Translate

torsdag 25 oktober 2012

I'm gonna make you bend and break

Jag lyckades bli 18 och min åldersångest har lagt sig lite. Mamma var den som hade mest ångest av att jag blev 18 när hon fick hem brev som sa att hon inte kunde kolla av saker inom skolan o.s.v för att jag är myndig.
Har skaffat ett nytt bankkort och har insett att jag får handla saker som mediciner och sådant på ICA m.m istället för att man måste till ett apotek. Känns ju lite roligt.
Har börjat med bakningstorsdagar, herregud. På torsdagar så är vi i stort sett lediga från skolan och jag har 3 torsdagar i rad bakat varenda en av de, haha! Idag står macaroons/macroner (whatevs), muffins med lemoncurd och kokosmaräng och kolasnittar på menyn och macaroonsen står i ugnen för tillfället, ser lite roligt ut... Tror jag slänger de, haha. Det är lite svårt att få de bra när man inte har en elvisp hemma för att den har gått sönder.

söndag 21 oktober 2012

Vi räknar dagar, räknar år.

Imorgon gäller det då. Hela 18 jävla år och man ska känna sig vuxen. Känner jag mig vuxen? Nej.
Vet att bakelse väntar imorgon när jag vaknar och kanske en present eller två, mamma har redan köpt en fin blus åt mig på NewYorker så är nöjd.
Ska ha ångest en liten stund till över åldern min, puss.

lördag 20 oktober 2012

Jag skrev ett brev om att leva med förbannelsen

Ingen sova ut-helg för mig denna helg nej. Sitter i bilen och vi styr vår kos mot Örebro där ena kusinen väntar. Öppet hus på hennes skola så det ska bli intressant att se hur hon har det, hon som oxå går ett program för att bli bagare/konditor!
Ska poppa mer Kent i bilen, det är underbart och alla live-minnen kommer tillbaka.

torsdag 18 oktober 2012

Mörkrädd

Jag är en riktig bokslukare, när jag väl har hittat en bok som passar mig. Och för tillfället så läser jag en bok som heter Mörkrädd av Andreas Roman och jag känner faktiskt att det inte är en bok att läsa när man ska sova.
För mycket tankar och funderingar bubblar upp när man läser om det som händer huvudpersonen, hur ensam man själv är och hur läskigt mörkret kan vara. Jag blir en aning paranoid av dessa böcker men tycker samtidigt att de är bra. Men mitt huvud har fått för sig att det ska tänkas en massa egoistiska tankar om hur synd det är om mig när jag blir lämnad ensam. För är det någonting jag hatar så är det att vara ensam.
Att bli lämnad ensam eller bara vara ensam hemma, jag hatar det. Så tankarna om det som händer efter studenten är mörka för jag vet inte hur eller vart mina nära och kära tar vägen efter det. Jag känner mig klängig och egoistisk.
BLEH.

Don't change me

Jag älskar höstens torsdagar då jag är ledig från skolan. Tog en lång sovmorgon, katten behövde inte åka till veterinären som tur var.
Att ta en dag för sig själv är något jag både uppskattar och ibland hatar. Jag kan få saker gjort och jag kan vara för lat för att orka göra någonting. Mina dagssysslor har jag i alla fall fått ordning på och sedan har jag bara suttit vid datorn och lagat mat. Inte lagat mat med datorn, men ni förstår.
Ska leta upp tips hur man kan få bort hjärnspöken, om det nu ens går eller om det får vara ett men för livet.

onsdag 17 oktober 2012

Käka växter kan vara dåligt

Nu pratar jag om min katt. En av de i alla fall.
Tova, en riktigt växttuggare har antagligen käkat på en av mammas blommor i fönstret som är giftig, för katter. Så jag sitter i soffan och känner hur det luktar svagt av bajs. Kollar ner på golvet och ser en sträng med bajs. Behöver inte in på detaljer men det blev en golv och badrumssanering för mig och mamma ikväll och nu luktar det i alla fall citron.
Kollar på Erik och mackan på sexan för tillfället, gulliga som de är ska de nu springa för livet.
Puss, imorgon är jag ledig och kanske måste med katt till veterinär.

tisdag 16 oktober 2012

Är det här det bästa livet hade att ge?

Tydligen idag i alla fall.
Hittade min gamla MP3-spelare med massa gammal musik som jag saknat. Gamla Fall out Boy, Simple Plan, J-pop och Amy MacDonald. Kände mig faktiskt lite lycklig där ett tag när jag stod och diskade och lyssnade. Synd bara att datan bara kunde hitta 1/5 av alla låtar som fanns, men det får väl duga. Får leka lite pirat annars, hehe...
Blivit beordrad att leta efter resor utomlands för juni, känns också lite bra. Provet inom näringslära tynger dock ner kvällen en hel del, måste läsa om fetter och protein, hurra.


Försäljning och service

Sitter på den mest underbara lektionen i världen. Känn ironin.
Har ett par pratkvarnar bakom mig och jag känner mig själv borta i en annan värld trots att jag vet att det här inte är en lång lektion eller en lång skoldag. Vi ska ju bara på studiebesök senare idag och sen slutar vi.
Känner mig helt slut när jag går och lägger mig på kvällarna, sönderstressad trots att jag inte har så mycket jag kan göra. Jag känner mig lat helt enkelt och det stressar upp mig.
Önskar jag kunde få gå ut skolan nu, ta ett sabbatsår och resa och fundera på vad jag vill med mitt liv.

måndag 15 oktober 2012

Hurp

Har äntligen en App till iphånen så det blir enklare att skriva, kanske lite oftare än vad jag gör nu, haha.
Jag har fullt upp i mitt liv. Jag planerar födelsedagar och skolarbete och kör sönder. Ska till och med börja Zumba mitt upp i det hela, men jag behöver träningen så det är ju positivt.

torsdag 13 september 2012

You're gonna lose it

Är det någon årstid som jag älskar så är det nog banne mig hösten. Solnedgångarna, löven, mörkret - allt blir så himla mycket vackrare. Hoppas naturen gör så att man själv kan se lite funkar ut oxå.
Ville bara att ni skulle veta det.

It's obvious that you're dying.

Livet leker på ett positivt sätt för mig nu. Trots stress med städ, projektarbete och annat så går det faktiskt bra! Studentmössan är fixad, studentkryssning håller på att bokas och jag fyller snart hela 18 år och får äntligen vara lite mera fri. Det jag är mest glad över med att bli 18 är nog egentligen att jag får byta bankkort då, haha!
Tar en sväng förbi bror min imorgon på en sen kräftskiva och åker hem på lördag igen och tar och firar Madde.
Har hunnit införskaffa söt klänning oxå, hihi.
Älskar mina sidvisningar btw.

onsdag 5 september 2012

Snurra min jord igen

Sitter med mobilen i hand på väg mot landet igen. Har precis slutat skolan och har idag fixat med våra studentmössor, måste säga att jag är ganska nöjd med mon trots att den ser tjejig ut. Inser lite nu hur bra det kommer bli att ta studenten.
Har även skaffat mig en ledig dag imorgon så jag ska ta en riktig jag-dag. Bara ta det lugnt och göra glass, haha!
Idag fyller min gullplutta Zoe år så kg önskar henne ett stort grattis igen och ett förlåt för att jag inte kan vara med på lörda då jag måste med till Falun.
Sen måste jag nästan medge att jag saknar min pojkvän en aning, men det behöver inte han veta.

måndag 3 september 2012

Goodbye my lover

Har haft en bra helg, lite crazy och känner mig en aning mörbultad och har blåmärken där jag inte trodde jag skulle ha några. Försöker även att leta efter det där goda humöret som jag nog har tappat på någon av 25:ans bussar, får väl ringa bussgods snart.
Planerar redan födelsedag och helger. Känner att det inte finns tillräckligt många helger då alla blir upptagna för mig. Jag är nog kanske bara mer negativ, det finns säkert tid till annat också. Någonstans.
Godnatt.

onsdag 29 augusti 2012

Hurrdurr

Syrran klagar på att jag inte uppdaterar så ofta så jag får väl slänga in ett inlägg nu!
Nu har skolan "äntligen" börjat och vi är igång med bakning och våra skolbutik öppnar på tisdag nästa vecka. Projektarbetet är även igång så jag hoppas att vi lyckas göra nå riktigt grymma grejer.
Imorgon drar jag ut och shoppar i valbo då vi i stort sätt är lediga från skolan imorgon, ska införskaffa nya och mysiga höstkläder. Tyvärr så¨är ju jag en sådan som köper nya kläder och använder mina favoriter ett bra tag, sen hamnar de i lådan tills nästa höst och då har jag redan hunnit skaffa mig nytt så jag får ta och rensa ut mina lådor och se om man kan göra någon annan människa lycklig med nya kläder! Ska även ta och klippa topparna och umgås med min kära Pillis imorgon medans jag ändå är i valbotrakterna.
Har antagligen gått och fått hål i en tand så om det inte blir bättre på ett tag så får jag ta mig till tandläkaren och fixa det, uhu.
Hoppas alla har det chill och tar hand om sig själva!

torsdag 16 augusti 2012

Brum brum!

