Translate

fredag 30 december 2011

sitting in my soffa

with min laptop in mitt lap.
Jag ska fara ut till min gulliga far idag, som nu föresten fått tillbaka sin el efter 2 dygn. Ska hjälpa honom städa lite eftersom det blir nyårsfirande imorgon.
Becca började nyss skrika när hon damsög sitt rum. Det var en liten silverfisk som passerade hennes golv. Hon fick panik och nu står hon och småskriker åt i stort sätt allt.
Men iaf, nyår imorgon, jag och Felix firar 3 år tillsammans, HEHE. Vi är som gamlingar.
Men det ska bli trevligt. Vad jag vet så kommer Elsa och hennes kille ut och firar med oss, iaf ett tag, så det blir ju kul. Becca dissar oss för att vara med Martin i hans stuga någostans uppe i Hälsingland.
sitter som en risboll. Har ingen lust att dammsuga. Men men.
Kommer helt off topic här men jag är trött. La mig 03.30, höhö.

onsdag 28 december 2011

Maybe i'm not perfect, at least i'm workin' on it.

Varför ska det vara så himla svårt att hitta en kappa någonstans. en som går till midjan och som kan knytas så att man inte ser pluffsig ut? bajs, ska fasen ta och beställa hem något, jag orkar inte finkamma stan igen.
ska tröstäta av min paradisask som jag fick av Thomas idag och kolla film, uhu.
Imorgon ska jag få träffa min gullbulle igen, Felix alltså, och det blir biomys för oss. Sherlock Holmes står på menyn, hoppas den är bra! Vart jag tar vägen sen vet jag inte, orkar inte tänka på det nu heller för jag är en trött kotte. Muhu.

tisdag 27 december 2011

Shopaholic

Vaknade tidigt imorse för att ta mig ut till Valbo i god tid tills de öppnade så jag kunde vara en av de första in, haha. Väl där hittade jag ett par snygga jeans och en myströja. Hittade t.o.m. en Pillan, hihi! Men åkte in till stan strax efter det och hittade en HDMI-sladd till TV:n och datan och sen såg jag ett par fina skor. Men hann inte så långt för de ringde från jobbet så det var bara att knata upp på söder och jobba en stund. När jag stod och diskade så bestämde jag mig gör att jag skulle köpa skorna och det gjorde jag sen, hehe! Skorna och ett par örhängen.
Imorgon ska jag nog ner på stan igen, jag vill hitta en kappa. Känns så knubbigt att gå med en skidjacka hela vintern, känner mig inte direkt så supersnygg i den.... Men men, den får väl duga tills jag hittar något!
Ska ta och sova hihi, nattis!

söndag 25 december 2011

God Jul, i efterskott!

Godmorgon alla morgonpigga tomtar där ute!
Hoppas alla haft en bra jul och fått en massa god mat och presenter så det räcker. Jag har fått alla min julklappar förutom EN. DUN DUN DUUUUN. Felix har tydligen inte blivit klar med en av mina presenter, hmm?
En av de roligaste sakerna jag fick igår var en flygande lykta. Om någon sett filmen Trassel så vet ni definitivt vad det är, jag lägger ut en bild oxå. Men iaf, jag fick en röd sån och enligt instruktionerna så ska man skriva en önskan på själva lyktan och sedan tända nå pinnar, eller vad det nu är, som sitter på sen så att den sedan svävar upp i luften. Ganska fint och mysigt sådär. Så jag och Felix ska tända den på nyår då och släppa iväg den.
En annan sak jag oxå är glad över är mitt presentkort på Panduro Hobby på 500:- och min fjärrkontroll till min Nikon D3000. Provade den igår och den funkar asbra!
Och nu på morgonen när jag vaknar och smyger upp så står det en LCD-TV i hallen och en ny laptop i soffan och bara mamma är hemma. På hallbordet ligger allt som har legat i min jacka och Becca är inte hemma så hon har snott den och jag får inte tag på henne, GRRR.
Well, well. Ska snart ta och äta lite frukost, men först ska jag ta och spela lite spel som jag inte gjort på evigheter!
God Jul igen, ha det bra idag oxå!

onsdag 21 december 2011

händiga män

Gordon Ramsey, vilken man. Han kan laga fantastisk mat och har så mycket energi. Om han inte redan vore gift så skulle jag lätt gifta mig med honom. Och jag skulle bli fet oxå, HEHEHEHE.
Jeremy Davis skulle jag oxå lätt kunna gifta mig med. Han är ju basist i världens (enligt mig) bästa band Paramore och förbannat snygg. MUMS. Men tyvärr är han oxå gift, den jäveln.
Johnny Depp är ju oxå en snygging... Jag vet inte om han och Vanessa tagit ut skilsmässa eller inte, men HOHO, jag kan sno honom.

Sitter verkligen och dreglar här, hihi ♥

Tomteverkstad

haft en enkel och fin skoldag och nu ska jag ta och göra lite olika sorters kola och slå in presenter nu när mamma inte är hemma, hihi!
Ska slå in systers presenter sen när hon åkt iväg oxå, hoho så kul det är!
Vi brukar ofta använda lack när vi göra paket, sånt där gammal och fint och lite tidningspapper. Det blir så snyggt och ser så mysigt ut!

tisdag 20 december 2011

Drar en lättnadens suck

Är klar med alla uppgifter i skolan nu, inskickade och klara. Imorgon blir det att gå i skolan till typ 12 och vi ska i stort sätt bara prata och göra och äta pizza. Sen ska jag göra klart mina exklusiva paket och koka lite kola i olika smaker och göra lite klubbor.
Torsdag är det avslutning oxå och lite julklappsbyte, hihi.
Nu vill jag sova.
Natti.

måndag 19 december 2011

Inte min dag.

