!!!
PS josefin e bra gullig ibland och lina med
/////KATT

torsdag 1 december 2011

Saviour

Jag lovade mig själv för ett par veckor sen att min "antal sidvisningar" inte fick understiga 50. Nu ligger jag precis på 50 och ska hålla det löftet och ge saken en liten boost!
Jag har suttit väldigt fokuserad i nån timme och fixat en julklapp till min mormor och hennes syster. Jag har gjort en egen väggkalender med egna bilder och så. Man kan även skriva i namnsdagar, födelsedagar och välja massa olika teman och så för en ganska billig slant. Sen att den är "hemmagjord" gör allt lite personligare och roligare oxå! Hemsidan hittar ni här.
Jag ska leta runt lite mer på nätet efter sådana saker som är billiga och som man kan göra personliga och ge bort. Självklart ska jag göra lite julgodis och konfekt och ge bort oxå och shoppa på stan, men jag tycker det är mysigt och bara behöva göra några knapptryck och så har man fixat en present!
Btw, jag är härmed Havskossan Jossan.