Så säger bilen när man gasar.
Ska på körkurs-grejs idag, den kursen som är några timmar. Så jag ska väl sitta där duktig som jag är och förhoppningsvis lära mig något. Känner på något sätt att jag kommer bli hungrig mitt i det hela. Får ta med mig något att äta.
Mitt liv består typ av jobb och filmkvällar för tillfället, det är så det känns iaf! Kan inte riktigt fatta att jag börjar skolan om en veckan. Men men, det ska väl funka det oxå.

söndag 5 augusti 2012

Tror du att det finns något okänt där ute?

Sitter och lär mig allt mer om min nya telefon och jag kan säga att det är ganska roligt ändå. Har jobbat hela veckan och ska köra på en chillhelg för dr tycker jag att jag kan få förtjäna .
Idag ska jag i alla fall ta och åka ner på stan och äta lunch med lillasyster som jag spenderat väldigt lite tid med denna sommar pga alla saker jag farit iväg på och jobbet såklart. Men lite ska i alla fall tas igen nu!

fredag 3 augusti 2012

Mobilbloggande

Kan äntligen mobilblogga igen! Nu hoppas jag att jag blir bättre på att uppdatera, men antagligen sämre på att stava, hihi!

torsdag 26 juli 2012

Kent, glassmaskin och Zyra

Det är vad jag har införskaffat mig, hehe!
Såg reklam på TV idag att en glassmaskin bara kostade 300:- så jag skyndade mig till datorn och klickade hem den. Inte nog med det så impuls-köpte jag en biljett till KENT nu på lördag i Uppsala så för andra gången i år ska jag få se de. Och för de mer spelintresserade så köpte jag Zyra till LoL igår, höhö.
ÅÅÅH, jag är så glaaaad!
Kent och glass!


tisdag 17 juli 2012

Housewifemode - on.

Har varit fin hemmafru hela dagen. Har varit och hämtat ut saker på posten, handlat, bakat, städat, duschat och ska snart till med att laga mat åt fina Felix som kommer över på middag och massage. Ibland kan man ju vara lite snäll alltså.
Idag har det nog varit den finaste dagen i Gävle på VÄLDIGT länge och dat har varit alldeles för kallt i luften för lilla mig, har blivit för kräsen sen jag var på Mallis, haha.
Klockan tickar iväg utan att jag märker det, hej och hå, nu måste jag börja laga mat!

måndag 16 juli 2012

Vad som helst utom verkligheten.

Ny vecka, nya saker att ta tag i.
Känner att jobbet inte är så lockande för tillfället. Skulle kunna slappa hela veckan och ta och träffa vänner som man inte sett på länge. Ska kanske bjuda min pojkvän på middag någon dag i veckan om vi båda kan, har en lägenhet för mig själv i två dagar och måste vara kattvakt.
Har skaffat en översättsgrej från google till min blogg nu och jag provade precis med att översätta till engelska. Det såg ganska roligt ut men man fattade typ innehållet...

söndag 15 juli 2012

Lite bakom flötet

Jag stack ju iväg till London helt plötsligt sådär mitt i veckan och hade det väldigt bra men klurigt väder. Med klurigt menar jag regn i ena stunden och sol den andra och så tillbaka till regn igen. God mat, bra sällskap och roliga aktiviteter och en fotobomb kommer om någon dag om jag orkar engagera mig i det, haha!
Hann bara komma hem på fredag eftermiddag när min bror och fru kom och hälsade på. Vi körde på lite kvalitetstid och mys med bio, Church Street (Tack Lisa! :*) och sedan hem för mera filmmys. Har haft en sådan otroligt bra vecka alltså!
Kommer även lite sent med videon från min brors vackra bröllop. Har inte gjort den själv utan det gjorde en av brudens väninnor. Jag själv dök tydligen upp någonstans mot slutet.
PUSS.

fredag 6 juli 2012

PEW PEW PEW!

Taggar mig själv inför att göra tårta, "klä upp" mig och att verkligen dränka folk inför denna kvälls vattenkrig.
Igår var jag till optikern för att göra syntest inför körkortstillståndet (ja, jag ska tydligen börja övningsköra) på synsam. Kom dit med en hink med vattenleksaker, en väska med "vapen" och lite annat och kommentaren när jag kom dit var "Du vet att gymnasievattenkriget var för ca en månad sen..?". Fick förklara att det då inte gällde gymnasieelevernas vattenkrig och fick veta att de tyckte jag såg lite väl ung ut för att vara med i det kriget. Vad ska jag säga då? Ser jag så ung ut? Ska jag ta det som en komplimang för att jag ser yngre ut än vad jag är? Hahaha, ålderskris.

onsdag 4 juli 2012

It takes a fool to remain sane.

Har varit alldeles för lat för att orka skriva något de senaste dagarna. Har i stort sätt bara försökt att sova så mycket som möjligt för att bli av med förkylning, ont i knät och för att orka jobba. Hittills har det funkat ganska bra! Börjar dock känna mig lite småstressad inför att göra en tårta till på fredag men det ska väl lösa sig, det är ju inte så varmt ute?
Redan på måndag drar jag iväg till London i hela 5 dagar, känner mig grymt pepp! Trots att de säger att vädret ska bestå nästan enbart av regn men ändå vara ganska varmt och lite solsken. Jag ska då inte klaga, jag gillar regn.
Matchande paraplyn ska införskaffas!

måndag 25 juni 2012

Dat förkylning.

Ligger nästan helt utslagen i min säng nu. Förkylning som går ut i lederna är då fan inte roligt. Men jag har knaprat piller och hoppas jag är bättre till imorgon då vi åker iväg. Just nu känns det inte sådär super för mig, men jag vet att jag kommer ha ändrat uppfattning imorgon, behöver vila mest av allt nu.
Godnatt nu people!

Mumford & Sons

Ett plötsligt skitväder skjuter upp vår resa till P&L med en dag, vilket bara är bra för min del då jag gått och fått en förkylning. Är sådär äckligt torr i halsen och känner mig helt slutkörd fast jag inte gjort något än att sitta still. Dricker te och käkar honung och lyssnar på Mumford & Sons för att komma igång lite inför deras spelning, är superpepp på att se de, de är så mysiga och gör mycket bra musik!
Känner mig ändå ganska lycklig.

söndag 24 juni 2012

till en vän


Yeah, från Mallis. INTE bra bild.

torsdag 21 juni 2012

Update from Mallis

Sitter nere i hotellobbyn där det finns gratis internet efter en väldigt... Speciell dag. Visst har alla varit speciella på sitt sätt men ändå, haha!
Är fortfarande på fina och extremt varma Mallis. Havet är sådär turkosblått och fint och det är så varmt att till och med jag kan bada, jag som är badkruka och allt! Solens strålar har jagat mig under dagarna och jag är väl så brun som jag nästan kan bli, vilket inte är så brunt, om jag ska jämföra med min syster och mamma. Bara för att de har andra hudpigment and shizzles. Men jag klagar inte!
Igår kväll bestämde mamma sig för att vi skulle åka till andra sidan ön till en liten stad som hette någonting roligt som jag inte kommer ihåg. Men i alla fall, vi gick upp extra tidigt idag för att hinna med bussen som gick dit och vi satt där, visste inte vart vi skulle gå av men vi tänkte att det säkert var skyltat. Så vi åker in i någon liten stad som vi tror är Pollenca men som i själva verket är den där lilla staden vi skulle till och det märker jag när vi redan är på väg mot riktiga Pollenca. Så ja, vi fick oss en ordentlig busstur och när vi var på väg tillbaka till våran lilla vik (Puerto de Pollenca) blev busschauffören stoppad av polisen och vi var tvungna att vänta i ca 20 min. Sen kom vi slutligen tillbaka och la oss på stranden och glassade. Där har vi varit i stort sätt hela dagen och vi ska snart dra ner till en restaurang och äta middag, våran näst sista eftersom vi åker hem imorgon kväll och kommer hem lördag natt (runt ca 03.40, haha).
Nu ska jag inte skriva mer, detta blev så långt! SOLKRAMAR!