Definitivt inte min dag idag.
Det började igårkväll då strömmen gick, igen. Tydligen har det varit lite så i hela länet. Men iaf så gick pappa och jag och la oss för vi tänkte att strömmen skulle komma tillbaka under natten, men där hade vi fel.
Jag vaknade av att pappa gick uppe i köket, mitt rum ligger under det, och jag kollade klockan och den var typ 6. Jag provade att tända min lampa men det var ändå kolsvart, blä. Gick upp och hjälpte pappa så mycket som jag kunde och ringde till vårat bolag igen och de skulle skicka ut någon. Så det har varit kolsvart hemma, bara några tända ljus och temperaturen sjunker allt mer. Hoppas pappa eldar. Det jag är mest orolig över är nog ändå frysen som håller på att tina eftersom den inte får ström, uhu.
Det är inte bara det utan jag har 3 uppgifter som ska lämnas in idag och jag är bara halvklar med de, därför sitter jag på bussen redan nu för att sitta och plugga i skolan fast jag börjar 10. Ni skulle bara veta hur trött jag är.
Det här blir nog en riktig skitdag för mig. Förutom bion ikväll, haha.

torsdag 15 december 2011

Lite uppdatering

Eftersom Maria sitter och tycker att jag uppdaterar allt för sällan (vilket jag gör) men jag har en del i skolan nu att ta itu med, huja. Matte, samhällskunskap och idrott har jag skriftliga uppgifter kvar att göra men INGEN tid. Skola imorgon, jobb direkt efter det och direkt efter jobbet ska jag på jazzettornas konsert. På lördag blir det återigen jobb och jag kommer hem sent och på söndagen ska jag julhandla det allra sista. Jag finner nog kanske lite tid på söndag, men ytterst lite. Matten och idrotten prioriteras, samhäll fixar jag under dagen och skickar in. Hoppas jag.
Allt är lite kaozzzzzz nu, uhu.

tisdag 13 december 2011

The sky is burning

Jag vet inte varför men att se soluppgångar får mig att vilja blogga, haha. Jag tror nog att ni kanske oxå märker det om jag skriver det. Solen är stor och fin och alla moln lyser ett orange och rosa sken. Blir lycklig när jag ser sånt!
Sista riktiga skolveckan har jag nu oxå, nästa vecka går vi bara till onsdag så slutar vi på torsdag.
Fick reda igår, tror jag, att KENT kommer till PiP, festivalen jag var på i somras och såg Paramore. Nu i sommar kommer de iaf dit och jag vill yttligare en gång åka ner till Karlskoga och njuta av detta underbara band och underbara festival!
Jag känner mig inte klar med all julhandling än, jag har mamma, syster och kusiner kvar och även Felix. Det är verkligen förbannat svårt att hitta något till sin kille. Men jag och Eels ska ta och leta lite någon dag, hihi!
Snart dör min mp3 och jag har en bit kvar till skolan.
Bajs då.

måndag 12 december 2011

RUBRIK

Maria tycker jag ska göra ett kattinlägg men det orkar jag inte, hihi.
Jag ska göra lingonkola och andra sorters kolor idag, moahahahaa! Mamma ska göra pepparkakor (urk) och jag slipper!
Jag är trött och slipper skridskor idag men vi ska ha massage istället, huhu vad läskigt.
Maria spelar roligt spel, vill ossåååååååååååååååååååååååå

lördag 10 december 2011

snörvel.. Oj, hej!

Har varit så seg och suttit inne på min blogg flera gånger den här veckan men aldrig tagit mig för att skriva något. Anledningen till att jag skriver nu är för att jag är väldigt trött (antagligen feber) och sitter och snorar och fryser. Det är väldigt kallt hemma hos mamma, usch så det drar! Tjocktröja och filt har jag iaf på och invirat runt mig. Tycker man borde få ha en eldstad i spis om man bor högst upp i ett hus med lägenheter. En liten skorsten så är ju allt fixat liksom. Men nä, vi får frysa här vi. Men febern värmer ju lite, haha.
Jag skulle egentligen precis just nu gått iväg till Lorin för att ha tjejkväll med de vanliga söta tjejerna men snuvan och febern stoppar mig. Känner mig alldeles för seg för att ta mig någonstans förutom till toan.
Ska ta och sitta här i soffan resten av kvällen och snyta sönder min näsa, uhu.

tisdag 6 december 2011

In the mourning

Paramores smyglyssningslåt som kom ut i våras har nu spelats in i studio och låter vackrare än någonsin. Live vore väl kanske det vackraste men jag får vänta lite till tills jag får se de igen. Den här låten är ganska sorglig men det finns ändå hopp i den och enligt mig kan den både göra en glad och hoppfull eller mer ledsen, beroende på hur man har det.
Samtidigt som jag lyssnar på denna mysiga låt, och vill sjunga den för alla på bussen (haha), så går solen upp bakom träden i ett gyllene sken och jag känner att det här kanske blir en riktigt bra dag!
Jag önskar ni fick se det jag ser nu, det är ofantligt vackert.
Det kanske märks att jag mår bra, sådana ord som jag skriver haha. Men jag känner mig lycklig oxå och glädjes åt de vänner och familj jag har.
Fast jag vet att mitt humör kan ändrar inom en halv sekund så jag ska nog inte säga att det kanske blir en bra dag ändå.
Helt osammanhängande text idag, men jag orkar inte hålla koll när jag skriver med mobilen, det blir lite flödesskrivning.

måndag 5 december 2011

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!

EN KATT!!!! ÅNA TYCKER DEN FAGRASTE MÖN I ORTEN JOSEFIN FALK OM OCH JAG HAR RÅKAT TRYCKA IN CAPSLOOK UPPTÄCKTE JAG NYSS HHMMMMMM.................
jiohsdgoihegoihio. Josefin gav mig fria händer det är inte bra då kommer jag inte på saker. Jag ska inte skaffa blogg har för lite fantasi. Lina anser att jag ska köra födesskrivning så vi försöker väll de da!!!!!! jag åt KINA MAT igår!!!!!! sug på den undra om det blev särskrivning nyss............... http://www.youtube.com/watch?v=_fHCh_bARGo
Puss ochKRAM!!!! NU BLIR DWET MAT HA DET SÅ TREVLIGT!!!!!!
PS josefin e bra gullig ibland och lina med
/////KATT

torsdag 1 december 2011

Saviour

Jag lovade mig själv för ett par veckor sen att min "antal sidvisningar" inte fick understiga 50. Nu ligger jag precis på 50 och ska hålla det löftet och ge saken en liten boost!
Jag har suttit väldigt fokuserad i nån timme och fixat en julklapp till min mormor och hennes syster. Jag har gjort en egen väggkalender med egna bilder och så. Man kan även skriva i namnsdagar, födelsedagar och välja massa olika teman och så för en ganska billig slant. Sen att den är "hemmagjord" gör allt lite personligare och roligare oxå! Hemsidan hittar ni här.
Jag ska leta runt lite mer på nätet efter sådana saker som är billiga och som man kan göra personliga och ge bort. Självklart ska jag göra lite julgodis och konfekt och ge bort oxå och shoppa på stan, men jag tycker det är mysigt och bara behöva göra några knapptryck och så har man fixat en present!
Btw, jag är härmed Havskossan Jossan.