fredag 15 juni 2012

Ska tjata liiite mer bara

Vi åker om 1½h, hoho! Nu börjar det kännas lite!
Ska skriva fett många vykort och sola, och sola lite mer och bada om vattnet tillåter. Eller ja, om vattnet är tillräckligt varmt för mig - kräsen som jag är (BADKRUKA).
Är så otroligt pepp på att komma hem sen också, att få åka på P&L med mina bruds och njuta av livet!
PUSS OCH KRAM, RING MIG INTE!

torsdag 14 juni 2012

Hääär kommer flygplanet!

Imorgon åker vi, det känns ganska overkligt för tillfället! Packat (nästan) klart och har koll på det mesta. Är nog mest nervös hur det kommer gå för lillasystern min eftersom det här blir hennes allra första flygtur och första gången hon åker någonstans utanför Norden. Så länge hon inte blir åksjuk så hoppas jag det går bra!
Känns som en helt vanlig dag, det blir bio och tjejmys ikväll och sedan åka hem och sova.
JÄVLAR, TVÄTTEN!

onsdag 13 juni 2012

Hey, I just met you

Min kära peacebiljett är äntligen i min ägo och jag är mer pepp än någonsin! Dock så krockar några band/artister med varandra men det får tålas.
PUSS.

tisdag 12 juni 2012

I'm so tired and funny

Bröllop är fina. Jag satt och nästan grinade. Och fick god mat och vin till. Dans och party med gammal 90'tals musik och vuxna som rocka loss. Det är fint nu alltså.
Och nu går det väldigt fort och redan på fredag så åker jag till Mallorca och en MASSA saker ska fixas innan dess till P&L och så. Pengar, pengar och lite mera pengar. Funderar på att sno Marias lön någon dag...
Hej och hå, mitt liv är underbart!

fredag 8 juni 2012

Weddingtime!

Är nervös som tusan!
Har äntligen fått mitt sommarlov men det har inte riktigt börjat då jag ska på min storebrors bröllop imorgon, är så pirrig! Att klä upp sig och uppföra sig och träffa en massa människor, hej och hå.
Förhoppningsvis får jag en bra bilder med min kamera och får kanske med mig själv på en bild någonstans?
Nä fy bubblan, nu måste jag lägga mig så jag hinner sova någonting.

torsdag 7 juni 2012

Det var för länge sen

Bara imorgon kvar och sedan börjar sommarlovet på allvar. Och en uppgift som ska in till svenskan ska också klämmas in. Sen blir det full karrusha med bröllop, resa till Mallorca, åka på P&L och sedan landa och vara hemma en vecka för att sedan åka utomlands igen, den gången blir det att fara till London.
Nu är jag bara allt för trött för att ens orka tänka, har jobbat och hållit på med sådant som tar på krafterna ordentligt idag. Blir nog till att lägga mig relativt tidigt ikväll, börjar 8.00 imorgon eftersom jag hjälper till med serveringen åt alla studenter. Enkla men bra pengar.
Hoppas alla får en bra sommar och att vädret är tolerant!

måndag 4 juni 2012

Hej hopp, jag är seg.

Att skriva och sådant har jag inte kommit mig för att göra. Sista veckan i skolan och man har verkligen ingen lust alls att vara kvar, det är alldeles för nära slutet för att man ska orka engagera sig i något och ändå har man två uppgifter kvar som ska in. Får försöka kämpa på!
Tyvärr har LoL tagit över större delen av mitt liv för tillfället, även fast jag suger på det, haha! Förhoppningsvis är det bara en fas och går över snart.
Idag fyller även min lilla lillasyster 16 år, hinner knappt träffa henne men presenter kan hon få iaf, så snäll är jag.

måndag 28 maj 2012

I'm only human

Måste säga att jag har haft en väldigt bra helg med både fint väder och fint sällskap. Felix sov över i fredags och i lördags jobbade jag nere på city och det var förvånansvärt lugnt. Bäst var nog igår ändå när jag vakna av att jag får smsa av Felix som undrar om jag vill följa med ut till honom och ligga och sola på bryggan och laga god mat m.m. Så nu är jag en nyans rödare, haha.
Ska snart dra iväg till skolan och försöka skriva klart lite grejer på de 50 min vi har, sen är det bara idrott och sen slutar jag för dagen och ska hem och göra lite kakor.

tisdag 22 maj 2012

Take Five

Tar en liten pluggpaus och käkar lite glass. Jag har skickat in 2 uppgifter nu och jag har lovat mig själv att minst göra 3. Sitter och funderar på vad man skulle kunna skriva om för nyhet till samhällskunskapen. Den har jag väntat med ett bra tag nu. Den ska ju inte vara så lång heller som jag förstod, så länge man får med det mesta från samhällsvinkel. Jag kanske tar någon nyhet från förra året ändå, känner mig säkrast där.
Men aja!
Är ledig denna soliga dag faktiskt för att det är brytdag, haha. Skönt, men dock inte lika roligt när man blir väckt av sms och sol. Elakt.
Funderar på att ta nästa buss in till stan.

lördag 19 maj 2012

Tjolahoppla

Det där med plugg alltså. Tror ni det har gått bra hittills? Nä, såklart inte. Sitter självklart och spelar LoL och håller på. Trött jag blir på mig själv, haha.
Och imorgon ska det tydligen ätas kinamat och man ska träffa mysiga människor, inget jag säger nej till.
Snart börjar mitt game så jag måste återgå till det, haha. Usch, dumma mig.

tisdag 15 maj 2012

I'm not going, 'cause I've been waiting for a miracle.

Strålningsskador. Radioaktiv strålning i mat. Läskigt regn och cesium i växter och mat. Det är lite creepy att läsa om följderna av Tjernobyl. Men vill man ha ett betyg i naturkunskap så vill man!
Jag ligger så himlajädransmycket efter i skolarbeten. Har nog 5-7st arbeten som inte är gjorda. Tror det är dags att plugga lite? Eller..?
Tjejkvällar, grillning och shits. Nä, jag måste nog ta mig i kragen och verkligen göra något i helgen. Seriöst.
Musik, samhäll, LMK, naturkunskap, svenska och engelska, men den ska in i augusti.
UHUHHUHUHUHU, VILL HA ONSDAAAAG.

fredag 11 maj 2012

Kan inte öppna dörren

Här sitter jag, i mitt dystra trapphus och väntar på att min lillasyster ska komma hem. Min hemmanyckel har tyvärr Daniel för att han glömde sin mobil hos mig och var och hämtade den igår och jag hann inte få tillbaka den. Känns ypperligt trevligt. Och det luktar ganska mycket rök här. Har faktiskt aldrig tänkt på hur fult det kan vara i ett trapphus. Visst har jag sätt fulare men det är ändå ganska trist här.
Men på den ljusa sidan så ska jag iaf på Dark Shadows idag, den nya Tim Burton-filmen! Är supertaggad och ska gå med mysigt folk. Och hungrig. Men det får jag fixa med sen.
Är faktiskt lite taggad på att jobba imorgon oxå, jag tror att det kommer gå bra även om det är fint väder och cruising på kvällen.
Usch, vad hungrig man blir när man tänker på mat.
Just ja! Jag var och hjälpte till med en lattemaskin igår eftermiddag ute i Bergby hos Anders som jag hade min APU hos. Som belöning fick jag en hel påse med bröd och bullar. Kändes inte lite bra det heller, hihi!
Ikväll kommer även min "halvlillasyster" Correskrutt hit, har inte träffat kvinnan på år och dar och såklart så måste jag jobba på lördag bara för det. Men jag hinner i alla fall träffa henne en liten stund.
Hoppas som tusan att min syrra sitter på bussen nu, börjar frysa arslet av mig.

torsdag 10 maj 2012

Kötta cheez ballz.

Sitter i skolan i min fina kockrock. Är fett snygg i den.
Idag ska vi göra finska piroger och hurpadurpa. Och jag måste till Lido (no shit) och kopiera ett papper, komma ihåg mitt jävla paraply och sedan åka ut till Bergbys konditori och hjälpa till med deras nya lattemaskin. Känns fint.
Ska oxå säga GRATTIS I EFTERSKOTT MARIAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D
Och tacka mina tjejer för en superrolig helg. Ni är bäst och ni vet det. Och Felix såklart, för han är gullig!

torsdag 3 maj 2012

Håltimmar

IDAG har vi mycket hål. Vi har bara en lektion men det fick vi reda på när vi kom till skolan imorse. Kändes superkul. Och inte hade de datamusen jag ville ha på teknikmagasinet heller, uhu.
Maria klagar på att jag inte uppdaterar, så ni får en kort en.
Det var fint väder tills idag. Idag är det inte fint väder och kallt. Och imorgon ska det tydligen snöa. Gillar inte det. Och sen är det jobb på lördag. HUHU.
Plutt.

söndag 29 april 2012

Musik non stop

Har haft en ofattbart trevlig helg hitills med bio, kompisar och pojkvännen min. Och det blir bara bätrre när man får träffa hela tjejgänget och spendera kvällen med de och totallt mysa sönder.
Peppar med bra musik och solsken och njuter.

fredag 27 april 2012

I hela mitt liv har jag hört en sång

Kent, som följt med mig sen jag låg i mammas mage. Tack för att ni finns liksom.
Jag har en vän. En underbar och trofast vän. 
Åhåhåhå, längtar till i sommar och längtar efter mina tjejer, att resa, att vinna på chokladhjul och bara försöka leva livet.
Imorgon väntar en fullspäckad dag med NADA vilopaus om inte fika räknas som en av de för att man sitter still? Melodikrysset, göra tårta, bada och raka benen för de ser inte bra ut, fika, gå på bio och sedan åka hem till Felix och sova där. Hej och hå.
Ha det beest

torsdag 26 april 2012

Kunskapen inom livsmedelshygien

Uppgifter, mer uppgifter och det är inte klart.
Jag har för tillfället 6 st uppgifter som måste göras. Några som vi fortfarande håller på med och några som skulle varit inlämnade för ett tag sedan. Känns bara LITE stressigt.
Och jag är så skoltrött för tillfället. Känns inte bra.
Pussarochkramar.

tisdag 24 april 2012

Talkiewalkie

Huvudvärken tog över inatt och det blev en hemmadag. Känner fortfarande av det men det har minskat iaf och det är jag glad för. Vill inte missa bagerilektionen imorgon! Och dessutom är det pizza i skolan imorgon så...
Jag har bara varit hemma förutom att jag har förflyttat mig från Hamrånge och in till stan igen och tog en kort paus hos Felix mor och hade en mycket trevlig pratstund.
Btw så önskar jag att jag kan kunde se ut som Zooey Deschanel.

måndag 23 april 2012

Don't you dare look out your window, darling, everything's on fire.

Lång natt, kort dag. Huvudvärk och ögon som snart ramlar ut.
Min dag i extremt stora drag. 


söndag 22 april 2012

safe and sound.

Det där om att det skulle vara lugnt på jobbet i lördags som jag hoppades blev såklart inte av. Det var kö ut till dörren och bara jag och min "kollega" och hade berg med disk som växte, växel som tog slut och kunder som skulle ha allt möjligt. Till slut kunde vi ringa efter lite hjälp och vi hade fullt upp ända tills stängningstid och sålde alla brynäsbakelser, alla brynästårtor och nästan alla andra bakelser som fanns. Över 150 bakelser såldes och över 30 tårtor. Lite duktig kände man sig ändå som lyckats hålla koll på allt på något vis.
Trygg på bussen satt jag och ägnade kvällen i soffan och sedan läsning i nästan en evighet. Idag lästa jag ut den sista boken i Hungerspels-serien. Nu har jag stora förväntningar på fortsättningen inom filmserien.
Och även stora förväntningar på en god natts sömn.
Godnatt peepz.

fredag 20 april 2012

What a lovely weather we have today.

Förutom att det inte är så. Regn och extremt äckligt blåsväder är det vi har i Hammis i alla fall. Blåser snart upp i storm här. Lilla taniga jag kommer nog blåsa bort idag.
Veckan har gått oerhört snabbt fast långsamt och det är redan fredag. Efter fredag kommer lördag. På lördag är det jobb. Hoppas på inte roligt väder så att det är lugnt imorgon.
Känner att jag bara klagar över saker och ting den här veckan. Det är inte bra. Ska försöka ta tag i mitt humör, gå ut i regnet och vänta på att få sätta mig på bussen och läsa och läsa och läsa. Och försöka komma ihåg att kliva av bussen på rätt ställe oxå.

söndag 15 april 2012

Om du var här

Hemma, slappar och bakar.
Bakningen gick inge bra och ja, jag skyller på dåligt recept.
Har faktiskt ingen stor lust alls att åka till skolan imorgon. Har ingen lust att vara social. Som tur är har vi bara svenska och det bara är film som ska tittas på. Men ändå. Känns så otroligt onödvändigt att åka in till stan för det. Jag är en pessimist idag. (For a pessimist i'm pretty optimistic.)
ser itne fram emot att jobba nästa helg heller. Så mycket har gjorts om och jag hänger inte med för jag har inte jobbat på 4 veckor. Får korsförhöra Maria och höra om hon kan hjälpa mig. Förhoppningsvis är det lugnt på lördagen då.
NBIAOSGH("¤&(/!#%"¤)(¤&"=)¤/=)/"=&/&&"#%/)//)==)/%¤%&¤&%¤&%¤&¤

fredag 13 april 2012

Alla mina tankar kretsar omkring sjuka saker.

Först: Kan inte blogga från min mobil eftersom blogger har bytt layout så uppdateringar kommer inte lika mycket som de gjorde förr. Om jag nu inte skaffar en ny mobil.

Jag som sitter och filosoferar på bussen kommer på lite väl konstiga och ibland även bra saker. Idag ifrågasätter jag mig själv och undrar varför jag är jag. Varför gör jag som jag gör och hur mycket har jag ändrats genom mina år? Jag kommer faktiskt inte på några bra svar. För jag vet inte hur jag verkligen är. Jag vet inte vem jag egentligen är. Vad är det som gör mig unik? Vad är det som gör att jag blir älskad/gillad/ogillad/hatad? Varför ska det ens finnas ett "varför"?
Jag orkar inte med mig själv ibland alltså. Jag vill veta vem jag är. Jag vill bara kunna veta det. Då kanske jag skulle kunna förstå mig själv bättre?
Grubbel grubbel.
Från en sak till en annan. Jag funderar på om jag ska ta och göra om mitt rum i sommar. Måla om, ändra på saker. Göra det mer personligt. Om jag nu hinner med det.
Resor, festival, bröllop, jobb och en massa kattungar.
Yep. Tindra är dräktig.


tisdag 10 april 2012

WHY U NO HOME

Fast jag är hemma, nu.
Ingen dag är då den andre lik alltså. Random filmkväll i söndags, L4D2 igår och en heldag med Felix idag. Och hockey om ca 3 min med pappa.
Mitt lov har börjat bra, vädret suger väl en aning (ganska mycket) men det står iaf inte stilla! Imorgon blir det ZUMBAAAAAAAAAAAA och mat, brännboll och film med mysiga människor och så fortsätter veckan. Muffins för halva slanten ska hinnas med imorgon oxå, det vattnas redan i munnen på mig, huhu.
NU SKA DET KOLLAS HOCKEY! WOOOOOOOOP

lördag 7 april 2012

Das los muffinos



De blev väldigt goda och lemoncurden gav den en väldigt uppfriskande smak.
Fisförnäm jag lät.