måndag 28 november 2011

come crashing in, into my little world.

Sista APU-veckan lider mot sitt slut, trots att den redan har börjat. Kusinen min är här för hon praktiserar på en bonnagård här ute i lilla Hammis. Helgen har varit grymt rolig och jobbig på samma gång. Hade fredagsmys med Felix och på lördag gick jag på bio med Viktor och Daniel och såg än en gång Breaking Dawn - Part 1. Lika bra då oxå, hihi!
Igår var det bara jobb, jobb och lite mera jobb. Såg Rickard Olsson, ni vet han från Vem Vet Mest och Bingolotto. Han som är från Gävle? (lägger upp bild) Fett status, han tog en festis av oss.
Nu ska jag hjälpa far min med maten innan mitt huvud sprängs, har världens huvudvärk (trötthet mest tror jag).

fredag 25 november 2011

I feel happy, I feel sad, I feel like running through the walls.

Det har hittills varit en både bra och mindre bra idag. Jag har stått och kavlat ut 60 bröd till 1mm tjocka spisbröd. Låter inte mycket men när man måste handkavla och det tar mer än en och en halvtimme är det inte så kul. Slutade med ont i ryggen och blåsor i handflatorna. Sen har jag rullat mellan 120-150st lussekatter. Har jag sagt att jag är trött?
Sen är det ju någonting med luften på bussar som gör att man vill somna, men det går inte för att det sitter en tjej och hostar. Känner att jag stör mig på saker idag, inte bra.
Glömde och ta fram smöret till remonsen oxå kom jag på nu, uhu.
Ska försöka vila iaf, natt natt.

torsdag 24 november 2011

It's such a cold, cold world and I can't get out.

"So I'll just make the best of everything I never had."
Hello cold world - Paramore

När jag först hörde deras nya låt blev jag en aning besviken. Den låter som inget Paramore någonsin gjort förut. Men nu när jag lyssnat igenom den några gånger så inser jag att det är en Paramorelåt. Det är inget konstigt med den, det är deras sätt att gå vidare från när bröderna Farro lämnade bandet. Och just nu är jag riktigt kär i den här låten, den är så bra och stämmer så väl.

Jag har inte skrivit på ett par dagar p.g.a att jag varit så trött nu efter APU:n. Jag har knappt haft en ledig dag de senaste 2 veckorna, förutom när jag var sjuk då men det var ju inte så kul heller. Nu i helgen ska jag bara jobba på söndag vilket känns skönt, men det kommer nog bli en hel del eftersom det är skyltsöndag. Ska försöka hinna baka på lördag och kanske åka till Viktor imorgon, men det är nog inte så troligt för tillfället. Jag behöver vila och ta hand om mig själv. På senaste har mina ögon väldigt lätt svämmat över och jag behöver nog en paus från jobb och skola och så.
Men men, det är väl kanske inte riktigt min månad det här.

söndag 20 november 2011

Fotokurs

Nu efter ett par långa dagar är jag på väg hem! Har lärt mig mycket användbart under fotokursen och kommer förhoppningsvis kunna ta riktigt snygga bilder i framtiden nu. Gäller att öva på alla inställningar och nöta, nöta och nöta. Lite samma som i bageriet, man gör saker så många gånger tills man kan det med förbundna ögon sen. Inte för att jag kan det än men snart så!
Igår kväll hade jag oxå förbannat trevligt faktiskt hemma hos Lovisa. Så mycket har jag nog inte skrattat på evigheter, så himla härligt gäng, även fast inte alla var med. Känner mig lycklig och pigg och tänker ta och kämpa på som en galning den här veckan.
Anmälde ju mig till en grupp som kuratorn pratade om för flera veckor sedan och jag kom på att de mötena börjar den här veckan så nu har jag flera saker att hålla koll på på eftermiddagarna.
Men det kommer gå som en dans hoppas jag, hihi!

fredag 18 november 2011

Hello cold world

Har lugnat ner mig och blivit rätt så trött för den delen oxå.
Är fortfarande lite hungrig och ska nog göra något åt den saken oxå.
Imorgon börjar fotokursen och jag är lite spänd faktiskt. Det känns som att alla som kommer dit kommer vara superduktiga och så kommer jag och undrar vad alla knappar betyder, haha. Äh, jag kommer ju få restaurangmat så jag klagar väl inte så mycket.
Felix är på In Flames för tillfället med ett gäng kompisar, jag är så nyfiken på hur de har de och om de var bra. Själv är jag inte så inne på metal men jag gillar typ två av deras låtar iaf.
Aja, det blir nog en relativt tidig kväll för mig, John Blund börjar sprida lite sovstoft över mig.