Lemoncurd- och kokosmuffins med maräng

Känns som att det var ett tag sedan jag skrev, lovar att det säkert var igår men jag har guldfiskminne, haha.
Min mor fyllde år igår och vi hade lite smått påskfirande ute i Fjärding (ligger i hammis, det är släktens sommarstuga om man kan kalla det så) med kusiner och mormödrar.
Idag forstätter firandet av påsk och mamma med trerätters middag som då inkluderar mina lemoncurd- och kokosmuffins med maräng. Ser fram emot att baka de och gjorde världens godaste lemoncurd igår! Har följt mitt recept rakt av enligt alla gram och så och det har blivit bra resultat. Ska nog fortsätta så genom min lilla kakbok! Blir så nöjd när allt funkar som det ska.
Jag kanske även har skrivit att jag sett filmen The Hunger Games och tyckte att den var bra. Dumt nog har jag inte läst boken förens nu (på engelska) och nu förstår jag filmen allt mer. Dock finns det ju 2 forsättningar oxå men de finns ju inte på biblioteket utan är utlånad och jag står bara som 8:e person i kö för att få båda. Känner att det kommer dröja ca ett halvår innan jag får de förbannade böckerna. Ska kolla i skolan när jag kommer tillbaka om de finns på engelska där, jag tycker att de borde det. Sen måste jag skriva en recension om boken på engelska och skicka in den till engelskahandledaren jag har nu och även presentera den muntligt och sedan skriva något mer och sedan göra det nationella provet och förhoppningsvis lyckas få ett G i det så har jag mina extra 50p. Det vore najs.
Men nu ska jag ta och baka och jag önskar er alla en glad påsk!

onsdag 4 april 2012

Happy B-Day!

Ska firas födelsedagar till höger och vänster den här veckan. Imorgon ska jag och min klasskompis hjälpa vår lärare med hans barns 11års-kalas och sedan (om jag orkar efter dagens bravader) så ska jag åka ut till Valbo och fira Linnea. Sen på fredag fyller mor min år och efter det fyller det år folk med tre dagars mellanrum i stort sätt, herre min je.
Baka baka liten kaka, klä sig fint och på maten smaka.

tisdag 3 april 2012

Sagor för barn som är vuxna nu.

Nu går dagarna sådär barnsligt fort igen och jag hänger inte riktigt med.
Helgen gick allt för fort, kanske för att jag har gjort något varenda dag. Kanske för att det kändes som helg redan på torsdagen. Men nu såhär på kvällen trodde jag det skulle bli lugnt och skönt, men icke.
Två surisar sitter i soffan och jag vettefan varför de är sura men det är inte så kul iaf.
Mycket händer de kommande dagarna, som det känns som att jag alltid skriver, men det gör verkligen det. Nu ska jag sitta på mitt rum resten av kvällen, bara gå ut för att borsta tänderna och sedan lägga mig. Hoppas på att de är på bättre humör imorgon.
Dystert inlägg, var så god.

fredag 30 mars 2012

Hörpadörp

Min blogghemsida har ändrat utseende och jag försöker vänja mig vid den. Det är inte lätt alla gånger.
Dagarna flyter ihop, har tyckt det varit fredag igår och lördag idag. Så imorgon är det låtsassöndag och jag ska i min hjärna åka ner till min storebror trots att det egentligen är i övermorgon. Är nog för trött.
Vill bara säga att filmen Hungerspelen var bra, ska ta och läsa böckerna nu så att jag får fulla detaljer om det hela. Sova ska jag göra snart, är alldeles för trött.

tisdag 27 mars 2012

I could have followed you to the beginning.

Hatar att saker inte funkar sno de ska och går sönder. Har precis satt mig på bussen på väg hem och tar fram min mp3, startar den och stoppar i hörlurarna i öronen och märker att jag bara hör musik i mitt vänstra öra. Så nu sitter jag väldigt sur för nu har jag inga hela hörlurar! Blir till att skaffa nya antingen idag eller imorgon för en bussresa utan musik är inge rolig. Om man inte har sällskap då.
Hem, packa och chilla med pappa innan det blir onsdag. Danskväll. Läskigt.

måndag 26 mars 2012

Det är fan inte enkelt alla gånger.

Att vara sig själv. Att vara någon annan. Att vara något för någon annan.
Det snurrar allt för mycket i mitt huvud denna måndagskväll.
Vad ska jag egentligen "bli" när jag blir äldre? Vart ska jag ta vägen?
Blah.

söndag 25 mars 2012

F.Y.

Är arg, sur, glad, trött och allmänt störig. Vill den fina världen ont idag. Tycker den kan lägga sig ner och samtidigt vill jag ut och kolla på blommor. FML idag. Men ändå inte.
Hatar att vara såhär. Jävla arselapa.
Men jag har haft det bra. Men inte nu. Fast jo. Fast nej.
Aggressiv tjej.

fredag 23 mars 2012

Johnny, Johnny och Justin?

Sitter ensam i den lilla soffan som känns jättestor och katterna är kåta och dryga som alltid. Jag är en hungrig tjej och gör iaf mat och ska snart sätta igång film och bara ha det någorlunda bra. Imorgon är det jobb som gäller och sedan tjejkväll med 2 av mina favoriter.
Det blir som sagt Alice i underlandet ikväll och även Corpse Bride som jag gick och hyrde åt mig själv, haha...
Jag är ensam.
Men jag lekte med ögonskuggor iaf!


Home alone

Ännu lite mer mobilbloggande på väg till skolan. Finner mest inspiration och tänker nog mest när jag sitter på bussar. De är trevliga ibland.
Har en ganska normal skoldag idag men ser dock inte fram emot den så mycket, vill mest bara hem och ev kanske hjälpa till med att style:a Felix inför nattinnebandyn som vasa har. Men det blir nog en eftermiddag hemma om jag inte av ren spontanitet går på bio eller så. Det vore kul. Men en sak vet jag att jag ska göra idag och det är att leka med ögonskuggor i olika nyanser, en av de roligaste saker man kan göra enligt mig, haha.
En annan sak jag ska göra ikväll om jag inte går på bio är att kolla på Alice i Underlandet som är en av mina favoritfilmer. Menar inte den tecknade utan Tim Burtons version. Kanske ska ta och hyra Corpse bride oxå... Nu blev det svårt att välja...

torsdag 22 mars 2012

ajfaoishgvanrpaihnaowm

Jag är eeeeeeeeensam. Jag kommer sitta alldeles själv hela fredag kväll och sitta och äta mitt tröstgodis. Ja, jag tycker synd om mig själv.

Bloggelibloggeli blogg Jossan e söööööött min tötis :D

Tack Maria, nu ska jag äta någonting.

tisdag 20 mars 2012

On the road again

Sitter för tillfället på bussen på väg till skolan, som jag gör nästan varje vardag. Jag tycker det är lite kul när jag kliver på bussen och alla sitter utspridda som att de är rädda för att sätta sig bredvid någon annan, såg ganska roligt ut från min vinkel.
Sen ska jag klaga lite på min tå igen som bara blir värre för var dag som går känns det som. Visst, det blir inte bättre för att jag går i klackskor men alla mina "platta" skor är hos mamma och jag är jävligt lat och hämtar inte de förens på fredag. Men iaf, tåjäveln ger mig obehagliga nervstötar och gör helt enkelt illa min fot. Vet inte hur många gånger jag svor på idrotten igår. Och på tal om idrotten så har vi börjat med dans och kommer ha det på måndag oxå. Bugg och foxtrot(?) Ska vi lära oss till nästa onsdag då det är obligatoriskt att gå på en danskväll i skolan med teknik 2:orna. Ska bli... Intressant. Med tanke på att jag har två vänsterfötter när det gäller dans så bådar det inte gott för killarnas fötter. Kanske borde överväga att inte ha klack? Äh, de får skylla sig själva!
Ska gräva ner mig i lite tankar och se om jag överlever skoldagen nu.

söndag 18 mars 2012

Jag har lärt mig att saknaden är värst

Har haft en relativt bra och mysig helg, det har varit skönt att bara varit hemma för en gångs skull. Cheesecaken blev ganska lyckad ändå så det ska jag vara lite stolt över, jag tycker det är lite jobbigt att göra de faktiskt. Men vad gör man inte för sin Elsa?
Imorgon är det den 19:e mars och jag vet inte riktigt om jag ser fram emot dagen eller inte. Min namnsdag iofs, men det känns ändå inte rätt av vissa anledningar. Men men, jag får ta dagen som den kommer.
Blir iaf till att gå svartklädd imorgon.

lördag 17 mars 2012

Every little thing is going to be alright

Alla är hemma och de flesta av oss mår bra!
Jackie hade blivit biten av en annan hankatt ås det hade bildats en varfylld böld (blää) så veterinären har sköljt ur såret nu så nu går lilla gubben på antibiotika, stackarn. ♥
Jag har nog klarat av det mesta den här veckan, jag har iaf inga omprov att göra och det känns otroligt skönt! Eller jo, naturkunskapsprovet blir det omprov i för i stort sätt alla för vi fatta knappt inget, haha. Men annars så, nu ska jag bara överleva två veckor i skolan till och knappt hinna gör något på helgerna för de är i stort sätt fullsmockade.
Har städat huset idag och ska snart belöna mig med en kexchoklad och sedan sätta igång med en citruscheesecake åt min kära Elsa som fyllde år i tisdags! Här ska det firas lite minsann!

onsdag 14 mars 2012

Maybe if my heart stops beating it won't hurt this much

Går och oroar mig över en generellt liten grej som ändå blivit megastor för mig. Kom hem till pappa igår och ropade in Jackie och han kom gladeligen in. Som vanligt så klappar jag honom för att han står i vägen och känner en böld, en stor en, mellan hans käke och hals. Han verkar inte ha ont eller så men fan som jag oroar mig. Varken pappa eller jag vet vad det är. Pappa ska iaf ringa veterinären så förhoppningsvis kan vi får komma dit i eftermiddag och få svar på  vad det är.
Min lilla bulle. ♥

tisdag 13 mars 2012

Crazy biatch.



Denna katt alltså. Hon ska alltid vara mitt uppe i allt. Inte får man vara själv inte, nej nej. Just nu sitter hon och buffar på mig för att hon tycker jag är dum som inte klappar henne. Nyss låg hon på min rygg, det gjorde ont. Lilla bajskorven.

måndag 12 mars 2012

I'm feeling great, I'm feeling awesome

Hahahaha, Dannys låt från mello, jag dör.
Men jag har faktiskt haft en awesome helg. I lördag så jobbade jag och det gick ganska bra, men mycket folk. Efter det så drog jag ut till Daniel  med folk och vi spelade spel/kollade på Melodifestivalen. Sällskapsspel, skräckfilm, monopol och yttligare några filmer i bakgrunden hanns med tills vi bestämde oss för att sova, runt 06.00 på söndagsmorgonen. ååh, det var så kul och mysigt, jag gör det lätt igen!
Men det får vänta ett tag nu, för nu ska jag överleva skolveckan som kommer. En av vårar lärare ändrade sig hastigt i fredags och ändrade tydligen datum på vårat prov så vi ska ha det IMORGON istället. Jäkla bajs. Sen så har vi prov i samhällskunskap på fredag inom demokrati, ideologier och partier, hahaha. Kommer väl gå.... Sådär. Sen är det en massa andra uppgifter som ska in och hej och hå. Jag måste vara med någon i helgen. Så är det bara. Vill ha en jäkla myskväll och bara koppla av.

fredag 9 mars 2012

Ny favoritlåt

Har gått och fått en ny favoritlåt i veckan och lyssnar på den så fort jag får chansen eftersom mamma inte är så förtjust i min musiksmak. Men det är iaf Bones av Young Guns som jag fastnat för. Känner verkligen nu att jag behöver ett par maffiga hörlurar så jag kan dränka mig i musik istället för att höra pipiga ljud från de jäkla plug-ins som jag har nu.
OCH nu har jag bestämt mig för att dra på L&P då jag får köpa kära Sosso's biljett, hoppas jag... Men det ska iaf bli riktigt roligt ifall det blir av, vilket jag tycker det ska.
Sen vet jag inte om jag skrev det i förra blogginlägget men den 15 juni drar jag, mamma och systeryster till Mallis en vecka, det ska bli superskönt! Sen efter att vi kommit hem bär det nästan direkt av till P&L (om det blir något då) och därefter kanske PIP. Känner att jag kommer ha fullt upp i sommar, kommer knappt hinna träffa Felix någonting, uhu! Men jag borde klara mig, jag är en stor flicka nu. Eller...?
Ska iaf ha en riktig slapparkväll hemma. Ska försöka få mamma att massera mig och sedan ska jag ta och äta currystekta räkor med ris och broccoli, mums! Sen  marängswiss om jag orkar och sen lite cheez ballz på det. Uh, det blir mycket. Måste börja äta nyttigare och börja träna innan min kropp kollapsar. Det vore inte så trevligt. Och jag ska överleva en spelkväll imorgon efter jobbet med ett par killar som sitter och övar som fan. INTE OKEJ. Men jag får ta och överleva.

torsdag 8 mars 2012

I've seen down the end of the road

Sitter på svenskan just nu och och läser om digerdöden och oroar mig för skoluppgifter som jag skulle varit klar med för ett tag sedan. Men en i vår grupp är sjuk så kan inte riktigt skriva ihop det utan henne så jag får ta och vänta.
Det blir en ganska kort men skön dag i skolan idag, ett prov väntar men jag hoppas att jag kommer klara det. Men känns ändå som "Hej IG, ska vi vara bästa vänner idag?" så att försöka tänka positivt får vara mitt mål idag. För senare ikväll blir det bio med Felix och några från hans klass och jag tror det blir riktigt trevligt. Vi ska se på 50/50 som gått på bio ett tag nu men nu, såhär sista dagen den visas så ska vi gå på den.
Ska ta och göra lite franska maränger i skolan på eftermiddagen så det ska bli intressant. Igår hade vi "vetedegstävling" i bageriet. Inte för att det blev någon tävling utan det blev mer ett hitta på-moment där vi fick göra i stort sätt vilka bullar vi än ville. Roligt roligt.

måndag 5 mars 2012

Exorcism

Vaknade upp för ett tag sedan och satte på datan för att checka lite saker (och för sitta inne på 9gag såklart) och hittade en länk till aftonbladet om en 14-årig flicka som blivit utsatt för exorcism. Här i Sverige. Det är helt sjukt det jag läst, sitter och följer rättegången på nätet faktiskt som startades för ca 10 min sedan. Det är en livechat så man kan själv ställa frågor till journalisten som skriver och informerar om vad som händer.
Jag kan bara inte fatta att man verkligen utsätter barn och unga för exorcism. Även vuxna kanske. Tror själv att det antagligen kan bero på vad för religion man har och hur starkt man tror på den. I det här fallet var föräldrarna tydligen kristna och var med i en församling, en sekt.
Usch, om ni vill läsa om det själva så kan ni trycka HÄR. Och det där är ändå bara en liten del.

Bort från ett skrivämne till ett annat. Den här veckan kommer bli KAOS. Idag ska en hel uppsats skrivas och färdigställas och den ska även redovisas imorgon. Sen på torsdag ska en bageriinlämningsuppgift lämnas in och vi har även prov i LMK (Livsmedelskunskap) samma dag. Så att plugga och skriva till det görs tisdag-onsdag. Sen på torsdag vet jag inte om svenskan ska vara inlämnad eller inte heller. Och på lördag ska jag jobba och sen på söndag ska jag andas ut- BIG TIME.
Nu ska jag faktiskt ta och slappa innan skolan börjar, sayonara!

tisdag 28 februari 2012

It's a beautiful day, don't let it go away.