Breaking Dawn - Part 1

Idag har jag, Ann och Maria kollat på Breaking Dawn, Twilight-serien.
Jag är jävligt nöjd över att ha sett den, den var väldigt bra gjord och stämde bra överens med boken, iaf för mig.
Hur de hade fixat och trixat. Hjälp, jag är alldeles uppspelt fortfarande faktiskt!
Jag är stolt över att gilla Twilight-serien, det finns de som hatar den och de som älskar den. Jag tycker filmerna blir allt bättre och bättre och det blir allt mer action än romantik. Mer drama (vilket jag gillar, hehe). Men det kommer nya saker liksom pang på hela tiden och man sitter som fastklistrad och vill se varenda detalj. Den börjar så gulligt, roligt och romatiskt och det övergår mer och mer till som en thriller. Jag förstår varför de har satt 15års-gräns på den här filmen.
Åååh, jag är fortfarande överväldigad, hihi!
Ska försöka lugna ner mig och ta och äta något.

onsdag 16 november 2011

de här ramlar snart ner i min brevlåda



De översta paret kommer att ramla ner i min brevlåda och de andra paret kommer ramla ner hos min vän. Fy fan vad nöjda vi är.

måndag 14 november 2011

Sjuhuhuhuuuk.

Provar väl en gång till. Datan min la precis av när jag skrev mitt förra inlägg och hälften försvann - såklart.
Men som sagt i rubriken är jag sjuk. Imorse var jag inge pigg alls (men vem är det vid 05.20, haha?) och pappa och jag bestämde att jag skulle stanna hemma. Det känns väldigt tråkigt att missa APU:n, men jag får ju ta igen det sen under något lov eller en helg eller så.
Jackie är lite uppmärksamhetsberoende och jag är hungrig.
Natti folkz.

söndag 13 november 2011

Fars dag

God eftermiddag. Vad glad jag blir när jag ser att jag har haft besökare varje dag fast jag inte skrivit ett skit på flera dagar, haha!
Jag har haft väldigt mycket att göra de senaste dagarna och jag är supertrött. Har ju haft praktik som ni vet och jobbat på Lido efter det. Igår jobbade jag 10 timmar i sträck, åkte hem till Felix och åt pizza och somnade i stort sätt på en gång. Känner mig lika trött idag och ändå ska jag upp runt 05.00 imorgon, yay.
Men den här veckan blir det betydligt mindre jobb på Lido, jobbar bara på tisdag och torsdag för att en jobbarkompis ville ha mitt pass på fredag. Superskönt, ska slappa och läsa böcker så det ryker om det! Men på fredag, då blir det bio med Ann och Maria, Breaking Dawn (part 1) står på menyn och jag tror det kommer bli riktigt kul.
Ska ta och slänga i mig lite mat och fars dag tårta snart, hihi!

onsdag 9 november 2011

Jag är on my way!

Halvsovandes på bussen sitter jag på väg hem för tillfället. Dagen har varit likadan som igår fast med lite mera drag på jobbet. Igår var det för lugnt så vi bara stod där och hade inget annat att göra än att se söta ut, haha. Men idag så pratade jag lite med "huvudchefen" på lido och hon tyckte att jag skulle pröva på att vara ute i bageriet i några timmar så att jag i framtida syfte kan hjälpa till på båda ställena på Lido, det ska bli superkul! Så på lördag börjar jag 7 och slutar runt 17, lite kämpigt men jag klarar det nog!
Även idag åker jag hem med en påse bullar, HAHAHA! Hjälp, kan knappt äta upp allting.
Men men.
Imorgon är det fullmåne, hoho, så jag hoppas jag kan få sova gott imorgon natt. Vet inte varför jag började tänka på det nu... Men jag är ju jag- knasig.
Ska försöka sova en stund nu utan att missa min hållplats.
Kramisar!

tisdag 8 november 2011

Åker till stan yao!

Nu är lilla fröken Josefine på väg in till stan för att jobba, höhö!
Det är fortfarande lite ovant att gå upp tidigt men snart kommer jag nog igång!
Min rygg gör lite ont efter APU:n idag, gjorde pajskal och "klädde in" pajformar med det i lite mer än en timme. Det låter inte ett dugg jobbigt om man inte har gjort det, mina tummar var döda efter att ha petat in kanter och hörn. Men jag fick sluta en timme tidigare idag för att min handledare ville att jag skulle hinna vila lite innan jobbet nu, det var gulligt. Dock har jag lite skuldkänslor för att jag åkte så tidigt eftersom jag vill utnyttja min tid i bageriet till fullo. Skola kommer före jobb, så är det!
Uscha, jag blir bara tröttare av att sitta på bussen, ska försöka vila och inte somna.

måndag 7 november 2011

Blivande arbetsnarkoman

Det är jag det! Inte nog med att jag går upp 5 varje morgon och har APU utan nu ska jag börja jobba på eftermiddagarna på Lido oxå eftersom jag slutar så tidigt. Jag klagar inte, jag behöver pengarna och man lär sig något nytt varje dag. Det är så himla skönt att ha den där extra tusenlappen i månaden så man kan göra/köpa lite grejer som kostar lite mer än vad man annars skulle ha råd med.
Men jag har det bra, är på väg in till stan nu för att spela lite flöjt med Lina och sen ska jag dra mig hemåt igen och äta, kolla tv och gå och lägga mig.
Jag tycker det är lite mysigt att solen går ner nu faktiskt, men lite kyligare väder skulle jag kunna tänka mig så det blir lite frost. Vill ut och knäppa kort med mitt nya stativ! Då hinner jag kanske öva innan jag sticker iväg på intensivkurs inom fotografering nästa helg, mycket spännande.

söndag 6 november 2011

Fallen ängel

Har precis läst ut boken Fallen Ängel och måste säga att jag tyckte den var riktigt bra! Den är nog kanske inte att rekommendera för de som inte är så förtjusta i fantasy. Nu längtar jag efter att få låna 2an och sitta och fördriva tiden efter APU:n eftersom vår data har bestämt sig för att lägga av igen. Men förhoppningsvis löser det sig snart.
Just nu sitter jag hemma och äter mandelmassa bara sådär, för jag är lite speciell, haha.
Ska fortsätta min slappardag/kväll nu med min gulliga fader och min lite mindre gulliga syster. Äh, gillar henne ändå!

fredag 4 november 2011

Länge leve länge sen

Sitter hemma och myslyssnar på Maggio och sitter och funderar på om jag ska ta och köpa biljetter till hennes konsert nu i December. Det vore ganska mys tror jag faktiskt! Men, ska tänka ett tag till.
Det blev inte så mycket shopping igår, det var mest Elsa som shoppade, haha. jag köpte en supermysig lång polotröja att ha i vinter, den är verkligen superskön och nu längtar jag efter vintern, haha.
Idag har det jobbats och NU ska jag ta en välförtjänd helg med kalas och slappa timmar. Sen börjar APU:n igen och mitt sociala liv flyger iväg, haha... Men lite bio ska jag försöka klämma in med både Elsa och Maria, olika filmer med båda två, hihi!
Kom just på att jag har en katt att klappa, ha det gött!

onsdag 2 november 2011

MOT MUPPSALA!

Ska alldeles strax slänga in mig i duschen och sedan bege mig mot stan för att sedan kunna bege mig ut mot Valbo för att vara med sötaste Pillis! Worms står på menyn och skitsnack såklart, haha.
Har även planerat att köpa en B&J till mig själv som jag kan tjocka i mig när jag och Felix ska har våran The Mentalist-kväll. Längtar och vill ha nu!
Imorgon beger vi oss av för våran kvartaliga shopping i Uppsala då ev. kära Eeeels följer med, jag tror det kan bli riktigt kul. Våran sallad från i somras, åhå ♥
Nä, nu väntar duschen på mig, kramisar! ♥

tisdag 1 november 2011

Let this go

Ännu en bussresa hem från jobbet. Hade igen lust alls att jobba imorse när jag åkte in till stan, trots att jag bara skulle jobba 4 h. Men jag överlevde och hade det faktiskt ganska kul på en och samma gång. Lite bullar har jag även liggandes bredvid mig på sätet!
Det har varit en väldig skön dag, vädermässigt sett. Kändes som när första vårvärmen kommer.
Nu är jag väldigt hungrig och ska hem och äta, har inte ätit varken lunch eller middag så min mage är lite sur. Och nej, jag tänker inte äta en bulle före maten!
Nu ska det chillas lite.

måndag 31 oktober 2011

How can you see into my eyes like open doors?

Åker genom mörka skogar i en varm buss och lyssnar på bra musik. Just nu känns livet ganska bra!
Imorse vaknade jag ganska tidigt, runt halv åtta, och kunde inte somna om så jag tog fram datan och kollade på lite film. När klockan är tio i nio ungefär så ringer de från jobbet och frågar om jag kan komma inom 30 min och jag säger ja. Då kommer jag på att jag fortfarande har pyjamas på mig, inte har duschat eller ätit frukost och sminkat mig. MEN så cool som jag är blev jag klar med allt på bara 10 min och var på jobbet tio över nio! Jag tycker det är roligare att jobba nu när Maria står där bak i kallkänken så man kan prata om lite mer onormala saker, haha (a)
Imorgon blir det oxå jobb men inge mycket tack och lov, haha. Behöver lite mera lov.
Men nu ska jag kliva av bussen och gå hem, hihi!

söndag 30 oktober 2011

Pömsig cheeyyy



Hej hopp!
Orkade inte skriva något igår för jag var så jävla trött, haha. Jobbade 10-17 och satt ner ca.... 0 sek av de timmarna. Efter jobbet så var det bara att åka hem och byta om till maskeraden hos Elsa, fast jag var typ mig själv, haha. Men hade det riktigt kul iaf och kom hem lagom sent mitt i natta och slocknade nästan direkt. Sen har jag tagit världens sovmorgon med Felix och försökt lösa melodikrysset (haha, jag är gammal) och vi failade totalt, även fast det typ bara var barnsånger. Sen har jag bara slappat och haft det trevligt.
Råkade dock radera min starkaste gubbe på MS och måste börja om. känns inte sådär superkul när man hunnit skaffa sig starka vapen and shit, uhu.
Nu ska jag slappa lite mer och kolla på lite Chobits tror jag.
Ni kan få kolla på sötaste katten ever ♥

fredag 28 oktober 2011

INTERVJU!!

Idag "gästas" jag av min egna lillasyster Rebecca!

J: Hej Becca!
B: nämen hallå hallå syrran!
J: Vad har du för dig denna mörka kväll?
B: hej.. :)
J: Okej... Jag har hört att du bara är 15 år, stämmer det?
B: Nej, faktiskt så är jag 15 år och *räknar med fingrarna..* och fyra månader! :D
J: Trevligt. Hur är du som person?
B: hmmm.. som person är jag väldigt glad och konstig men mycket trevlig och omtänksam är jag också. Jag har allt helt enkelt om jag får säga det själv :D
J: Vad trevligt... Vi har ju några katter (4 st sammanlagt), vilka är dina?
B: mina katter är Tindra (den svarta katten) hon är lite konstig och läskig precis som jag kan va! och Tova min favvokatt, hon avgudar mig. :)
J: Vad bra. Då fick jag de mer onormala katterna, haha. Du har varit på Citygross och praktiserat i deras bageri den här veckan, hur gick det?
B: det gick apbra! det var kul och jobbigt på samma gång. jag har gjort MASSA bröd och MASSA muffins. varje gång jag skulle tvätta händerna så smakade jag på smeten på fingrarna och ja, det var så gott så. problemet var att jag fick lite ont i magen, men men.. :) osså har man väl smakat på remonsen också, hehe.
J: Så nu vet du vad de mesta verktyg heter i ett bageri?
B: japp... såklart! :)
J: Så... Vad heter de tre "huvudverktygen" till kittlarna? (Eller bunkarna som du kallar de.)
B: ehm EHM eHm! ballongvisp............................degkrok typ...............och............fan jag är trött och jag kan inte tänka!! balle....
J: Den sista kallas för de som hjälper t.ex flugor att flyga!
B: flugflyg? :)................nej! vinge!!! :DDDD
J: DUTTIRUTTI! Nu tänker jag köra fem snabba med dig, är du beredd?
B: JAG E REDO JAG E REDO!! :D
J: Kiss eller Bajs?
B: HAAHHAHAHAHAHAHAAH!!! BAJS IS THE SHIT! :DDD
J: Äpple eller Banan?
B: äpple är godare men banan låter kulare! så banan! ;D
J: Ekorrslår eller grodlår?
B: nööö...:((((( sadfejs..:( men grodlår säger jag.
J: Martin eller Jeremy Sumpter?
B: Mörtin! ;D
J: Bajs eller lördagsgodis?
B: fan, den va svår, men jag måste nog ta lördagsgodis! ;)
J: Tack Becca för en trevlig chattstund, vi ses säkert mer här ikväll. Vi sitter ju bredvid varandra i soffan!
B: Jaa tack själv tant Falk :) jag tkr om mig själv. tack och hej ha de bäst! :D

torsdag 27 oktober 2011

Min egna sång.

jag kom på en sak när jag satt här vid datan och lyssnade på lite musik och hade det extremt tråkigt att jag ska "göra" en egen låt av andra låttitlar och se hur det ser ut om man bara tar lite random shit, haha!
behöver ej läsas.