Gillar trevliga helger, gillar inte tankarna som rör sig runt allt plugg som existerar. För mycket plugg, tycker fan att vi skulle haft det där jäkla LMK-provet innan lovet så vi hade de avklarat men nä. Folk tycker ju inte att de fått plugga tillräckligt till det när vi hållt på med det i mer än en månad.
Irriterad men ändå glad som jag är ska jag ta mig ett behövligt bad och sedan ta nästa bästa buss ut till min käre far och nog ta med mig min gulliga systemkamera ut på en promenad och se om jag kan få fram något roligt.
Tänkte bara tipsa om ett kap jag gjorde igår på Åhléns! Köpte ett par nya vintervantar för 29:- och även en supermysig halsduk för samma summa! Tänkte att det var bäst att köpa det medans man ändå kan, haha.
Måste förbi Lido idag oxå, det hade blivit något krångel igår med lönerna men jag hade fått min som vanligt och inget annat så jag ska ta och gå dit och prata med de idag oxå.
Nu blev det stressigt helt plötsligt, haha!
Ha en bra dag och njut av det fina vädret allihopa!

lördag 25 februari 2012

@ Lisas place

Sitter hos min fina Lisa och myser med henne och lillasyster.
Har precis köpt pannacotta som vi gjort och så har vi cheez ballz, cider, te, godis och film på gång. Lite skräckfilm och disney väntar. Kanske lite ansiktsmask oxå?
Känner mig allmänt glad bara och hoppas på en bra morgondag och ett bra lov. Jobbet idag har gått ganska bra det oxå, det känns bra skönt ska ni veta! Nu ska jag inte jobba på några dagar (tror jag) och sedan i veckan så händer det lite andra roliga grejer. Huvudstaden väntar på torsdagen och bowling/fest på fredagen.
IT'S LÖRDAG, LÖRDAG! GONNA GET DOWN ON LÖRDAG!

fredag 24 februari 2012

Åttwöjpiij ddeuti

Känner mig inte glad idag.
Vet att en sak kommer gå ganska bra och att en sak kommer gå raka vägen ner i helvetet. Orkar det inte, fy bajs. Vill att skoldagen ska vara över så jag kan glömma den och ha mitt förbannade lov!
Men jag ska jobba lite innan jag blir ledig, både idag efter skolan och imorgon. Men imorgon känns det ändå rätt så bra för jag ska till mina flickvänner efter jobbet. Vi träffas ganska ofta men jag saknar de konstant, haha.
Ska deppa lite nu innan vi landar i stan.

torsdag 23 februari 2012

Gästbloggning!

Hihi^^   Sitter i skolan och har bajs livsmedel :( som suger!!!
Tack o lov är lektionen snart slut och då ska jag och Jossan baka =)
och sen slutar vi, happy face :D sen blire stan med älskling..
men nu ska Jossan få jobba på sin data medans jag ska spela sims på min som tidsfördriv.
Puussheej!<3

Kika gärna in  min blogg  LiiinneaofSweden
//Linnéa Jansson

måndag 20 februari 2012

You could have knocked me out with a feather

STRESS
ELAK STRESS
Jag orkar INTE med skolan nu, trots att det är lov snart. Det är HEMSKT.
Vill bara ha helg, jobba de där 6 timmarna och sen sluta och åka hem till mina underbara flickvänner och snacka en jävla massa skit och mysa!
Känner mig aggressiv. Borde kanske ta ut det på något sen.
BLÄ

lördag 18 februari 2012

I can't do this alone

Att det kan hända så mycket på en vecka i skolan kan jag inte riktigt fatta. Det känns som jag jobbat en evighet. Känner mig stressad, sjuk och trött - ingen bra kombination. Nästa vecka händer ännu mer och jag vet inte riktigt om jag kommer palla trycket. Det är redovisningar hit, det är inlämningsuppgifter dit. Någonting varje dag. Nä, jag kommer nog smälla av snart.
Men ikväll får jag ta och försöka känna mig glad och pigg för jag ska på middag hos min nyblivna 18åring Sofia! God mat väntas, hehe!

fredag 10 februari 2012

Maraboudigestivetryffeltårta

YES!
Drar iväg till mina flickor nu och ska mysa sönder!
Inte dricka, som mamma nu tror....
CIIAAAOOOOAOJFSJOAJFOAJF
GLADAST I SVERIGE

onsdag 8 februari 2012

Mina nära och mycket kära

Det här är bara ett litet inlägg till mitt lilla tjejgäng som jag tycker så mycket om. ♥
Vi har inte känt varandra superlänge fast det känns som så. De fyra tjejerna har iaf stått mig närmast de 4-5 senaste åren. Vänta er inte något så speciellt, det här kommer nog bli ganska klichéigt.
Men iaf, jag vill mest bara att de ska veta att de betyder så otroligt mycket för mig. Vi har gått igenom en massa olika faser i livet men vi lyckas alltid på något sätt ta oss tillbaka då och då och glömma allt det jobbiga och bara leva för stunden. Iaf som jag känner det. För det var i vintras när vi bestämde oss för att träffas allihopa som jag verkligen kände hur otroligt mycket jag saknat er. Det här kommer låta så otroligt fult och filmaktigt men det kändes verkligen som jag fick en del av mitt liv tillbaka. Jag lever gladare än vad jag gjort på länge och det märks på mig och jag känner av det själv. Jag skulle aldrig byta ut er mot något annat i världen (kanske om jag fick gifta mig med Johnny eller Jeremy men den chansen är ju stor) så jag får helt enkelt ta och ha kvar er i resten av mitt liv. Sådeså.
Jag bryr mig inte om om ni flyttar utomlands eller till en annan del av Sverige, fuck you, jag tänker fortfarande vara er vän. Vi ska vara de där tanterna som går och fikar minst en gång per år och pratar minnen tills vi blir superdementa och inte minns vad vi pratat om. Som små guldfiskar.
Okej, jag börjar nog spåra ur nu och det där är nog ett av de sämsta sätten för mig att beskriva hur mycket jag tycker om er. Men nu vet ni det igen. Ni kommer få höra det på fredag oxå, det kan jag lova er!
Massa minnen snurrar runt i mitt huvud nu, kommer snart börja grina hahah...
Men jag älskar er, hoppas ni fattar och förstår det mina fisgummor. ♥

måndag 6 februari 2012

That moment when...

... jag glömmer att jag börjar 12.30 och stressar för att hinna med 11.17 bussen. Så ja, kunde sovit en timme till, inte behövt stressa med mat and shits. Vad sur jag blir på mig själv!
Men men, nu har jag ju tid att spela mitt älskade MS igen, hihi ♥
Jag gillar våra måndagar. Eftersom jag hoppat av matten nu för den var elak så börjar jag som sagt 12.30 och har bara femtio minuters svenska och sen typ en timmes idrott och sen slutar jag för dagen! Jag har ju flöjt efter, men det räknas inte...
Nu ska jag hämta in godispåse och ta och spela lite.
Plssisisisiisisis

lördag 4 februari 2012

Skisser för sommaren

Sjuk men uppe på fötter. Förkylningar ska ju alltid vara så jävla länge. Hosta har jag ju oxå fått såklart.
Skulle egentligen jobbat idag men insåg redan igår att jag inte skulle orka det så ringde redan då. Ingen skola blev det heller för den delen.
Men lite bio i eftermiddag med trevligt sällskap funkar ju iaf, inte så himla ansträngande.
Så att alla vet så har jag även mensvärk. Det är jättekul!
Det här blir min helgsuppdatering, höhö!

söndag 29 januari 2012

Sayonara matte B!

Skolvecka - har gått någorlunda bra.
Jobb - har gått bra! Nöjd iaf.
Lön - FIN! ♥
Resa i höst - ser lovande ut!
PiP i sommar - ser lovande ut! Biljetten fixas snart.
Kommande födelsedagar - någorlunda förberedd!