Last friday night I wanted to go to mars.
What is love, dear Rosemary?
Save tonight crazy kameleont, the time is running out. (HAHAHAH, fan vad dålig jag är)
Fuck you, I just had sex with or without you. I'm good, I'm gone - like a boss!



hahaha, fan vad jag har tråkigt. Allt make:ar inte sence heller.
Well.
Last friday night - Katy Perry
What is love - Haddaway
Dear Rosemary - Foo Fighters
Save Tonight - Eagle-Eye Cherry
Crazy - Gnarls Barkley
Kameleont - Electric Banana band
Time is running out - Muse
Fuck you - Lilly Allen
I just had sex - The lonely island ft. Akon
With or without you - U2
I'm good, I'm gone - Lykke Li
Like a boss - The lonely island

onsdag 26 oktober 2011

CAKEBOMB




Det är de sakerna jag gjorde förra veckan. Tårtbeställningen till Miriam och Elsa var en Paramore-tårta (det var inte kul att skriva allt det där, haha) och det gick väl ganska bra. (BTW. Den rosa rosen skulle egentligen inte varit där men min marsipan hade spruckit på vägen hem och jag orkade inte fixa så jag tröck ner den där... Den täckte bra iaf!) Jag var nöjd med slutresultatet och kommer inom snar framtid få se hur den såg ut inuti oxå. Det sas även att det var en av de godaste tårtor de ätit, så man kan ju bara hoppas på att de skruttungarna inte ljuger för mig! Gjorde ingen vanlig princesstårta av det utan jag gjorde (rosa) vaniljkräm och hade det på botten tillsammans med lite nutella för sylt valdes bort. Sen gjorde jag chokladmousse och hade på det andra lagret och sen en massa grädde - såklart!
Mina muffinsar (som skulle varit cupcakes, haha) är två olika sorter. Några är med pistage och nutellakräm och de andra blev äppel & kanel-muffins med en "phialedphiafrosting" med kanel och honung. Den blev förbannat god.
Well, that's it for me today. Det är onsdag och det betyder att det blir Morberg och Mentalist ikväll! (Och jag som ska upp 05.00 imorgon, uhu.)

måndag 24 oktober 2011

Första APU-dagen avklarad!

Yeah, jag gick upp kvart över fem imorse och åkte bara ett par minuter senare till min APU-plats i lilla Bergby.
Det är väldigt litet och gulligt där, helt lagomt och man behöver inte springa så mycket fram och tillbaka. Jag är nöjd! Trodde först jag skulle få stå och diska och så men jag fick sätta igång och hjälpa till med deg och göra kakor på direkten, haha.
Så jag började 06.00 och sluta 11.40, ganska skönt för jag sov dåligt inatt (nervös, öhö.) Så snart ska jag ta en stödvila och sovaaaaaaa.

söndag 23 oktober 2011

För jag blev 17 år.

Jorden gick inte under i fredags och jag blev 17 år igår. Det går fort.
Nu är det ju bara 365 dagar kvar tills jag fyller år nästa gång. Jag vet, 365 dagar är en för mycket men nästa år är det ju skottår, så det stämmer!
Igår blev jag firad av kära mor, syster och Felix (som även lagade middag till oss) och det var jättemysigt! Fick även massage av Felix sen på kvällen, det var behövligt. Och idag blev jag firad av släkten, lite mindre än vanligt, men med väldigt praktiska presenter. Nu kan jag äntligen lira loss på min bas då jag fått en förstärkare av älskade pappa och jag fick riktigt bra tyllar av min mormor (itne silversked som jag brukar få, haha) och ännu fler tyllar är på väg med posten. Av kära Felix fick jag ett supersött förkläde med ugglor på och supermysiga sockor! Så grymt sköna!
Nu när jag kom hem fick jag lite välkomsmys av bullen (jackie alltså) som blev så till sig att han började bita mig på haka, haha.
Åh, nu ska jag njuta utav att vara på landet och min sista kväll innan jag går ut på APU.
hoppas alla har haft det bra, kramisar!

fredag 21 oktober 2011

EXKLUSIV INTERVJU!!!

Idag har jag intervjuat den blivande superstjärnan Martin Björklund! Han har släppt ett album (Words From Yesterday) och har lite andra låtar på lager oxå. Han håller på med nytt album som (förhoppningsvis) snart kommer ut!
Här är en (stor) bit ur intervjun! (J står för mig själv och M för Martin, men tror ni fatta det!)


J: Hej Martin!
M: hej hej!
J: Hur är det med dig idag?
M: det är bara bra med mig :) själv?
J: Jo tack! Lite sliten efter jobbet men det får man tåla ;)
Så, let's get to the good part. Hur gammal är du?
M: okej, jag är 17 år. fyller 18 den 2:a mars nästa år.
J: Nice nice, krogen som gäller då? ;)
M: njaa. kommer väl hända nån gång :P
J: haha, lika bra att passa på!
Nu vet jag att du redan har en flickvän så alla behöver inte fundera över det!
Du är en grymt bra musiker, du spelar allt själv va? :D
M: hah, tack så mycket. jag spelar allt själv kan man säga. jag spelar trummor på en midi keyboard dock. annars spelar jag allt på riktigt.
J: Tycker det är så grymt coolt!
Och ditt egna instrument, rösten är ju helt otrolig!
Hur många låtar har du gjort genom dina 17 år?
M: haha. tackar. mhh, fåse.. just nu så är de 17. sen har jag idéer på andra låtar med.
J: Ja, du håller på med ett nytt album har jag hört?
M: yess. ett nytt album med en ny musikstil kan man nog säga!
J: Åh! vad är det för musikstil denna gång? :D
M: det kommer bli mer rock i det hela. lite ''hårdare''. jag har börjat anväda gitarren ganska ofta nuförtiden också.
J: Tycker jag låter väldigt bra, sånt gillar jag!
M: hehe
J: Din populäraste låt är Just Go. Vad fick dig att skriva den och ditt album "Words From Yesterday"?
M: Ja det verkar så. Låten 'Just Go' skrev jag ca ett år efter min pappa gick bort. Den skrevs ganska snabbt, iallafall textmässigt. Allt kom på en kväll när jag mådde lite dåligt. Efter att jag spelat upp den för några så fick jag bra respons och jag tyckte om att skriva musik. 2009 var ett totalt skitår för mig så hela albumet ''Words From Yesterday'' handlar om det året. Det är därför de är typ bara depplåtar på de albumet.
J: Så det kommer lite "gladare" på det nya?
M: Ja :)
J: Låter bra! Vart får du din inspiration ifrån? :D
M: massor med saker. jag har ingen inspiration när jag ska skriva texter just nu. de brukar komma då och då. men jag får en väldig inspiration att vilja skriva musik utav Paramore's The Final Riot DVD och Keane's DVD ''Strangers''. Där följer man bandet på turné och då får jag lust att skriva klart mitt album och hoppas på att jag får också spela live!
J: Tycker jag låter som en suverän inspirationskälla!
Men du, ska vi köra fem snabba då? ;)
M: om du inte kommer på nått annat så :)
J: Vi märker, annars lägger jag till eller gör en till intervju när ditt nya album släpps! :D
M: okej :D
J: Okej, är du beredd?
M: yess :D
J: Paramore eller Keane?
M: oj. börjar tufft. hmm.
J: Alltid! ;)
M: ParaKeane ;)
J: haha!
Okej! Öl eller Coca Cola?
M: Öl :)
J: Hund eller Katt?
M: Hund
J: Flickvännens hand eller Flickvännens fot? (8D)
M: Flickvännens Hand :)
J: Och sista nu då! Gitarr eller Elgitarr?
M: Elgitarr!
J: BRA!

För er som läst och är lite nyfikna på Martins musik så finns han på Spotify (sök på Martin Björklund) och här finns även en exklusiv teaser från en av hans nya låtar!

torsdag 20 oktober 2011

FINALLY!

Är äntligen klar med Paramore-tårtan till Miris och Elsas kompis. Hoppas den blev någorlunda bra iaf, höhö.
Är superslut nu och ligger bara och tänker på att jag bara behöver vara i skolan 2 h imorgon för vi har ingen svenska. Så det blir att åka till skolan, åka hem och sen åka till jobbet! Kommer nog gå bra.
Sen går ju jorden under imorgon, så vi får väl se om jag ens hinner jobba, haha! Hinner dock inte bli 17 då, uhu.
Äh. Baka, baka och baka lite mera, hoho.

onsdag 19 oktober 2011

Hittade den!

Hittade motivationen någonstans i köket och kom oxå på en annan sak!
Jag funderar på att ha som en liten fredagsintervju (nästan) varje fredag. Intervjuar lite folk som finns omkring mig och så, kan redan nu säga att jag har en på gång till den här fredagen, hoho! Den kommer (kanske) bli bra, måste komma på bra frågor bara!
Äh, får se hur det går helt enkelt!
Nu ska jag fortsätta kolla på gulliga Morberg, sen blir det såklart The Mentalist ♥

Motivation please?

Behöver grymt med motivation just nu för att kunna gå till köket och koka min j**** vaniljkräm. Usch, är riktigt less faktiskt. Vill inte!
Får väl leta någonstans, blöp..
Har haft en trevlig eftermiddag med olika folk iaf, hihi, det var roligt!
Såhär ser jag ut just nu: X(
Det är en smilis, inte X och ( .
Nä, musik ftw.

tisdag 18 oktober 2011

Jag är prinsessa

Jag är en prinsessa och har varit på en bagerimässa.
Av nybakat det osa och på mitt huvud jag hava en trosa.

Jag är väl bra på att rimma/skriva poesi?
Tydligen är jag gullig med trosa på huvudet, syster säger att jag passar i det. Kanske ska ha det i skolan? haha.
Becca kollar på konstiga saker på nätet, jag vill dricka saft men orkar inte gå till köket.
Kom på att jag inte har sovmorgon imorgon och ska nog ta och lägga mig efter att Erik och Mackan har slutat, de är så grymma.
Nu börjar det igen, HOHO!

Regn o Rusk

Har precis kommit hem från en liten eftermiddagstur (gå från skolan ner till stan, haha) och sitter och chillar lite under filten min. Dock ska jag snart iväg igen och träffa söta Ann på stan så det blir nog lite fika!
Till skolsköterskan var jag och hon sa att jag hade små blödningar i mitt lillfinger men att det bara var att vänta ut. Samtidigt tejpade hon ihop mitt ringfinger och lillfinger för att ge bättre stöd. Jag kan säga att det är ovant att inte kunna använda båda de fingrarna och jag kommer åt Caps Lock hela tiden istället för A.
Onödig info: Jag har anmält mig till DISA-gruppen idag, får se vad man får för svar.