Det går rätt bra nu tycker jag.
Imorgon säger jag upp mig från matte B som jag läser utöver alla andra kurser för jag klarar det faktiskt inte. Det är jobbigt, svårt och jag kan ärligt säga att det inte har varit den bästa läraren heller, inte för min del. Behöver en mer "enkelspråkig" om man kan säga så. Ser även fram emot måndagarnas sovmorgon till 12.30 och endast två lektioner efter det. Känner mig en aning lycklig för tillfället, hehe!
Imorgon far jag till mamma, hoho!
Tjingeling ♥

tisdag 24 januari 2012

Hysteria

Efter en natt med någorlunda dålig sömn och ett ganska positivt besked nu på morgonen så tror jag nog att det kan blir en relativt bra dag.
Har världens träningsvärk efter idrotten igår då vi körde på cirkelfys. Jag som inte har någon kondis eller några muskler, jag dog verkligen. Fick mjölksyra av att hålla upp flöjten senare oxå. Inte lätt att vara en ömtålig tjej inte. Men jag ser ändå gårdagens pass positivt för det känns ändå så bra i kroppen efter det hela. Ska försöka träna hemma men vet redan hur det kommer sluta, hahaha...
Om ni ursäktar mig så ska jag nog ta och vila lite på bussen nu.
Ciao!

måndag 23 januari 2012

En tjej i nöd

Ja, jag är en tjej i nöd. Kiss-nöd. Sitter på bussen och ska sitta här i minst 30 min till. Det är bara att hålla ut!
Glad att det mesta har fixat sig och glad för tillfället men mitt humör har ändrats otroligt snabbt idag så det slår väl om om bara någon minut.
Har redan fått träningsvärk efter idrotten idag, jävlar anamma. Jag har inga muskler, jag dog efter första varvet, hehe. Kondisen är inte heller den bästa, det är tur att jag har medicin.
Skulle ta och köpa LITE tröstgodis idag, tror ni inte att det blev 1kg istället, höhö? Tjock tjej - ja.
Känner att jag bara skriver lite ditt och datt för att fördriva min tid här på bussen. Varför ska bussar ha en sådan sövande effekt för, det är inte schysst.
Nä, ska nog faktiskt ta och chilla lite.
Kramis!

söndag 22 januari 2012

Maraboukladdkaka och kanintofflor

har haft en superbra helg och den fortsätter så även idag, supernöjd!
Ägt ut på bowling (hihi), mys och snackat en massa skit m.m med mina tjejer. Nä, är verkligen nöjd med denna helg hitills. En sak kunde jag klarat mig utan men det ska kollas upp på måndag. Hoppas som fan på att det går bra...
Snart kommer Beccas Martin hit och Elsa med sin kille och jag blir forever alone, höhö. Men vi ska kolla på lite film (Dumma mig och ev. Trassel) och käka lite maraboukladdkaka som jag gjort nu imorse med lite glass till. Det ser jag fram emot iaf.
Sen blir det mera slappa och sluta oroa mig över saker och ting, uhu.
Där är mina nya och varma tofflor förresten, hihi!

fredag 20 januari 2012

It's cold around me

Sitter på den kallaste buss jag någonsin åkt med. Seriöst, jag kan göra andedräktsmoln här, så jävla kallt är det. Och ingen värme har hon satt på heller...
Är det inte när man fryser som man ska värma upp sig med kroppsvärme? För isf undrar jag vart alla snygga och nakna killar är någonstans! Skulle kunna behövas, höhö.
Ikväll blir det iaf mys med mina bästigaste tjejer och återvänder inte hem förens imorgon eller på söndag beroende på vad som händer på lördag.
Jag dör, det är kallt och bussen är senare än vanligt, blä!

tisdag 17 januari 2012

En annan tid i samma land.

På väg till skolan som börjar om ca 2 timmar, känns ju (inte) nice. Första lektionen i naturvetenskap idag, känner mig inte riktigt pepp. Kanske om vi har biologi, men bara kanske. Läraren hoppas jag är bra.
Jag är så taggad på att åka utomlands med mina tjejor nu på en gång, jag vill bort nu! Men resan får vänta till i höst... Jag vill flytta nu oxå, jäkla bajs!
Plugg och jobb.

måndag 16 januari 2012

On the road again

På väg hem till kära far igen vilket betyder långa bussresor och mycket tänkande om i stort sätt allt. Det tänks inte så mycket idag förutom att jag tar och skriver lite så Maria inte börjar klaga på att jag slutar uppdatera, hihi.
Har inte varit ledig någonting alls denna helg, ganska skönt för en gångs skull men känner för en paus för tillfället, är så trött! Men jag får inte låta det stoppa mig.
Om jag kortfattat ska berätta om min helg så ser den nog ut såhär (från fredag till söndag): Bio med Lisa, är med felix sen på kvällen. Vaknar upp på lördag och sticker iväg till jobbet. Jobbar, slutar, åker ut till Lisa i Valbo och har det supertrevligt med tjejorna och åker hem mitt i natten. Blir väckt av mamma och åker och kollar på hus och lägenheter eftersom vi vill flytta. Hem igen, städa och sova.
Så det blev inte så mycket lugn och ro för mig i helgen. Men det var värt allt. Hittade ett hus som iaf jag vill bo i och jag har redan börjat planera hur det ska se ut och så, hihi! Är kär i det huset.
Någon annan jag är kär i är Felix, för han är bäst. Inte för att han läser min blogg men ändå, han är bäst (a)
Nu börjar ju även vårat nya schema eftersom det är ny termin, ni ska veta hur jäkla mycket jag har förträngt matten. Kommer fasen inte ihåg någonting typ, jag kommer gå vilse hela terminen pga det jag, kommer fan inte klara nationella provet. Inte en chans.
Måste ta en paus nu och återkomma antingen ikväll eller imorgon, det är för varmt på bussen.
Pöss

torsdag 12 januari 2012

Revenge

Skolan var inte så rolig idag, samhällskunskapen sög verkligen musten ur mig.
Väl hemma så var det bara att börja tvätta och dona. Därför ska det bli väldigt skönt med en sovmorgon till 11.30 imorgon och sen bara ha en lektion i 50 min och sedan sluta. Efter det så kommer Pillan hit men jag kommer tyvärr att lämna henne med min syster ganska snabbt för jag och Lisen ska gå på Lejonkungen - I 3D! Vi är ju inte lite coola heller. Lördag blir det jobb och åka ut till Lisen i Valbo och chilla med tjejerna och sedan åka hem mitt i natta. Och på söndag ska det kollas hus/radus/m.m för eventuell flytt. Börjar bli lite nödvändigt nu och jag kan lova att detta år kommer jag flytta med mor och syster iväg från denna elaka lägenhet med våra dampkatter. Så är det bara.
Just nu kollar jag på den nya tvserien Revenge men den är inte riktigt som jag tänkt mig. Once upon a time var bättre, jag gillar ju fantasy jag.
Ska återgå till TV-tittandet och sen sova.

tisdag 10 januari 2012

I'll keep running

Jag klarade mig från biblioteksräkningen, TJOHO!
Fick svar imorse och så var min räkning borta, fan vad bra det kändes!
Det var bara Lido kvar som nu oxå är fixat. Nu har jag bara en rest i skolan och det känns så förbannat skönt!
Becca tycker att jag ska skriva att hon är cool, men nä. Och hon tuggar länge, som en liten kossa som idisslar. Äckligt.
nu ska jag chilla lite och kolla på Sveriges Mästerkock, hihi!

måndag 9 januari 2012

I've got my own plans

Kom just på att det är skola imorgon igen och att snart kommer det ett prov inom livsmedelshygien. Är INTE beredd. Ska läsa som fasen den här veckan.
På tal om att läsa, fick en räkning hem från biblioteket idag. De påstår att jag har tappat bort en bok som jag har lämnat tillbaka. Så nu ska jag betala 300:- för boken, men ska dit och prata med de först. För jag har lämnat den, men den kanske inte drogs i den där avläsaren de har och jag var ganska stressad. Lovar att det blivit så. Jäkla bajs, jag pallar verkligen inte.
Men till något positivt, jag håller på att smida framtidsplaner med Martin och jag hoppas verkligen vi gör det oxå och inte fegar ur! Moahahaha! Men det ska nog bli fint.
I shall remain positive. Lido ska få sin lönerapport av mig oxå,
så jag hejar på mig själv imorgon, hoppas att det går bra helt enkelt.

fredag 6 januari 2012

been of my usual tracks.

Tillbaka en snabbis efter en händelsefylld vecka.
Firat nyår, som sagt, och har varit med kompisar de senaste dagarna och fortsätter så fram till på måndag, hihi! Känns ganska skönt. Men snart börjar skolan igen, huja. Det känns en aning weird att jag redan gått halva min skoltid på Polhem. Jisses. Jag är ju snart klar med skolan.
Börjar undra vart jag ska ta vägen efter det faktiskt... Söka till någon yrkeshögskola eller om jag ska ta ett sabbatsår innan jag fortsätter mina studier. Jobba lite kanske? Nä, har ingen aning nu.
Men jag har inte råd att tänka på det nu.
Ska spela lite MS, har fastnat totalt för det nu när de gjort om saker och förbättrat. Mycket nice.
Well, ska fixa money nu, ciao!