Kung fu Josse

Måste ha drömt en massa inatt, mitt lakan har rullat ihop sig så mycket, haha.
det blir att gå till skolsyster idag (på mammas order) för att kolla lillfingret mitt. Det är bättre idag men det gör fortfarande ont och det finns en viss punkt på fingret som skickar en stöt genom hela lillfingret och halva ringfingret. Haha, fan vad gnällig jag låter.
Men det är en aning drygt när man inte kan lyfta sin väska hur man vill utan att skrika.
Har även bestämt mig idag för att anmäla mig till DISA, det som jag skrev om förra veckan. Jag tror det kan vara bra för mig. Och ca 1,5 h i veckan i 8 veckor gör inte mig något.
Undrar om jag ska äta någon frukost såhär 6 min innan bussen går..?

måndag 17 oktober 2011

i just remembered

Jag kommer ju inte hinna fylla 17 år eftersom jorden går under nu på fredag (igen), haha.
Den där prästen som sa i maj någon gång att jorden skulle gå under hade "räknat fel" och tydligen ska jorden gå under nu på fredag istället, så ypperligt trevligt.
Nu ska jag bedöva mitt finger.

Feeling good

Önskar jag kunde det, men nej.
Nu låter jag grinig och otroligt töntig men jag har stukat mitt lillfinger och det gör jävligt ont. Om det inte går över ska jag till skolsyster och kolla så får hon avgöra. Det gör till och med ont att skriva, haha. Vad känslig jag är.
Becca slår in present till mig nu, hoho!
Funderar på om jag ska sätta på mig en vante på vänster hand eftersom jag inte rör den så mycket. Mitt lillfinger fryser.
På onsdag ska jag bakabakabakaaaaa och imorgon ska jag fikafikafikaaaa med gull-Ann ♥

söndag 16 oktober 2011

I'm a renegade, I always was.

BLÄÄÄ
BLÖÖÖÖ
BLUUUUU
Bajs, bajs, mer bajs
Skola imorgon, måste åka ut till pappa och blahablaha.
Vill ligga i min säng hela dagen imorgon och flyta bort. Blääääää
Baaaajs
PIZZA
Grandiosa - mycket av det goda.

Shoppilopping!

Hujhuj. Idag har det shoppats vill jag lova. Har köpt mig en tubhalsduk (ja, nu har även jag en tubgrej), nya skor/kängor till vintern och ett par mysiga mysbyxor!
Sen har det ätits mat på IKEA, haha, och såg även snygga Pillis när hon jobbade. Sexy mama!
Nu är jag trött, ska spela spel och (tvingas) lyssna på mammas musik, great.
Skorna är snyggare IRL. (Tycker iaf jag.)

har snott denna, hahaha


SENASTE:
Personen du kramade: Mamma, hehe
Personen du tänkte på: Mamma, för jag skrev mamma.
Personen som du kysste: Faxbomb
Personen som sov i din säng: Jag
Personen du skrev med på msn: Lisa
Personen du var med: Mamma och Becca
Djuret du köpte: Katterna
Maten du åt: Spätta med poraris och remouladsås
Gången du spydde: Minns inte. (haha)
KOMPISAR:
En kompis du saknar: Lorin
En kompis du älskar riktigt mycket: Kan inte välja en.
Din bästa kompis: Kan inte säga. Älskar de lika mycket (de vet vilka de är)
En kompis du glidit ifrån: Kristin Saga
En kompis du kommit nära: Maria måste jag nog säga.
RANDOM:
Stänger du av mobilen när du sover? Nej, är för cool.
Har du kysst en polis? In my dreams
Har du någonting att dölja? Yup
Kan du baka bröd? Faktiskt.
Vet du hur man frostar av en frys? YEAH

UTSEÉNDE:
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Bruna
Längd: 166 cm
Skostorlek: 38-39
Ålder: 16 (snart 17, hehe)
KÄRLEK/SEX:
Har du en kille/tjej just nu? Ja.
Gillar du någon? Ja.
Vem? Jeremy Davis, höhö.
Har du haft sex? Yeah.
Har du haft många förhållanden? Haha, ja, men bara ett seriöst om man säger så.
Vad har du på dig nu? Strumpbyxor, kjol, linne och underkläder. 

VEM:
Vem är i rummet med dig? Becca, Tova och Nova
Vem fick du senast sms av? Biblioteket
Vem tänker du på nu? Min bok som jag ska hämta.
Pratade du senast i telefon med? Becca
Vem önskar du var med dig nu? Jeremy Davis, mums ♥
Vem i din skola går dig mest på nerverna? No names.

VAR:
Var går du i skolan? Gävle
Var är din telefon? På bordet
Var är din mamma?  I sitt rum
Var sover du? I en komposttunna
Var handlar du mest? New Yorker, H&M och Gina Tricot. tror jag.
Var fick du tag i tröjan du har på dig nu? H&M
Vart åkte du senast bil? Valbo
Var i ditt rum är du? Är i vardagsrummet. In your face.

VAD:
Vad drack du senast? Lingondricka med kolsyrat vatten i.
Vad är det för färg på dina byxor? Har svarta strumpbyxor
Vad är den närmaste saken som är blå? Beccas jeans
Vad gillar du mest med skolan? Att lära mig nya saker inom konditoriet/bageriet.
Vad har du på fötterna? Strumpbyxor
Vad är din favorit färg? Får man säga skottsrutigt?
Vilken film såg du senast? X-Men 2
Vad hör du just nu? Set fire to the rain - Adele


HAR DU NÅGONSIN:
Sovit i en annan säng? Ja
Hånglat på en bio? Ja
Hånglat i skogen? Ja
Tyckt att din kusin är het? Neeee
Målat om ditt rum? Ne
Dansat framför en spegel? Hahaha, inte vad jag minns
Dumpat någon? Ja
Hoppat in i en bil med folk du just träffat? Typ.
Varit i slagsmål? Nej
Smugit ur ditt hus? Nej
Haft känslor för någon som inte känt detsamma? Ja.
Hånglat med en främling? Nej
Älskar eller saknar någon nu? Ja.
NÅGON/VEM/HAR DU/DAGENS
Någon som förstår dig: Felix
Vem var hemma hos dig senast: 
Kickan
Vem var du hemma hos senast: Felix
Har du några kärleksproblem: Nej
Har du käkat något idag: Yeah!
Har du pratat med någon idag: Ja :3
Har du gråtit idag: Nej
Har du skrattat idag: Tror det
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: Mascara och foundation
Dagens vill ha: Mat
Dagens drog: Godis
Dagens finaste: Min nya halsduk
Dagens måste:  Äta
Dagens dricka: Lingondricka